Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1508
- 1509
- 1510
- 1511
- 1512
- …
- 2228
- chevron_right

Es noteikti neierēcu par viņiem, esmu apsvēris to sadaleņu iegādi.
Ja ir rokeris tad es saprotu kā tas strādā, bet m52 nav rokeru un es nesaprotu, kompensators sanāk ka izplešas vairāk?
Ja ir rokeris tad es saprotu kā tas strādā, bet m52 nav rokeru un es nesaprotu, kompensators sanāk ka izplešas vairāk?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

nu sadalenei tur lifts ir par ~0.5mm lielāks nekā standartam, tātad noslīpēts ir 0.5, un kompensatoram ir jāizplešas par 0.5mm vairāk nekā ar standarta sadaleni, bet nu lietotai, kakai ja neviens jau nav līdzi vārstu galus garumot, tad sēžas un vārsti jau būs nedaudz padiluši, izfrēzēt sēžas, atjaunojot leņkus, un vajadzētu saiet...
mehāniku vajag, ja tur jau normāli slīpē milimetram pāri nost + kulaka profilu maina, nu hardkors, savādāk neredzu jēgu maksāt tādu ciparu par sadalenēm lai iegūtu kaut kādas kapeikas.
Teiksim rupji sakot regrinds maksā 300+e par 2 sadalenēm pofig kādus grādus un liftu taisi.
un jaunas sadalenes maksā 300+e gabalā ar pofig kādiem grādiem
tad nafig sudu taisit?
mehāniku vajag, ja tur jau normāli slīpē milimetram pāri nost + kulaka profilu maina, nu hardkors, savādāk neredzu jēgu maksāt tādu ciparu par sadalenēm lai iegūtu kaut kādas kapeikas.
Teiksim rupji sakot regrinds maksā 300+e par 2 sadalenēm pofig kādus grādus un liftu taisi.
un jaunas sadalenes maksā 300+e gabalā ar pofig kādiem grādiem
tad nafig sudu taisit?

Sk., paldies par izglītošanu. 

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Es domāju ka ikdienā pie tādiem ceļiem rīgas centrā jau esam pieraduši, problēmām nevajadzētu būt
renoks atbildēja un tur pa 32ls gabalā esot depo, tikai nezinu lēcu vai bezlēcu housse galaxy j1 housse samsung galaxy j1
Pēdējais labojis Jolin0315 - 20 Jan 2016, 04:31, kopā labots 1 reizi.

Laikam nepareizais topiks 

Vai tiešām visi tie kas raksta pērk sadaļā arī ieskatās pārdod sadaļā ?
Es 10s laikā 10 pērk atradu pārdod sadaļā.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Pēdējā laikā neviens te neko neskatās un pats nemeklē.ValtersZ rakstīja:Vai tiešām visi tie kas raksta pērk sadaļā arī ieskatās pārdod sadaļā ?
Vienkārši ienāk forumā un prasa te, viss jaieliek ar karoti mutē.

Šī tēma tika jau apspriesta pirms dažām nedēļām.ValtersZ rakstīja:Vai tiešām visi tie kas raksta pērk sadaļā arī ieskatās pārdod sadaļā ?
Atgādināšu, visi grib dabūt pa lēto, bet bizītes taisītāji tirgo pa žīdisko. Jā, visi grib nopelnīt, bet visi grib arī ietaupīt, kamēr valsts mūs kāš.

Bet tās lietas ko es saliku kopā
Nu no pērk un pārdod bija pa labu ciparu ( nu vismaz manā sapratnē labu , nu tas ir ja es meklētu tās 10 daļas es paņemtu no pārdod par tādu ciparu)
Nu no pērk un pārdod bija pa labu ciparu ( nu vismaz manā sapratnē labu , nu tas ir ja es meklētu tās 10 daļas es paņemtu no pārdod par tādu ciparu)
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Jau 3 mūziķi/grupas, kuri mācēja radīt mūziku, šogad ir pagaisuši... Lemijs, Bovijs un vakar The Eagles solists.
Eh, jo vairāk visi klausās to miskasti, kura pa EHR skan, jo mazāk labas mūzikas nāks gaismā :/
Eh, jo vairāk visi klausās to miskasti, kura pa EHR skan, jo mazāk labas mūzikas nāks gaismā :/
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Tieši viņš pats tieši šo pašu tēmu tieši ar tādu pašu razkladu pacēla pirms dažām nedēļāmRob rakstīja:Šī tēma tika jau apspriesta pirms dažām nedēļām.ValtersZ rakstīja:Vai tiešām visi tie kas raksta pērk sadaļā arī ieskatās pārdod sadaļā ?
Atgādināšu, visi grib dabūt pa lēto, bet bizītes taisītāji tirgo pa žīdisko. Jā, visi grib nopelnīt, bet visi grib arī ietaupīt, kamēr valsts mūs kāš.

VāksKikaps rakstīja:Tieši viņš pats tieši šo pašu tēmu tieši ar tādu pašu razkladu pacēla pirms dažām nedēļāmRob rakstīja:Šī tēma tika jau apspriesta pirms dažām nedēļām.ValtersZ rakstīja:Vai tiešām visi tie kas raksta pērk sadaļā arī ieskatās pārdod sadaļā ?

Kas ir EOZ?

Īsi sakot - tāpat kā e36.lv, tikai priekš datoriķiem.Kikaps rakstīja:Kas ir EOZ?![]()
Being second is being the first of the losers. /Senna/

ir kkur manuālis kā brilli noņemt, vai tur tapat viss bus skaidrs? ir kkadas apsleptas skruves ??
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

ir viens manuālis par visām e36 skrūvēm un ne tikaiFashion rakstīja:ir kkur manuālis kā brilli noņemt, vai tur tapat viss bus skaidrs? ir kkadas apsleptas skruves ??
www.realoem.com

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1508
- 1509
- 1510
- 1511
- 1512
- …