Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1548
- 1549
- 1550
- 1551
- 1552
- …
- 2228
- chevron_right

Saeimā. "Ir izvirzīts likumprojekts par ceļa nodevu uz izskatīšanu, pieņemt/noraidīt" Un pat īsti nedzirdot, ko tur novervelēja, lielākā daļa nospiedīs pogu pret, zinot šo valsti. Jo, vai kaut viens ierosinājums no mana balss.lv ir tikusi līdz vēlamajam rezultātam?

Pieredze rāda, ka nē..Rob rakstīja:Saeimā. "Ir izvirzīts likumprojekts par ceļa nodevu uz izskatīšanu, pieņemt/noraidīt" Un pat īsti nedzirdot, ko tur novervelēja, lielākā daļa nospiedīs pogu pret, zinot šo valsti. Jo, vai kaut viens ierosinājums no mana balss.lv ir tikusi līdz vēlamajam rezultātam?

Lielāka jēga būtu visiem novākties pie saeimas un izgriezt pulksteni līdz galam, nekā no tā paraksta.

Kad LV ir protests tad aiziet pensiķi vai skolotāji ar 3 plakātiem un nostāv visu dienu.Rob rakstīja:Lielāka jēga būtu visiem novākties pie saeimas un izgriezt pulksteni līdz galam, nekā no tā paraksta.
Kad Francijā ir protests tad nobloķē visu centru un valdība ir spiesta kaut ko darīt lietas labā.

Bet man liekas, ja pie mums nobloķētu centru, tad atbrauktu ugunsdzēsēji un ar ūdeni visus aizskalotu 

Ja nemeloju, tad ja pateiks nē, so visu var sniegt eiropas cilvēktiesību tiesā. Jo 15k cilvēku nav nekas maz prieks latvijas. Galu galā dzīvojam demokrātiskā valstī.Rob rakstīja:Saeimā. "Ir izvirzīts likumprojekts par ceļa nodevu uz izskatīšanu, pieņemt/noraidīt" Un pat īsti nedzirdot, ko tur novervelēja, lielākā daļa nospiedīs pogu pret, zinot šo valsti. Jo, vai kaut viens ierosinājums no mana balss.lv ir tikusi līdz vēlamajam rezultātam?

Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!

Tie, kas tur parakstās, laikam balso arī par Artusu..Lācis rakstīja:busim labi un padosim visiem autovaditajiem tālāk un balsojam!
https://manabalss.lv/atcelt-pastavoso-c ... rauga/show

Kas pie velna ir "ceļu nodoklis"?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Nodoklis par to, ka Tev ir veseli ceļi! 

Tā terminoloģija ir max debīla un tās idejas autors visdrīzāk neadekvāti daudz laika pavada tvnet komentāru sadaļā rakstot tāds frāzes kā "ATLAJST SAIMU". Kā var atcelt "ceļu nodokli" ja tāds nemaz neeksistē?
Tas savārstījums ir par Transportlīdzekļu Ekspluatācijas nodokli?
Un tā arī nesapratu kāda ir doma tam visam. Cik saprotu, viņš uzstāj uz godīgu izmaksu sadali (maz brauc - maz maksā, daudz brauc - daudz maksā)?
Edit:
Ja tā, tad tas arī ir debīli. Ko cilvēks drīzāk var ietekmēt - to, ka viņam dienā jānobrauc 200km vai to, ka viņš sev līdzi nevadā papildu pustonnu (ko sastāda pūstoši voyagera virsbūves elementi) un izvēlas mazu un (jauna auto gadījumā) videi draudzīgu auto? Protams, ka drīzāk otrais variants. Un to arī atbalsta esošā ekspluatācijas nodokļu sistēma.

Un tā arī nesapratu kāda ir doma tam visam. Cik saprotu, viņš uzstāj uz godīgu izmaksu sadali (maz brauc - maz maksā, daudz brauc - daudz maksā)?
Edit:
Ja tā, tad tas arī ir debīli. Ko cilvēks drīzāk var ietekmēt - to, ka viņam dienā jānobrauc 200km vai to, ka viņš sev līdzi nevadā papildu pustonnu (ko sastāda pūstoši voyagera virsbūves elementi) un izvēlas mazu un (jauna auto gadījumā) videi draudzīgu auto? Protams, ka drīzāk otrais variants. Un to arī atbalsta esošā ekspluatācijas nodokļu sistēma.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Tāda veida domāšana ir daudziem, patīk umņičīt, lai gan domu saprata visi.ch. rakstīja: Kā var atcelt "ceļu nodokli" ja tāds nemaz neeksistē?![]()
Jā, iespējams viņš savu domu nav uzrakstījis daiļdirsēju valodā.
Pats par sevi saprotams, ka, ja arī ieviestu jauno modeli, kas visdrīzāk nenotiks, bet ja nu tomēr, tas neuzlabotu ceļu stābokli un finansiālo stāvokli autovadītājiem, jo zags vienalga, jo tā taču ir Latvija.

