Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
māriņš
Ziņojumi: 2510
Pievienojies: 26 Dec 2013, 15:20
Braucu ar: Primeru/Kupeju
Atrašanās vieta: Aizpute
Reputācija: 8

24 Jan 2016, 09:04

Ar šitām spuldzēm ātrāk iet!
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

24 Jan 2016, 10:06

māriņš rakstīja:Ar šitām spuldzēm ātrāk iet!
Ou..tas skaitās kārtējais +10hp tūnings?
Profila bilde
māriņš

24 Jan 2016, 10:54

Inferno rakstīja:
1.Šitām lampām spožāka gaisama, līdz ar to var braukt ātrāk
2.Šitām lampām ir mazāka pretestība, tāpēc spīd spožāk un silst vairāk, līdz ar to ja asfalts slapjš ātrāk nožūst un pa ziemu kausē sniegu arī var ātrāk pabraukt
3.Ja ieliek tās diodes, tās patērē maz strāvu un mazāka slodze uz ģeneratoru, līdz ar to uz motoru un līdz ar to labāk iet
4.Tie ka kaut ko dirš par tām lampām, viņiem vienkārši skauž, ka tev iet ātrāk autiņš (pretīmbraucošie nevis apžilbst, bet tu esi tik ātrs, ka viņi nesaprot kas notiek un apstulbst)
Profila bilde
Inferno

24 Jan 2016, 10:55

māriņš rakstīja:
Inferno rakstīja:
1.Šitām lampām spožāka gaisama, līdz ar to var braukt ātrāk
2.Šitām lampām ir mazāka pretestība, tāpēc spīd spožāk un silst vairāk, līdz ar to ja asfalts slapjš ātrāk nožūst un pa ziemu kausē sniegu arī var ātrāk pabraukt
3.Ja ieliek tās diodes, tās patērē maz strāvu un mazāka slodze uz ģeneratoru, līdz ar to uz motoru un līdz ar to labāk iet
4.Tie ka kaut ko dirš par tām lampām, viņiem vienkārši skauž, ka tev iet ātrāk autiņš (pretīmbraucošie nevis apžilbst, bet tu esi tik ātrs, ka viņi nesaprot kas notiek un apstulbst)
Jebal! :emo: :emo: :emo:
Profila bilde
māriņš

24 Jan 2016, 10:56

:lol:
Profila bilde
Inferno

24 Jan 2016, 11:00

Kur tādas var pasūtīt vairākumā? Gribu visai dzīvei sapirkties.
Profila bilde
māriņš

24 Jan 2016, 11:09

Atpakaļgaitas lampās ar vajag ielikt kaut kādu xenonu, jo kad ierauj kupenā ātrāk tiek ārā :hahaha:
Daudziem lap time`i pa pilsētu uzlabojas tieši dēļa lampām :lol:
Profila bilde
Inferno

24 Jan 2016, 11:17

Nav ko piebilst, tā ir patiesība. LED numura apgaismojumā arī jāsabāž, jo kāds man stāstīja, ka tas esot labs lifehack, jo radars nevarot numuru nofočēt, LED žilbina :clap:
Profila bilde
zurkae36
Ziņojumi: 2277
Pievienojies: 17 Mai 2015, 15:27
Reputācija: 3

24 Jan 2016, 11:23

Ārzemju forumos vismaz pajauta un tur normāli adbild. Bet Latvijas foruma kautko pajauta viens saka ka esi galigi stulbs otrs vispar sak pa beztēmu kautko muldēt audi vispar nau masina labak perc Bmw. Es tikai pajautaju vai kadam ir bijusi saskarsme ar sadam spuldzēm bet te ureiz sak jau nodirst. Es speciali sabazisu visur kut varesu viņas un vel uz jumta skānijas migliniekus ar tadam spuldzem sabazisu un spidināsu visiesiem krutajiem bembistiem acīs lai piss grāvi:D taka mazi bērni kāds pajauta kaurko uzreiz sak nodirst. Kaut ksenonus sabazisu un brauksu priecigs jo man vini patiks un bus vienalga ko kus gudriši domasiet.
Profila bilde
Inferno

24 Jan 2016, 11:27

zurkae36 rakstīja:Ārzemju forumos vismaz pajauta un tur normāli adbild. Bet Latvijas foruma kautko pajauta viens saka ka esi galigi stulbs otrs vispar sak pa beztēmu kautko muldēt audi vispar nau masina labak perc Bmw. Es tikai pajautaju vai kadam ir bijusi saskarsme ar sadam spuldzēm bet te ureiz sak jau nodirst. Es speciali sabazisu visur kut varesu viņas un vel uz jumta skānijas migliniekus ar tadam spuldzem sabazisu un spidināsu visiesiem krutajiem bembistiem acīs lai piss grāvi:D taka mazi bērni kāds pajauta kaurko uzreiz sak nodirst. Kaut ksenonus sabazisu un brauksu priecigs jo man vini patiks un bus vienalga ko kus gudriši domasiet.
Tev jau normāli atbildēja - TA cauri ar tādām nelaiž, viņas ātrāk izdeg un iespējams, ka būs nekorekts stars. Ko Tu vēl gribi dzirdēt?

