Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1488
- 1489
- 1490
- 1491
- 1492
- …
- 2228
- chevron_right

Tirgo gan, pats pērku diezgan regulāri. Varu vienu caurumainu atdod, ja ir vēlme līmētplezna rakstīja:kā tad, maksāt par jaunu kameru noplēšanai
un vsp šaubos ka viņi kameras atsevišķi tirgo, liekas, ka kopā ar virsdeķi :d
ak tā, vnk cik pastaigāts pa daļu bodēm, redzēti tikai virsdeķi ar kamerām, atsevišķi ne e.

Ko tu domā ar virsdeķiem?plezna rakstīja:ak tā, vnk cik pastaigāts pa daļu bodēm, redzēti tikai virsdeķi ar kamerām, atsevišķi ne e.

Nēesmu Jūrmalas miljonārs, bet mans laiks lai reizi pārdienās mainītu un līmētu cauru kameru maksā vairāk par jaunu kameru!Dj Plosky rakstīja:Laukos cilvēki līmē ne vienu reizi vien, lai tik vēl var braukt (kur nu vēl atdot uz safišanu), ja nu vienīgi atradīsi kādu Jūrmalas miljonāru, kuram būs kādas pāris aizvāļājušās, viņam gan iespējams nebūs žēl... :)ElvijsR rakstīja:Jauna kamera maksā dārgi![]()
Arī vajadzētu vienu. Ja kādam ir kkas ,tad PM![]()
![]()

Tātad iespējams esmu miljonārs...Drīzāk jau mantinieks!Dj Plosky rakstīja:Ja Tavs laiks maksā tik daudz, tad Tev vnk IR jābūt mijonāram!
P.S Tu laikam nezini cik ilgu laiku patērē traktora kameras nomaiņa, un kādus zaudējumus tas var radīt, ja viņa ir jāmaina brīdī kad traktors ir nepieciešams darbam!

Tāpēc tādas lietas (kā kameru līmēšana) var darīt starpsezonu laikā vai kkā tā.. :)
d[-_-]b

Ja traktors tiek likts normālā slodzē un dienā vismaz 12h pavada pļavā, kameru nāksies līmēt vidēji reizi trijās dienās. Ir gadījies svētdienas dienā kad nestrādā veikals līmēt arī 3x pa dienu, lai tik varētu strādāt un pelnīt naudu.Dj Plosky rakstīja:Tāpēc tādas lietas (kā kameru līmēšana) var darīt starpsezonu laikā vai kkā tā.. :)

Tā jau vairāk izklausās par metāllūžņu izgāztuvi, nevis pļavu, ka tik bieži kameras plīst... Vrb vnk riepu jāpamēģina vēl virsū likt! :)ZzevsS rakstīja:Ja traktors tiek likts normālā slodzē un dienā vismaz 12h pavada pļavā, kameru nāksies līmēt vidēji reizi trijās dienās. Ir gadījies svētdienas dienā kad nestrādā veikals līmēt arī 3x pa dienu, lai tik varētu strādāt un pelnīt naudu.Dj Plosky rakstīja:Tāpēc tādas lietas (kā kameru līmēšana) var darīt starpsezonu laikā vai kkā tā.. :)
d[-_-]b
Cik es pazīstu fermerus (esmu no laukiem) aktram traktoram ir rezerves riteņi jau ar jaunu/salīmētu kameru. Jo pareizi jau tu saki, ka daudz tiek zaudēts mainot kameru. Tāpēc gudrākie līmē/maina/lāpa/pērk kameru kamēr traktors jau strādā ar rezerves ratu virsū. Pašam radinieks ir fermeris un citreiz dabūnu klausīties visādus fermera stāstus u.t.t 
pff, un bulshits par to saduršanu. Tad vainu tu strādā ar veco soeraku ,kuram riepas ir nodilušas kā man aizmugurējās vasarā

pff, un bulshits par to saduršanu. Tad vainu tu strādā ar veco soeraku ,kuram riepas ir nodilušas kā man aizmugurējās vasarā

Dj Plosky rakstīja:Tā jau vairāk izklausās par metāllūžņu izgāztuvi, nevis pļavu, ka tik bieži kameras plīst... Vrb vnk riepu jāpamēģina vēl virsū likt! :)ZzevsS rakstīja:Ja traktors tiek likts normālā slodzē un dienā vismaz 12h pavada pļavā, kameru nāksies līmēt vidēji reizi trijās dienās. Ir gadījies svētdienas dienā kad nestrādā veikals līmēt arī 3x pa dienu, lai tik varētu strādāt un pelnīt naudu.Dj Plosky rakstīja:Tāpēc tādas lietas (kā kameru līmēšana) var darīt starpsezonu laikā vai kkā tā.. :)

