Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1485
- 1486
- 1487
- 1488
- 1489
- …
- 2228
- chevron_right

Nu man vismaz neaug vēdersCaK rakstīja:hahahahaa!![]()
kārtējais interneta varonis
![]()
Kad tev sāks augt bārda un būsi beidzis 12 klases, tad parunāsim...varbūt...diez vai!

Man nav jāsacenšas ar Tevi gudrībā, precīzāk, stulbumā, jo es zaudēšu

Pagaidām vienīgais "varonis" esi Tu pats.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Rīgā ir -18, ubagi 

Tu tiešām esi, rupji sakot, debīls, vai arī kas ar tevi noticis, vai arī līdz šim nespēj samierināties ar to, ka tev rokas aug no dirsas, tādēļ nezini kā citiem ieriebt, uzdiršot kā 8ās klases skolniekam pienākās?CaK rakstīja:hahahahaa!![]()
![]()
Kad tev sāks augt bārda un būsi beidzis 12 klases, tad parunāsim...varbūt...diez vai!

P.S Par interneta "Džedaju"var nosaukt tikai vienīgi tevi

Pēdējais labojis em.dzhii - 08 Jan 2016, 01:55, kopā labots 1 reizi.

Riža bārda neskaitās bārda, takā tev arī vēl jāaugCaK rakstīja:hahahahaa!![]()
![]()

And here we go again 

Nu bet nevar jau vairs izturēt to stulbumu. Internetā baigais džedajs, gan jau dzīvē roka par smagu, lai paceltu to līdz kāda žoklim, tāpēc jau arī netaisa pats auto, prot tikai papīrīšus uzrakstīt un nofilmēt. Mīzala, nekas vairāk...Inferno rakstīja:And here we go again
P.s. Vēljoprojām gaidu iesniegumu ar nepacietību

Viss ir atkarīgs no motora,man pirmajā janvāri aizlējās m40,pieļauju,ka iesala afm,daudz jau nevajag..gaiss uzmet un benzīns nedeg,ne tas,ka nevarētu pielekt utt.kars rakstīja:Pie -30 ir braukts, pie cik grādiem benzīns neleks?
Nu kamon,temperatūra tak nav visur vienāda,man tīnūžos -28 bija,ogrē -21 un tur ir 10km starpība.
Bļa,ka riža neskaitās reāli nezināju,esmu noaudzis,bet reāli neesmu,cool

Priecājies,ka rīt varēsi uz skolu neiet?ValtersZ rakstīja:-25

Ģirts rakstīja:Priecājies,ka rīt varēsi uz skolu neiet?ValtersZ rakstīja:-25

Jūs vispār ziniet, ko ValtersZ ir ierakstījis savā profilā vienā no sociālajiem portāliem: Ļoti patīk spēlēt datorspēles. Priecāšos, ja kāds par to man maksās.Ģirts rakstīja:Priecājies,ka rīt varēsi uz skolu neiet?ValtersZ rakstīja:-25
Ir skaidrs, ko viņš rīt darīs, kad nebūs jāiet uz skolu.

Un ko Tu pats rīt darīsi, ja Tev nebūs jāiet uz skolu?CaK rakstīja:Jūs vispār ziniet, ko ValtersZ ir ierakstījis savā profilā vienā no sociālajiem portāliem: Ļoti patīk spēlēt datorspēles. Priecāšos, ja kāds par to man maksās.Ģirts rakstīja:Priecājies,ka rīt varēsi uz skolu neiet?ValtersZ rakstīja:-25
Ir skaidrs, ko viņš rīt darīs, kad nebūs jāiet uz skolu.![]()

Rīt vedīšu bembi pie krāsotāja. Tālāk redzēs.

Apjās kā mazu ezi
Kvalitatīva druvju krāsošana noteikti varētu izmaksāt pie 2500eur

tu jau parādīji savu intelektu. Es sapratu. vari neturpināt! Tāpat tu neko jaunu neuzrakstīsi.maartyd rakstīja:Apjās kā mazu ezi![]()

Gluži kā Tu, tikai es rakstu gramatiski pareizāk un esmu vairāk attīstījis savas smadzenes.CaK rakstīja:tu jau parādīji savu intelektu. Es sapratu. vari neturpināt! Tāpat tu neko jaunu neuzrakstīsi.maartyd rakstīja:Apjās kā mazu ezi![]()

Ā, CaK! Atcerējos vienu ļoti labu ierakstu!
P.s. Lai nebūtu lieki jautājumi un gudras hipotēzes - šobrīd strādāju, tāpēc esmu nomodā un šeit ielūkojos ik pa brīdim
Tas pats variants? Gaidi, kad varēsi izlādēties forumā? Neviena negrib tādu sūdzambībeli?Dzhejs rakstīja:p.s. Cak, Tu zini kas ir draudzene un sekss? ā nē? Tur ārā kāds driftē, jāskrien filmēt!!
žēl, tas palīdzētu...
P.s. Lai nebūtu lieki jautājumi un gudras hipotēzes - šobrīd strādāju, tāpēc esmu nomodā un šeit ielūkojos ik pa brīdim

Pie -38 pat benzīnnieku ir grūti pielaistkars rakstīja:Benzīnam pofig + aķis galīgi jauns![]()
Nez vai mūsu platuma grādos ir iespējamas tādas ziemas ka benzīns nepielektu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1485
- 1486
- 1487
- 1488
- 1489
- …
- 2228