Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1512
- 1513
- 1514
- 1515
- 1516
- …
- 2228
- chevron_right

Dažreiz mani ļoti sasmīdina cilvēki kas saka ka daudz prasi par detaļu kuru tirgo.
Piemērs, cilvēks meklēja priekšas bampera gaisa lūkas, piedāvāju pa £25 ar piegādi, bet šis saka ka kosmonauts ka tik daudz par plastmasu nemaksāšot un lai sapņoju tālāk par tādu cenu pārdot. Tad ieliktu atsevišķu sludinājumu ka tirgoju to detaļu un aptuveni 30 minūšu laikā tika pārdots, jo aptuvenā tirgus cena ar piegādi ir £30+.
Mani tādi cilvēki no sākuma izraisa dusmas un tad jau sāk nākt smiekls par tādiem kad tev raksta ka un taisnojas ka esi kosmonauts.
Piemērs, cilvēks meklēja priekšas bampera gaisa lūkas, piedāvāju pa £25 ar piegādi, bet šis saka ka kosmonauts ka tik daudz par plastmasu nemaksāšot un lai sapņoju tālāk par tādu cenu pārdot. Tad ieliktu atsevišķu sludinājumu ka tirgoju to detaļu un aptuveni 30 minūšu laikā tika pārdots, jo aptuvenā tirgus cena ar piegādi ir £30+.
Mani tādi cilvēki no sākuma izraisa dusmas un tad jau sāk nākt smiekls par tādiem kad tev raksta ka un taisnojas ka esi kosmonauts.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

cik ir iekšējais diametrs trubai no radiatora uz termostatu šofera pusē augšā ?(6cyl dzinējs)
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Sročna vajag e30 galveno bremzu cilindru. Šovakar, Rigas tuvuma. Moš kādam ir? PM!
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Tu arī esi kosmonauts.aarchijs rakstīja:Dažreiz mani ļoti sasmīdina cilvēki kas saka ka daudz prasi par detaļu kuru tirgo.

Jauna OEM lūka maksā 19.72E. Tava cena ir 32.67E.

funkyasshit rakstīja:Tu arī esi kosmonauts.aarchijs rakstīja:Dažreiz mani ļoti sasmīdina cilvēki kas saka ka daudz prasi par detaļu kuru tirgo.
Mani tādi cilvēki no sākuma izraisa dusmas un tad jau sāk nākt smiekls par tādiem kad tev raksta ka un taisnojas ka esi kosmonauts.![]()
Jauna OEM lūka maksā 19.72E. Tava cena ir 32.67E.

Galvenais jau ir nemīzt. Un vēl uzdirst tādam, kas pasaka jaunas detaļas cenu - nepis man prātu. Neņemsi tu, paņems kāds cits. 

Neviens tak nespiez pirkt :))) kas zin kur dabuut leetaak perk letaak :) veikalos partikai ari ir atskiriba
maximaa letaak prisma dargak 

te UK visi tirgo pa sadu cenu, es prasiju £20, tas ir ap 28eur, un £5 par piegadi. vienkarsi ka uzzinaju tad tas kurs prasija gribeja pat kaut kadus labus diskus pa £50 dabut ar labu gumiju. daudzi vinu jau nosmeja.funkyasshit rakstīja:Tu arī esi kosmonauts.aarchijs rakstīja:Dažreiz mani ļoti sasmīdina cilvēki kas saka ka daudz prasi par detaļu kuru tirgo.
Mani tādi cilvēki no sākuma izraisa dusmas un tad jau sāk nākt smiekls par tādiem kad tev raksta ka un taisnojas ka esi kosmonauts.![]()
Jauna OEM lūka maksā 19.72E. Tava cena ir 32.67E PAR ABAM.
es pats tas gaisa lukas oem pirku pa £30. nezinu kur dabuji tadu cenu jaunai lukai, jo ja butu tik leta tad neviens nepirktu pa manis noradito cenu. daudzi man teica ka laba cena iznemot to dauni.

