Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1542
- 1543
- 1544
- 1545
- 1546
- …
- 2228
- chevron_right

gaidam reportu 

ja nebūtu 1diena rīts varētu paņemt aliņu un tad čiliņā tam visam iziet cauri... bet drīz jau jābūt kārtējai sms ka something gone wrongEglitis rakstīja:gaidam reportu

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Nepagāja 2min kā jau zvanīja : nu nedod man, tur prasa oficiālus ienākumus
so saaaaad
- pateicu lai zvana vitacredit

Sižets kā no meksikāņu ziepenes.Fashion rakstīja:Nepagāja 2min kā jau zvanīja : nu nedod man, tur prasa oficiālus ienākumus![]()
![]()
so saaaaad

Sent From My 7 button OBC Using Tapatalk
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!

sweds paterina kredītu nedod? 

Labāk pasaki, lai meklē darbu 

Hvz, bet man liekas ka vitā viņam ar pateiks #davai_dosvidanija.. nu tad nezinu ko šam ieteikt, lai uzbrūk inkasātoru škodai 
P.S - man esot labi apmaksāts darbs, bet nav oficiāls
izklausās ticami

P.S - man esot labi apmaksāts darbs, bet nav oficiāls

Vismaz 3 mēnešus vajag stabilus ienākumus. Vismaz citadele tā saka.dzhonsons rakstīja:Labāk pasaki, lai meklē darbu
Sent From My 7 button OBC Using Tapatalk
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!

Yes, noteikti. Varbūt pārraksti pa saviem līdzekļiem auto viņam, ar tekstu "otvečaju, ka pēc mēneša atdošu Tev 1.2k"... Kam te visai nesen zaļots sanāca līdzīgi? Nevis atdeva auto, bet paņēma nepārrakstot.Fashion rakstīja:Hvz, bet man liekas ka vitā viņam ar pateiks #davai_dosvidanija.. nu tad nezinu ko šam ieteikt, lai uzbrūk inkasātoru škodai
P.S - man esot labi apmaksāts darbs, bet nav oficiālsizklausās ticami
![]()
![]()

Redziet, maksāt nodokļus ir labi - reizēm medicīna ir lētāk, reizēm no fešija var bmw paņemt.

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

ar šitādiem pipariem jābūt 100reiz uzmanīgākiem veicot da jebkādus darījumus tak, tur kur nav pilns rublis tur pastāv iespēja ka neadekvāti plāni un shēmas galvā apgrozās 

čalis drīz atmetīsies jo visur viņu sūta strādāt or smth
prasot lai pieturot autiņu nedēļu, pa nedēļu sazīmēšot skanošo
cmoon, ja arī viš viņu paņems un pats sadomās braukt mājās, ta es pats viņu nostučīšu ka bez pravām braucot džekiņš.. šitādus pie barankām laist nevar 

prasot lai pieturot autiņu nedēļu, pa nedēļu sazīmēšot skanošo

Izglāb kādu nevainīgu cilvēku - nepārdod loham bembi.Fashion rakstīja:čalis drīz atmetīsies jo visur viņu sūta strādāt or smth![]()
prasot lai pieturot autiņu nedēļu, pa nedēļu sazīmēšot skanošocmoon, ja arī viš viņu paņems un pats sadomās braukt mājās, ta es pats viņu nostučīšu ka bez pravām braucot džekiņš.. šitādus pie barankām laist nevar
Kaut gan patiesībā, Jelgavā noteikti uzradīsies kāds, kurš gribēs ātri nogrūst savu dampi, un arī pieturēs viņam to auto uz nedēļu :(
Pēdējais labojis Kikaps - 08 Feb 2016, 10:29, kopā labots 1 reizi.

labāk varoni studijaaa 

Rainers Daniels JēkabsonsEglitis rakstīja:labāk varoni studijaaa

viņš ja paņems to bembi tad maksimums tiks nobraukt kādus pāris km līdz izsauktajai CP ekipāžai.. saku tač, tādus pie barankas nevar laist, un ja arī tiek tad vajag mācītKikaps rakstīja:Izglāb kādu nevainīgu cilvēku - nepārdod loham bembi.Fashion rakstīja:čalis drīz atmetīsies jo visur viņu sūta strādāt or smth![]()
prasot lai pieturot autiņu nedēļu, pa nedēļu sazīmēšot skanošocmoon, ja arī viš viņu paņems un pats sadomās braukt mājās, ta es pats viņu nostučīšu ka bez pravām braucot džekiņš.. šitādus pie barankām laist nevar
Kaut gan patiesībā, Jelgavā noteikti uzradīsies kāds, kurš gribēs ātri nogrūst savu dampi, un arī pieturēs viņam to auto uz nedēļu :(

Cik izmisis tu esi to bembi pārdot? 
vnk pasaki lai čalis izaug un netērē savu laiku..

vnk pasaki lai čalis izaug un netērē savu laiku..

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Citēju:
* Euuu. Man galvā ieskrēja ideja viena. Pārraksti masinu uz mana vārda un es mogo nemu aizdevumu. Tā der?
* Naudu sapiķoju tev. Un braucu majas.
- jaa noteikt
protams ka neder!
* Bla.
* Jādomā kkas cits.
* A ja subi un maģi atstāj sev.
- nu bet ne tak, man vajag skaidru/bezskaidru naudu uzreiz un tad varam parrakstit uz kaa varda gribi
* Skaidrs..
So epic
P.S - izmisums 0, viņš savu funkciju pilda absolūti, ta ka nestresoju, man primārais ir tikt līdz darbam/garažai un atpakaļ.. zac it, tāpēc īpaši nepārdzīvoju par šo galaktikā dīvaināko pirkšanas veidu..
* Euuu. Man galvā ieskrēja ideja viena. Pārraksti masinu uz mana vārda un es mogo nemu aizdevumu. Tā der?
* Naudu sapiķoju tev. Un braucu majas.
- jaa noteikt

* Bla.
* Jādomā kkas cits.
* A ja subi un maģi atstāj sev.
- nu bet ne tak, man vajag skaidru/bezskaidru naudu uzreiz un tad varam parrakstit uz kaa varda gribi
* Skaidrs..
So epic

P.S - izmisums 0, viņš savu funkciju pilda absolūti, ta ka nestresoju, man primārais ir tikt līdz darbam/garažai un atpakaļ.. zac it, tāpēc īpaši nepārdzīvoju par šo galaktikā dīvaināko pirkšanas veidu..

Tev vienkārši neviens vēl nav mēģinājis piedāvāt maiņu pret yinxing motorolleri, opīša bajānu (akordeons) un vakaru ar bezzobaino draudzeni!
(ja saki, ka šis ir dīvainākais.)

Man piedāvājuši ir
1) spēļu laptopu ar kkādiem tur sūdiem komplektā
2) kvadraciklu - hvz varētu skaīties kas tur par kvadru, bet ko tādā laikā kā tagad ar viņu darīt un kā man semakam durvis un kapotu ar viņu līdz sauriešiem aivest hvz
3) ford sierra, skate ar esot, bet nu sierra

1) spēļu laptopu ar kkādiem tur sūdiem komplektā
2) kvadraciklu - hvz varētu skaīties kas tur par kvadru, bet ko tādā laikā kā tagad ar viņu darīt un kā man semakam durvis un kapotu ar viņu līdz sauriešiem aivest hvz

3) ford sierra, skate ar esot, bet nu sierra

blac nem sierrrrrru 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1542
- 1543
- 1544
- 1545