Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1539
- 1540
- 1541
- 1542
- 1543
- …
- 2228
- chevron_right

Nu davai papļāpāsim.. diskus šai diskusijā neaiztiekam, intersē sabiedrības viedoklis par pagriezienu krāsu, paprovēju visus 3 BMW oem piedāvātos variantus, baltie stock imho kkā atkrīt.. bet ko domājat jūs:
1) Classic White
2) Hello from USA
3) Rudais puika
1) Classic White
Slēpts saturs: Parādīt
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Rižie, bet tikai komplektā ar USA style gabarītiem 

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

es par 3. variantu. 

4) Smoked
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Es ar par smoked!TomSkarsts rakstīja:4) Smoked

smoked atkrīt, uz semaka izskatās pēc neadekvāta gatera
usa gabarīti man bija iekš classic white pagriezienos, prikolīgi, bet pa dienu nevarēja tos gabarītus redzēt diemžēl.. uz vakarpusi jau bij labāk..

Bildē skaisti, bet ja runā par gateri, manuprāt tieši baltie pagriezieni ir gateris stila ziņā, jo nesakrīt ar priekšējās lampas reālo krāsu. Tas pats, kas E36. Gaumes lieta.Fashion rakstīja:smoked atkrīt, uz semaka izskatās pēc neadekvāta gaterausa gabarīti man bija iekš classic white pagriezienos, prikolīgi, bet pa dienu nevarēja tos gabarītus redzēt diemžēl.. uz vakarpusi jau bij labāk..

Nu tur ir jāskatās arī kādi baltie jo nāca ja nemaldos divi varianti, bet whatever - baltos es jau izmetu viņus es 100% nelikšu, ir variants ielikt atpakaļ USA, izskatās ļoti labi tās citrondaiviņas + tādi ir vel diviem semakiem (cik man zināms).. savukārt rudie stock ļoti labi piestāvēs manai jaunajai krāsai, nu un usa gabarītus tā kā negribētos atpakaļ likt, kkā zb viņi, pus gadu nobraukāju un zbTomSkarsts rakstīja:Bildē skaisti, bet ja runā par gateri, manuprāt tieši baltie pagriezieni ir gateris stila ziņā, jo nesakrīt ar priekšējās lampas reālo krāsu. Tas pats, kas E36. Gaumes lieta.Fashion rakstīja:smoked atkrīt, uz semaka izskatās pēc neadekvāta gaterausa gabarīti man bija iekš classic white pagriezienos, prikolīgi, bet pa dienu nevarēja tos gabarītus redzēt diemžēl.. uz vakarpusi jau bij labāk..

Tā un ļoti ļoti aktuāls jautājums par pakaļējiem lukturiem
Red One (plēve USA edišen)
Mstyle
Smoked corners
dilēma, baltos negribētos atstāt..
1-kārt nav oems
2-kārt kkā pārāk spilgti uz tumša auto
3-kārt zb

Red One (plēve USA edišen)
1-kārt nav oems
2-kārt kkā pārāk spilgti uz tumša auto
3-kārt zb

pēdejais

Vot nevar izdomāt kā būs USA variants uz tumša auto, man liekas ka nebūs gerai un ka optimālākais variants būtu smoked augšas, tik mazliet tumšākas kā bildē maybe 

Vai nu prieksa un aizmugure smoked vai nu rizos un aizmugure rizos vai sarkanos 

Paspēlējos ar Fotošopu. Kāpēc neviens nav mēģinājis E36 iebāzt, to ko liek E39 FL jeb "Celis LED" ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Fashion, netaisi gateri - smoked uz semaka ir kā krievushka ar leoparda svārkiem - it ka viss saderas, bet auto uzreiz liekas nopists/sajaats.
Priekšā usdm vai rizhikus, aizmugure ar balto augšu.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Tāpēc, ka neglīti izskatās tāpat kā visi pārējie LED uz e36?TomSkarsts rakstīja:Paspēlējos ar Fotošopu. Kāpēc neviens nav mēģinājis E36 iebāzt, to ko liek E39 FL jeb "Celis LED" ?

+330ch. rakstīja:Fashion, netaisi gateri - smoked uz semaka ir kā krievushka ar leoparda svārkiem - it ka viss saderas, bet auto uzreiz liekas nopists/sajaats.
It's all about the win

Nu tā baltā augša uz tumša auto man kkā nav gerai.. imho..

Fašij, vispirms pasaki kādā krāsā būs tas semaks, tad tikai būs apmēram skaidrs, kādi pagriezieni piestāvēs. Bet priekšā noteikti vajag USA. Aizmugurē, principā arī varētu...

Krāsa tur vispār ir individuāli uzmiksēta tāpēc nosaukums varētu būt Fashion_Green? 
Tiešā saules starā būs zaļa, pārējos lenķos melna..

Tiešā saules starā būs zaļa, pārējos lenķos melna..

Apmēram skaidrs. Priekšā un aizmgurē USA.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1539
- 1540
- 1541
- 1542
- 1543
- …
- 2228