Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1479
- 1480
- 1481
- 1482
- 1483
- …
- 2228
- chevron_right

Tās uz kurām rakstīts сделано в сссрKapteinis rakstīja:Tas viss ir fufelis ar tiem nosaukumiem. Tāpat, kā piemēram ar riepām, uz vienām rakstīts super xang yong 3000 uz otrām vienkārši michelin nu un kuras labākas?JānisK-[JK] rakstīja:Nu bet tur jau nosaukumā PĀRogre skan pārākKapteinis rakstīja:Nē, Pārogre ir vienkārši pakaļdarinājums, bet Ogre ir OEM

Kapteinis pats dzīvo jaunogrē,tā ir tjipa oem bet 1er 

Strīdīgi, tur Jaunogres un Ogres līnija tiešiĢirts rakstīja:Kapteinis pats dzīvo jaunogrē,tā ir tjipa oem bet 1er

Kad biju mazs dzīvoju zilokalnu 22 un tā skaitijās jaunogre,līnija drīzāk ir mālkalnes prospekts,aiz tā visa kas uz IK pusi principā jau ir jaunogre,protams nekādu robežu plānu neesmu redzējs,bet nu moš ka ir nodalīts uz papīra kaut kā ;D

Kā to var dabūt gatavu?Armando rakstīja:hmmm, neredzu neko tadu ipashu, viss savaas vietaas

nu hvz, tur viss sakusis un noluzis, tur kads ipashi centies to panaakt
izstas ka izdevaas..

...

kur rīgā var uztaisīt diagnostiku e36 par normālu ciparu?

Uzraksti uzzvani kļaviņam pa diagnostiku 

Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401

kamon,kurš izdzēsa bazaru 

Sorri! :(

Tas bija gaidāmsĢirts rakstīja:kamon,kurš izdzēsa bazaru

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Tu pats tam tici?Kikaps rakstīja:Tas bija gaidāmsĢirts rakstīja:kamon,kurš izdzēsa bazaruTe nav cirks, nav tādam jābūt.

Edzi,kas tev tajā avatara ir attēlots?

Pēdējais labojis Ģirts - 06 Jan 2016, 15:26, kopā labots 1 reizi.

Nu gan jau visi saprot, ka nav jēga no tāda topika, tādas lietas jārisina citādiKikaps rakstīja:Tas bija gaidāmsĢirts rakstīja:kamon,kurš izdzēsa bazaruTe nav cirks, nav tādam jābūt.

Es ticu, ka nav jābūtĢirts rakstīja:Tu pats tam tici?Kikaps rakstīja:Tas bija gaidāmsĢirts rakstīja:kamon,kurš izdzēsa bazaruTe nav cirks, nav tādam jābūt.
Edzi,kas tev tajā avatara ir attēlots?

Es NEticu, ka CaK tiešām patīk lasīt visu to .... ko mēs (jā, arī es) esam par viņu teikuši, lamājuši, nosodījuši. Nesaprotu, kādēļ viņš pats šeit grib uzturēties.
UN! Es NEticu, ka mums kā kluba 'viesiem' vajadzētu balsošanas tiesības. Vispār, par jebko. Es NEticu, ka parastiem lasītājiem vajadzētu dot jebkādas pilnvaras... Nepatīk -> bmwpower vienmēr bardakam

nav kkāda sapierlāpstiņa viņam?

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

hvz sapierlāpstiņa izskatās citādāk,atgādina sačakarētu kapli 

Velēnu lāpsta!

Cak, tev prasīja izdzēst nodirsienu nevis visu tēmu, izpaudies bik pa daudz, dabūji kritiku un arī izdzēsaedzis rakstīja:Nu gan jau visi saprot, ka nav jēga no tāda topika, tādas lietas jārisina citādiKikaps rakstīja:Tas bija gaidāmsĢirts rakstīja:kamon,kurš izdzēsa bazaruTe nav cirks, nav tādam jābūt.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1479
- 1480
- 1481
- 1482
- 1483
- …
- 2228