Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1520
- 1521
- 1522
- 1523
- 1524
- …
- 2228
- chevron_right

zvani dogMa vins rev palidzes. pats braucu tik pie vina. calis zin ko dara. cenas adekvatas.RihisE36 rakstīja:Sveiki puikas varbuut kadam ir diagnostika gribu savu m50b20 non vanos diagnosticeet mosh laut kaadu daciku jamaina un taa?un vai daargi tas buus?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.

Ir iespēja tikt vaļā no mitruma lampā?

sāli marlē. marli atverta maisina un ieliec lampaa. man palidzeja . tad var kurpju maisinus kas ir kurpes ar granulam tie ar palidz.Garaisss rakstīja:Ir iespēja tikt vaļā no mitruma lampā?
Es pa ziemu braukāju ar noņemtiem aizmugurējiem vāciņiem un mitrums nekrājās, ar vāciņu 1 lampa nenormāli svīda ciet
nav ideāli jo netīrumi tiek iekšā, bet pirms vasaras iztīrīšu un likšu vāciņus atpakaļ...

Carwasha var kartiki/normali nomazgaat auto ?
Cik maksa kuzava mazgasana ?
Kur VEF , Teika, Sarkandaugavas rajona ir tada ?
http://www.carwashservice.lv/?lang=lv-2
Cik maksa kuzava mazgasana ?
Kur VEF , Teika, Sarkandaugavas rajona ir tada ?
http://www.carwashservice.lv/?lang=lv-2

aizbrauc labāk uz starwash deglava ielā, onka pa 5e nomzgās ļōoti kartģi 

Tiesi pie majam ari automazgatava pa 5 euro .
Gribeju uzzinat vairak par tiem carwashservice - dari pats :)
Eglitis rakstīja:aizbrauc labāk uz starwash deglava ielā, onka pa 5e nomzgās ļōoti kartģi

pats visu laiku braucu carwashos mazgat pa 2.5 var labi samazgat un savaskot. kops uzradusies sie pasapkalposanas bezkontaktu moikas citur nebraucu! 

tīri mans viedoklis ir tāds, ka carwash nevar nomazgāt auto normāli, ja tiešam ir netīrs, var tikai noskalot, teiksim, ja pirms pāris dienām mazgāts ar rokām un bija lietus pēc tam.ivoka1981 rakstīja:Tiesi pie majam ari automazgatava pa 5 euro .

Ja neņem līdzi savu šampūnu un visam procesam pa vidu nepaberž auto ar švammi, tad pēc carwash nekāds super puper rezultāts nebūs.

skatoties kādas krāsas auto. tumšu carwashā liksies ka nomazgā afigenno, gaišākam jau vajag līdzi savu mačalku. man viedoklis tāds- ja autiņš ir savaskots( normāli, nevis ar carwasha vasku) tad tīri noskalot der, visādi citādi - kārtējā vieta kur uzsildīt durakus 

carwash var pa divīti noskalot, noputot auto.
bet ja virsbūvi ir apsēdusi pelēka netīrumu kārta, tad pēc mazgāšanas viņa tur arī paliek.
var carwashā nomazgāt auto, nobrauc ar pirkstu un redzi tīru/netīru līniju
mārupē bija kkāds carwash kur ir birste, vot tā jau cita lieta!
lai gan pats bieži pa divīti mazgāju sāli no auto. vasarā pārsvarā carwash, bet citreiz iebraucu moikā, lai nomazgā kārtīgi
bet ja virsbūvi ir apsēdusi pelēka netīrumu kārta, tad pēc mazgāšanas viņa tur arī paliek.
var carwashā nomazgāt auto, nobrauc ar pirkstu un redzi tīru/netīru līniju

mārupē bija kkāds carwash kur ir birste, vot tā jau cita lieta!
lai gan pats bieži pa divīti mazgāju sāli no auto. vasarā pārsvarā carwash, bet citreiz iebraucu moikā, lai nomazgā kārtīgi

es īsti nesaprotu kurš pie šitiem mīnusiem brauc carwasha? tur tak momentāli viss piesalst

Paskaidrojiet man kā sievietei atšķirību starp m50 un m52 izplūdes kolektoru? Tantes runā, ka m52 kolektors ir way to go, bet nekur īsti netiek minēts kāpēc, tik vien kā materiālu atšķirība.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

m50 nav zondes vietu, m52 ir, kā arī materiālu atšķirība un svars.Linda rakstīja:Paskaidrojiet man kā sievietei atšķirību starp m50 un m52 izplūdes kolektoru? Tantes runā, ka m52 kolektors ir way to go, bet nekur īsti netiek minēts kāpēc, tik vien kā materiālu atšķirība.

M52 ir vieglāks ,bet mazāki kanāli
M50 ir smagāks ,bet lielāki kanāli
Reku bilde kad es mainīju kolektorus. Reāli dzīves apstākļos ikdienā atšķirību nejutu.....
M50 ir smagāks ,bet lielāki kanāli
Reku bilde kad es mainīju kolektorus. Reāli dzīves apstākļos ikdienā atšķirību nejutu.....
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

liet. haha varētu apstāstīt kas tai 3.0 kupejai vainas ka tik ātri atkal tirgojas? 

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Cena iepriekš nebija ievērojami zemāka? Ganjau, ka sajutās kā biznesmenis vienkārši.Kikaps rakstīja:liet. haha varētu apstāstīt kas tai 3.0 kupejai vainas ka tik ātri atkal tirgojas?

Bija tieši 2000 un pēc pāris stundām aizgāja.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1520
- 1521
- 1522
- 1523
- 1524
- …
- 2228