Ieej realoem.com. Atrodi lūku, nokopē detaļas numuru un iekopē numuru etk.lv

Viņš jau nesaprot ka UK viss maksā dārgāk kā LV
Bloķi uk iet pa 300+ paundiem kas ir ~ 400eu kas nav restaruēts norūsējis visticamāk ar aizvēsturisku eļļu un sadilušām šaibām.
Bloķi uk iet pa 300+ paundiem kas ir ~ 400eu kas nav restaruēts norūsējis visticamāk ar aizvēsturisku eļļu un sadilušām šaibām.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Jūs, jautrie mīklu minētāji! Atminiet man šo mīklu- kas ir tas, kas kādā jaukā dienā nopērk ziemas miseni, bet pēc neliela laika perioda neizmanto to sākotnējiem mērķiem bet nodarbojas ar to, ko man labpatīkas dēvēt par mīzēju tūnu?
#loģika
#loģika

Tas gan, daudz ko LV var pa lēto dabūt par ko UK prasa kosmosu. Bet ir lietas ko UK var dabūt daudz lētāk priekš e36 kā LV.ValtersZ rakstīja:Viņš jau nesaprot ka UK viss maksā dārgāk kā LV
Tas pats bloķis mazajā korpusā LV maksā 100-150eur, bet UK prasa £200-£250
Un kur nu tāda lieta kā sporta izspūtēja gala bunduļi tie vispār ir kosmosā te UK, kaut gan skaties te pārdod sadaļā var dabūt pa labu cenu.

UK ir cita ekonomika, citas cenas 

Minējums ir labs, bet kļūdains. Ar vārdu "Ķekavietis" varētu raksturot šādas personas pirmo transformāciju, bet tā nebūs pareizā atbilde. Lai atvieglotu uzdevumu paskaidrošu, ka ar "mīzēju tūnu" ir domāti tā saucamie mašīnas uzlabojumi, kā, piemēram,- jauni bamperi, lukturi, salona plastmasu, dažādu spuldzīšu un citu nebūtisku sīkumu maiņa vai uzlabošana, kas fundamentāli nesaderas kopā ar vārdiem "ziemas misene", tās iegādes motīviem un auto paredzēto pielietošanu.Emteks rakstīja:Ķekavietis.

Kādam fešijs nepatīk lkmirdekoratiivais rakstīja: Minējums ir labs, bet kļūdains. Ar vārdu "Ķekavietis" varētu raksturot šādas personas pirmo transformāciju, bet tā nebūs pareizā atbilde. Lai atvieglotu uzdevumu paskaidrošu, ka ar "mīzēju tūnu" ir domāti tā saucamie mašīnas uzlabojumi, kā, piemēram,- jauni bamperi, lukturi, salona plastmasu, dažādu spuldzīšu un citu nebūtisku sīkumu maiņa vai uzlabošana, kas fundamentāli nesaderas kopā ar vārdiem "ziemas misene", tās iegādes motīviem un auto paredzēto pielietošanu.

Bet beidz, too many fucks to give, sen jau zināms, ka daļa e36/e34 šoferu ar saviem winterbeateriem brauc jau piekto gadu!
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

Vienkārši ir cilvēki, kuri neprot dalīt attieksmi pret mašīnu un kopj to jebkurā gadijumā. Tevi pis, ko katrs dara un kur grūž savu naudu? 
Labāk būtu uztraucies par cilvēkiem, kas grūž naudu PSRS mēslos, kas ir inženerījas atrauga un kuram vērtību saskatīs tikai tie cilvēki, kas ir auguši ar to vai dzīvojuši tajā laikā.

Labāk būtu uztraucies par cilvēkiem, kas grūž naudu PSRS mēslos, kas ir inženerījas atrauga un kuram vērtību saskatīs tikai tie cilvēki, kas ir auguši ar to vai dzīvojuši tajā laikā.

Tas, ak cilvēks var uzturēt savu tehnisko hobiju, lai kādas markas tas būtu ir tikai apsveicami, jēgu var nesaskatīt visur, cilvēki, kuri brauc ar luksusa auto jēgu nesaskata vecos bemjos
citi nesaskata auto nepieciešamību ja benzīnu tukšā bākā var atļauties ieliet uz 5-10eiro
un tā var daudz turpināt 

jebkurā gadījumā, cilvēki kas tirgo tos plastmasas sūdus pa kosmosu, ne mūžam nepirktu paši viņus pa tādu naudu.
dienaz edishn

dienaz edishn
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1512
- 1513
- 1514
- 1515
- 1516