Strādāju ar 2007 gada Mtz 1023. Riepas labā stāvoklī, tīrumi dažnedažādākie, pamatā ne pārāk taisni un akmeņaini. Kā es varu strādāt ar traktoru un līmēt kameru vienlaicīgi?ElvijsR rakstīja:Cik es pazīstu fermerus (esmu no laukiem) aktram traktoram ir rezerves riteņi jau ar jaunu/salīmētu kameru. Jo pareizi jau tu saki, ka daudz tiek zaudēts mainot kameru. Tāpēc gudrākie līmē/maina/lāpa/pērk kameru kamēr traktors jau strādā ar rezerves ratu virsū. Pašam radinieks ir fermeris un citreiz dabūnu klausīties visādus fermera stāstus u.t.t

Ar tik vecu nē, paldies!Dj Plosky rakstīja:Srādātu ar 1967 gada MT3, skatītos uz to lietu citādāk!

Starp citu, kas tas tāds ir?

Nu bet tāpat. Es saprastu 1mo sezonu mauc pa to lauku. Bet ne jau katru sezonu tu gāz pa jauniem laukiem. Vai arī sapis riepu (reāli to riepu var sadurt ,pārsist ar kko lielu un asu) nobrauc malā samaini un nemaz nekonstatē kur un kāpēc, bet tik mauc katru gadu pa vieniem un tie pašiem sūdiemDj Plosky rakstīja:Srādātu ar 1967 gada MT3, skatītos uz to lietu citādāk!

Ražots 1962. - 1985. gadamZzevsS rakstīja:Ar tik vecu nē, paldies!Dj Plosky rakstīja:Srādātu ar 1967 gada MT3, skatītos uz to lietu citādāk!![]()
Starp citu, kas tas tāds ir?
d[-_-]b

Vasarā lielāko daļu savas naudas pelnu sniedzot pakalpojumus citiem, tāpēc diendienā braucu pa sev nezināmiem laukiem, bet sanāk sadurt dažreiz arī uz saviem laukiem. Kā piemēram ir viens nomāts lauks kurš nepārtraukti aug ciet ar maziem krūmiem, un pēc nopļaušanas presējot ruļļus ir easy pardurt riepu.ElvijsR rakstīja:![]()
![]()
Nu bet tāpat. Es saprastu 1mo sezonu mauc pa to lauku. Bet ne jau katru sezonu tu gāz pa jauniem laukiem. Vai arī sapis riepu (reāli to riepu var sadurt ,pārsist ar kko lielu un asu) nobrauc malā samaini un nemaz nekonstatē kur un kāpēc, bet tik mauc katru gadu pa vieniem un tie pašiem sūdiemDj Plosky rakstīja:Srādātu ar 1967 gada MT3, skatītos uz to lietu citādāk!

Kurš tikko uz vanšu tilta noķera videjo sadalošo barjeru ar priekša oranžiem steelijiem? 

nebij zila kupeja???elksnis rakstīja:Kurš tikko uz vanšu tilta noķera videjo sadalošo barjeru ar priekša oranžiem steelijiem?

Tad tev galīgi neiet. Bērnībā nobliezu ar t25 un kkādu belarusu , 3gadus, pašam patika un pēc skoals īsti nebij ko darīt. Tāpēc palīdzēju radiem kā spēju. Tukacim pārdūru vienreiz riepu. Braucot pa špalām un iedūrās lielā cemme no sliedēm. Un belarusam 0x. Tev reāli neveicas. Vai arī esi HIPERBOLISTSZzevsS rakstīja:Vasarā lielāko daļu savas naudas pelnu sniedzot pakalpojumus citiem, tāpēc diendienā braucu pa sev nezināmiem laukiem, bet sanāk sadurt dažreiz arī uz saviem laukiem. Kā piemēram ir viens nomāts lauks kurš nepārtraukti aug ciet ar maziem krūmiem, un pēc nopļaušanas presējot ruļļus ir easy pardurt riepu.ElvijsR rakstīja:![]()
![]()

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1488
- 1489
- 1490
- 1491
- 1492
- …
- 2228