P.S. Vari arī bāzt hrenonus, tikai pēc tam nebrīnies, ja kādā naktī kāds Tavam auto lukturus ar lauzni paglaudīs. Un viņam arī būs vienalga, ko Tu gudrīti pēc tam domāsi :gigigi:
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

24 Jan 2016, 11:37

zurkae36 rakstīja:Ārzemju forumos vismaz pajauta un tur normāli adbild. Bet Latvijas foruma kautko pajauta viens saka ka esi galigi stulbs otrs vispar sak pa beztēmu kautko muldēt audi vispar nau masina labak perc Bmw. Es tikai pajautaju vai kadam ir bijusi saskarsme ar sadam spuldzēm bet te ureiz sak jau nodirst. Es speciali sabazisu visur kut varesu viņas un vel uz jumta skānijas migliniekus ar tadam spuldzem sabazisu un spidināsu visiesiem krutajiem bembistiem acīs lai piss grāvi:D taka mazi bērni kāds pajauta kaurko uzreiz sak nodirst. Kaut ksenonus sabazisu un brauksu priecigs jo man vini patiks un bus vienalga ko kus gudriši domasiet.
Attēls
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
zurkae36

24 Jan 2016, 11:42

Inferno rakstīja:
Tev jau normāli atbildēja - TA cauri ar tādām nelaiž, viņas ātrāk izdeg un iespējams, ka būs nekorekts stars. Ko Tu vēl gribi dzirdēt?

P.S. Vari arī bāzt hrenonus, tikai pēc tam nebrīnies, ja kādā naktī kāds Tavam auto lukturus ar lauzni paglaudīs. Un viņam arī būs vienalga, ko Tu gudrīti pēc tam domāsi :gigigi:
Viens lietotājs šeit vien normali adbildēja par to ka stars var but neprecīzs. Bet parejie kautko dirš. Pusei jums pašiem ir iekša visādas baltās spuldzēs un miglinieki ar plevēm apvilkti.
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo

24 Jan 2016, 11:48

Ūuuuuu zagsim scania faras kopā ?
Es ar gribu xenonus iepi*** iekšā un bļe*** kad kāds ar nenoregulētām brauks pretī ka iedegšu viņam dienas gaismu acīs.

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
Inferno

24 Jan 2016, 11:51

Jā, laikam Tu mani atkodi, ko nu liegties vairs....man vispār ir spilgti zaļi rgb enģeļi, violēti hrenoni tuvajos, koši zili hrenoni tālajos un kaut kādas koši sarkanas led migliniekos, kuri nolīmēti ar dzelteno plēvi. Ā, un vēl apkārt nāsīm esmu aptinis diožu virteņus :dienas_gaismas_lukturi: :yow_nigga: :gigigi:
Profila bilde
zurkae36

24 Jan 2016, 12:02

Nau jazog scanijām lukturus. Darba ir piejami:D tas bija tikai ka piemērs. Vienkarārši besi ara ka del spuldzitem sacel tādu brēku. Nevelos dzelteno ussr laika gaismas staru. Gribu lai ir balts vai uz zila pusi tapec pajautāju jo domāju ka kads adbildes normali nevis saks gudri dirst. Viss tema slegta.
Profila bilde
vitjazz
Ziņojumi: 2685
Pievienojies: 10 Aug 2015, 16:34
Braucu ar: Ķiršu sedans
Atrašanās vieta: Auto griestu pakalpojumi.....
Reputācija: 4

24 Jan 2016, 12:05

zurkae36 rakstīja:Nau jazog scanijām lukturus. Darba ir piejami:D tas bija tikai ka piemērs. Vienkarārši besi ara ka del spuldzitem sacel tādu brēku. Nevelos dzelteno ussr laika gaismas staru. Gribu lai ir balts vai uz zila pusi tapec pajautāju jo domāju ka kads adbildes normali nevis saks gudri dirst. Viss tema slegta.
Ja pa tēmai! Pirmie būs spožāki,bet cik dos tās zilās,nav ne jausmas.Otras ātri izdeg un ir ļoti trauslas!
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo

24 Jan 2016, 12:09

Tad man lūdzu 2 tālos / spotl ight /offroad light / papildniekus.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
māriņš

24 Jan 2016, 12:21

Gribi par lampiņām izglītoties? Laipni lūdzu!
Profila bilde
Ģirts
Ziņojumi: 1592
Pievienojies: 04 Nov 2014, 21:19
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 5

24 Jan 2016, 12:53

Inferno rakstīja: P.S. Vari arī bāzt hrenonus, tikai pēc tam nebrīnies, ja kādā naktī kāds Tavam auto lukturus ar lauzni paglaudīs. Un viņam arī būs vienalga, ko Tu gudrīti pēc tam domāsi :gigigi:
Pff ,ja lēcas lampās ieliek,tad pilnīgi po tie hrenoni,uz e36 bija,acīs nevienam nespīdēja,vispār spīdēja sūdīgāk,nekā labas parastās :hahaha: za to e90 piesitiems bija uzreiz.
Profila bilde
ikey07
Ziņojumi: 4221
Pievienojies: 26 Mar 2013, 14:44
Braucu ar: '99 Cabrio
Atrašanās vieta: Mārupe
Reputācija: 9

24 Jan 2016, 13:58

Te visi vēl aizvien par spuldzītēm runā? kādas 3 dienas jau :lol:
- ikey07