Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- …
- 2228
- chevron_right
domāju ka viņi saprata ka ir drifts un reāl ibūs maz cilvēku...
domāju ka viņi pārcels uz nākamo sestdienu
domāju ka viņi pārcels uz nākamo sestdienu
Vai zinājāt ka Michael Clarke Duncan ir miris? :(
Viens no mīļākajiem bērnības aktieriem, domāju ka spilgtākā filma varētu būt ''zaļā jūdza''
http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Clarke_Duncan
Viens no mīļākajiem bērnības aktieriem, domāju ka spilgtākā filma varētu būt ''zaļā jūdza''
http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Clarke_Duncan
Kā var e.csdd.lv apskatīt datus par kādu auto???ne manu...
Pie sadaļas ''Tehniskās apskates dati'' ierakstot mašīnas numuru. Tad var paskatīties apskaties ko pie pēdējās apskates iedeva.
o!Paldies!!!
sodien servisaa metinaaju NIVai dankrota vietu. bija izpuvusi tik daudz, ka dabuuju paarmetinaat gan iekspusi, starpsienu un aareejo slieksni. protams pielokot(piesitot) aareejo slieksni, nodrupa pus arka . gribeeju piekniedeet to pus arku, jo piemetinaat nebija kur. kniedeejot atluuza otra puse
Vot tas ir RUSLANS a juus te raudat
Vot tas ir RUSLANS a juus te raudat
jaatjuunee m42
Tātad..lūgums izteikt viedokļus par kārtējo radaru un sodu tēmu Manuprāt bik par daudz uzlikts sods, vai ir jēga pārsūdzēt?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Viss pareizi, tev tur sanāk +23 apdzīvotā vietā - 30ls
Ja būtu braukusi ar 4km/h zemāku ātrumu, būtu 10ls
Ja būtu braukusi ar 4km/h zemāku ātrumu, būtu 10ls
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
hmm...es nez...pirmkārt es pati nebraucu :d un otrkārt liekas, ka augstākais ko var uzlikt ir 20 ls, bet var jau būt ka ne tā iebraucu tai LAPK 149.8 pantā piektā daļa "Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu no 21 kilometra stundā līdz 30 kilometriem stundā ar motocikliem, tricikliem, kvadricikliem, vieglajiem automobiļiem, kravas automobiļiem, kuru pilna masa nepārsniedz 7,5 tonnas, - izsaka brīdinājumu vai uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam desmit latu apmērā"
Diemžēl tas, ka tu nebiji pie stūres nevienu neinteresē
Tas ko tu ierakstīji manuprāt ir attiecināts uz pārkāpumu ārpus apdzīvotas vietas! Es gan nezinu, varbūt tur kaut kas ir mainījies..
Tas ko tu ierakstīji manuprāt ir attiecināts uz pārkāpumu ārpus apdzīvotas vietas! Es gan nezinu, varbūt tur kaut kas ir mainījies..
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
intrese lieta ka butu ja man butu reduktors 2.56 uz 320 bez vanosa virsu?
Braukt varētu, bet pilsētā pagrūti, jo nevar izvēlēties, vai ar 3. vai 4. ātrumu
Lasmina rakstīja:hmm...es nez...pirmkārt es pati nebraucu :d un otrkārt liekas, ka augstākais ko var uzlikt ir 20 ls, bet var jau būt ka ne tā iebraucu tai LAPK 149.8 pantā piektā daļa "Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu no 21 kilometra stundā līdz 30 kilometriem stundā ar motocikliem, tricikliem, kvadricikliem, vieglajiem automobiļiem, kravas automobiļiem, kuru pilna masa nepārsniedz 7,5 tonnas, - izsaka brīdinājumu vai uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam desmit latu apmērā"
viss ir pareizi, tā kā tabulā, ko ielika, man ir 4i tādi jau atnākuši, viss ir pārlasīts un noskaidrots, nāksies vien Tev maksāt
Nu tad atkal uteo ir Zirgā
Bildēts ar pirkstu...
Topiks būs vēlāk, tgd jāpaēd beidzot
Bildēts ar pirkstu...
Topiks būs vēlāk, tgd jāpaēd beidzot
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
no aizmugures smuks, neskaitot lampas!
Ņemot vērā šīs dienas kreņķus, ir arī labas lietas notikušas. Brīnumainā kārtā šodien laimēju Nikon V1 fočiku. Uzreiz uzlabojās visa diena, neskatoties uz rīta pārsteigumu.
par pr. un aizm. lampaam gan , bet vismaz 6cyl. saimes auto... nekas, ka deforsetais 2.5
izskatas labs pirkums
izskatas labs pirkums
Zinu zinu, orģinālās lampas deva līdz, žēl tikai, ka rižie+šitās priekšējās lampas maksā kosmosu jaunas, tā, ka ceru, ka labi varēs pārdod. Plūs uz tirdziņu ies arī orģinālais CD maģis :)
Ehhh, bet ko nu tgd daudz par viņu, gaidiet topiku
Ehhh, bet ko nu tgd daudz par viņu, gaidiet topiku
Ruu rakstīja:Ņemot vērā šīs dienas kreņķus, ir arī labas lietas notikušas. Brīnumainā kārtā šodien laimēju Nikon V1 fočiku. Uzreiz uzlabojās visa diena, neskatoties uz rīta pārsteigumu.
B.ēēē.
Kā un kur Tu to dabūji gatavu!
Turpinot iesākto Nu 30 Ls točna nesanāk (vai nu es esmu )HoodieBro rakstīja:Lasmina rakstīja:hmm...es nez...pirmkārt es pati nebraucu :d un otrkārt liekas, ka augstākais ko var uzlikt ir 20 ls, bet var jau būt ka ne tā iebraucu tai LAPK 149.8 pantā piektā daļa "Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu no 21 kilometra stundā līdz 30 kilometriem stundā ar motocikliem, tricikliem, kvadricikliem, vieglajiem automobiļiem, kravas automobiļiem, kuru pilna masa nepārsniedz 7,5 tonnas, - izsaka brīdinājumu vai uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam desmit latu apmērā"
viss ir pareizi, tā kā tabulā, ko ielika, man ir 4i tādi jau atnākuši, viss ir pārlasīts un noskaidrots, nāksies vien Tev maksāt
"Par šā panta piektajā daļā paredzēto pārkāpumu, ja tas izdarīts vietā, kura apzīmēta ar 518.ceļa zīmi "Apdzīvotas vietas sākums" vai ar 528.ceļa zīmi "Dzīvojamā zona", -uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam divdesmit latu apmērā."
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- …
- 2228