Viss par e36.lv forumue
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 22
- chevron_right
Es ieteiktu programmiņu Tapatalk priekš Android/iOS. Ļooti ērti pārlūkot forumu. Ja ir Androīds, varu padalīties ar "bezmaksas" versiju
es sezu ar Nokia N8 caur opera mini un esmu apmierinats... Gan MB zinja gan arii visu varu redzeet... Atrums arii ljoti ok...
Tapatalk zinu, nepatīk - paradumus neaizmainīšu, Opera mini kompresē datus, tā pat skaties - Tev Opera nesakompresēs to 5MB bildi tik cik, ja viņa būtu 150x150 izmērā... Neiet runa par kaut kādiem browseriem, bet gan par neadekvātiem baļķiem profila bildē!
problēma skaidra :)
Ok aizliedzu linkot no citām saitēm avatarus. un arī paraksta augstums bildei limitēts uz 150 px
es caur WP7.5 un tam iestokoto IE sēžu. nav ne vainas, ātri ielādē pat ar edge. mēnesī uz forumu un visām citām lapām kopā aiziet nedaudz virs 100mb.
Eu nu šito kāds salabos vai nē? Pēdējā laikā te jau gandrīz vai katrs otrais links kļūst neatverams dēļ tās figņas..
varbūt foruma turētāji var lapas apakšā ielikt pogu, lai varētu atgriesties foruma augšā, vai sākumā. ...nu tā kā tas ir daudz nopietnākos saitos un, ja tas vien ir softiski pielāgojams nieciņš.
Ron, katra posta apakšējā labajā stūrī ir bultiņa ikona kas ļauj nokļūt lapas augšā. Vai tas ir tas, ko domāji?
paldies MARUX, izrādās, ka uz maniem uzstād/ekrāna viņu tikpat kā neredz(maza). būtu ideāli, ja būtu "atpakaļ uz sākumu" jebšu tāda poga arī ir un man ir izbalējis ekrāns ?
kreisaja puse3 augspuse ir cilne, kur ari ir sakums
Bet poga uz sākumu lapas apakšā arī būtu visai ērta lieta
Prifilā sadaļu: "Mans bmw" vai kko tādu.
Ja domāji, ka zem profila bildes linku uz tavu "Mans BMW", tad tāds jau ir. Pameklē cītīgāk
Ja šeit uzdarbojas admini, tad liels paldies par beztēmu dzēšanu topikos!
quattro ist für sissies
Kas cits atliek
Kā ir ar galvenās lapas news fīdu? Viņš neatpaliek laikā? Man rāda kkādus 4-5h vecus postus, lai gan ir jaunāki.
es neatradu kkadu tehnisko sadalju domaju shi bus ista vieta kur ierakstit:
karoche ir kkads BUG's foruma, es nedomaju ka tas ir saistits ar manu browsera problemu vai ko tadu, karoche es nezinu vai kads lieto tadu browseri ka Nightly(firefox tipa prieksh 64bit) karoche caur vinhu ir problemas ar ielogoshanos foruma, nerada ka nav pareiza vai nepareiza parole, bet vnk neiet ieksha, ir brizhi kad ieiet, bet pec tam atkal iziet ara ka atver jaunu lapu un atpakalj netiek, tagad rakstu caur Chrome
karoche varbut kads kas lieto Nightly var pateikt vai vinham ir viss kartiba, ja neviens nelieto var kads kuram nav ko darit intereses pec nokachat un parbaudit vai nebus nekads problemas?
karoche ir kkads BUG's foruma, es nedomaju ka tas ir saistits ar manu browsera problemu vai ko tadu, karoche es nezinu vai kads lieto tadu browseri ka Nightly(firefox tipa prieksh 64bit) karoche caur vinhu ir problemas ar ielogoshanos foruma, nerada ka nav pareiza vai nepareiza parole, bet vnk neiet ieksha, ir brizhi kad ieiet, bet pec tam atkal iziet ara ka atver jaunu lapu un atpakalj netiek, tagad rakstu caur Chrome
karoche varbut kads kas lieto Nightly var pateikt vai vinham ir viss kartiba, ja neviens nelieto var kads kuram nav ko darit intereses pec nokachat un parbaudit vai nebus nekads problemas?
nokačāju, uzliku, ielogojos ar pirmo reizi un tgd rakstu postu te. Viss itkā strādā
Padzīvošos vēl un paskatīšos vai nemet ārā.
EDIT: Pāris min padzīvojos un nemeta laukā.
Padzīvošos vēl un paskatīšos vai nemet ārā.
EDIT: Pāris min padzīvojos un nemeta laukā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 22