Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1509
- 1510
- 1511
- 1512
- 1513
- …
- 2228
- chevron_right

zbisNylon rakstīja:ir viens manuālis par visām e36 skrūvēm un ne tikaiFashion rakstīja:ir kkur manuālis kā brilli noņemt, vai tur tapat viss bus skaidrs? ir kkadas apsleptas skruves ??
www.realoem.com

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Patiesībā viņš neko sliktu nepateica. Atrodi realoem brilli un apskaties, kur viņa stiprinās!Fashion rakstīja: zbis

http://www.justfuckinggoogleit.com/sear ... %20removal
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Patiesībā tā vienmēr arī daru, ja nezinu, skatos realoem kur apmēram atrodas skrūves, kuras tur mani interesējošo detaļu un viss, eju skrūvēt.

+177, katalogs ir mans labākais draugs gan skrūvēšanā, gan detaļu meklēšanā un salīdzināšanā. Reāli fakin noderīga lieta un ja nebūtu pieejams katalogs, forumā regulāri būtu 10000x jautājumi no manis.Nylon rakstīja:Patiesībā tā vienmēr arī daru, ja nezinu, skatos realoem kur apmēram atrodas skrūves, kuras tur mani interesējošo detaļu un viss, eju skrūvēt.

+1. realoems for the win. 

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Vienkārši kvalitatīvāks/dārgāks auto,to var just,protams izjāts e34 tāpat ir hlams,kā jebkura sajāta lamata.kars rakstīja:Ar ko e34 ir pareizāks?

noderīgs ir arī bmwcats.comValtersD rakstīja:+177, katalogs ir mans labākais draugs gan skrūvēšanā, gan detaļu meklēšanā un salīdzināšanā. Reāli fakin noderīga lieta un ja nebūtu pieejams katalogs, forumā regulāri būtu 10000x jautājumi no manis.Nylon rakstīja:Patiesībā tā vienmēr arī daru, ja nezinu, skatos realoem kur apmēram atrodas skrūves, kuras tur mani interesējošo detaļu un viss, eju skrūvēt.

Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D

Kāds savam M50/52 ir mainījis visas vakuuma caurules? Kur pirkāt?

eparts.lv var dabūt visu oem iesitot detaļas nr no realoem.com

Kāds ~ cipars saskrien?seeingman rakstīja:eparts.lv var dabūt visu oem iesitot detaļas nr no realoem.com
Es tur tā īsti neiedziļinoties un ātri uzmetot aci sapratu, ka ~80E saskrien?
Interesē arī vai compact OBC ir savienojams ar M50TU. Rādīs vai nesūda nerādīs neko?

Cik tad ir tam m52 tās vakuuma caurules?
viena uz bremžu pastiprinātāju,otra uz degvielas spiediena regulatoru? 

Man vairāk M50TU interesē. 

Nu tak tur reāli pāris viņas ir,mazās ir degvielas spiedienam un kartera ventilācijai arī kkas bija,paņem metru,divus ja grib lai pāri paliek un mauc tik,to lielo kas uz vakumņiku hz vai vajag mainīt,bet tur es vismaz parastu attiecīga izmēra gumijoto lieku,tikai tur vajag vēlams uzlikt žņaugus,jo man reiz plīstot kronšteinam norāva to cauruli un negaidīti paliku bez bremžu pašķika 

Un kā ir ar OBC kompakta? Ir M50 iespējams savienot ar viņu? M54 nevar, jo signāls jau ir digitāls un viss atšķiras. M52 ir plug n play, bet M50 varētu nākties pāris vadus samainīt štekerī? Neesmu vēl iedziļinājies. Mēģinu ātri sakasīt kādu info līdz ceturtdienai. Kondiķa savienojamība arī interesē.
P.S - pāreja ir no M43.
P.S - pāreja ir no M43.

Es domāju,ka visam jāder,jo m43 un m50 jau izmanto tos pašuus devējus,ja nu vienīgi tas nav jaunais m43,
Btw tikko ieguglēju kāds vispār izskatās tas obc,izskatās,ka varētu easy tādu ieinstalēt tricārā,lieli cipari tāds simpātisks tik diez cik maksā ;D man vajag lai rāda cik ārā grādi un pulksteni
Btw tikko ieguglēju kāds vispār izskatās tas obc,izskatās,ka varētu easy tādu ieinstalēt tricārā,lieli cipari tāds simpātisks tik diez cik maksā ;D man vajag lai rāda cik ārā grādi un pulksteni

Man ir vecais ar Bosch vadību vēl. Jaunais ir tas 1.9 ar MS, ja?Ģirts rakstīja:Es domāju,ka visam jāder,jo m43 un m50 jau izmanto tos pašuus devējus,ja nu vienīgi tas nav jaunais m43,
Rāda laiku, temperatūru, vidējo patēriņu, atlikušos km un vidējo ātrumu. Derētu vēl momentānais patēriņš uz 100km un būtu kā vajag.

Baigais retums tas obc compactiem?

It kā nē. Man liekas, ka lielākajai daļai ir. Man galvenais faktors taisot swap bija, lai iet OBC un kondiķis. Tas bija iemesls, kāpēc M54 izslēdzu no saraksta.

Domāju,ka neko nevajadzēs tur vispār darīt un visu rādīs jo obc vienojas pie paneļa,nevis motora vadiem,cik atceros,krč tas obc laikam rēķina visu pamatojoties uz ekonometru,spidometru utt.Vienīgi rpm tev būs nepareizi,tad moš gan kaut ko sviestoties varētu.
Var palūgt Tev izmērīt šamā izmērus?garums x plaums vairāk neko nevajag.
Var palūgt Tev izmērīt šamā izmērus?garums x plaums vairāk neko nevajag.

Speedo domāju likt no e36 6 cyl. Manam nemaz nav ekonometra.
No problem, rīt izmērīšu.
No problem, rīt izmērīšu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1509
- 1510
- 1511
- 1512
- 1513