Tas taču ir latvieša dabā, nevar nosēdēt mierīgi, ja kādam nepiesienās par kaut ko.Rob rakstīja:Tāda veida domāšana ir daudziem, patīk umņičīt, lai gan domu saprata visi.
Pats par sevi saprotams, ka, ja arī ieviestu jauno modeli, kas visdrīzāk nenotiks, bet ja nu tomēr, tas neuzlabotu ceļu stābokli un finansiālo stāvokli autovadītājiem, jo zags vienalga, jo tā taču ir Latvija.
Otrkārt par zagšanu piekrītu arī, vienīgi pati sabiedrība jau nav labāka par "lielajiem zagļiem"...
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Kādā daiļdirsēju valodā? Normālam, izglītotam cilvēkam ir jāspēj izteikties saprotami un korekti.Rob rakstīja:Tāda veida domāšana ir daudziem, patīk umņičīt, lai gan domu saprata visi.ch. rakstīja: Kā var atcelt "ceļu nodokli" ja tāds nemaz neeksistē?![]()
Man no tā teksta, kura autors, acīmredzot, pats nav veltījis vairāk kā trīs minūtes, lai iedziļinātos lietas būtībā uuuun no pilnīga argumentācijas trūkuma rodas iespaids, ka tas ir kaut kas stipri nepārdomāts un balstīts uz bildīti feisbukā, kurai kāds ģēnijs bija pierakstījis "ew paskaties cik igaunijā bensīns maksā un tur ceļa nodoklis iekšā kāpēc visi mūs appish atlajst saimu".
Atkārtoju vēlreiz - ko šī jaunā sistēma dos? Tā kā kopējai sagaidāmajai summai, ko valsts ir plānojusi iekasēt no autovadītājiem būtu jāpaliek tādai pašai, reāli mainīsies tikai izvedumu sadalījums starp tiem, kas paterē daudz degvielas un tie, kas maz. Vai to vajag un vai tas ir godīgi - hvz.
Ja ir kāds, kas atbalsta šo ideju un pats gadā nobrauc mazliet vairāk kā vidējais autovadītājs, tad rodas jautājums vai viņš pats vispār apzinās, ka parakstās par to, ka būs jāmaksā vairāk? Vai par to, ka uz šī rēķina palielināsies, piemēram, transporta izdevumi kompānijām, kas veic komercpārvadājumus n shit?
Lielais vairums, kas tur parakstās, to sistēmu interpretē tā, ka nodokli atcels, bet degvielai būs klāt 1 cents pie cenas. Bet tā nebūs jopt.

Jēdzīgāk būtu koncentrēt uzmanību uz to, kā veidojas degvielas cenas un kāpēc, brīdī, kad naftas cena nokrīt tik strauji mūsu ģeniālie degvielas tirgotāji kko pļūta par kkādām rezervēm n shit un cenu saglabā praktiski nemainīgu.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Ko tu murgo? Es redzu, ka līdzcilvēki taisa huiņu jautājumā kas skar arī mani un paskaidroju kāpēc man tas liekas stulbi.TomSkarsts rakstīja:Tas taču ir latvieša dabā, nevar nosēdēt mierīgi, ja kādam nepiesienās par kaut ko.Rob rakstīja:Tāda veida domāšana ir daudziem, patīk umņičīt, lai gan domu saprata visi.
Otrkārt par zagšanu piekrītu arī, vienīgi pati sabiedrība jau nav labāka par "lielajiem zagļiem"...
Ja kāds var konkrēti noformulēt ko cenšas panākt un argumentēti pamatot kāpēc tas ir vajadzīgs, yeah, why the hell not, varbūt arī es sapratīšu, ka tā ir labāk. Bet tas, ko es redzu tagad ir pilnīgs bullshits.
- Ew saima atcel ceļa nodokli
- ha lol ok done
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

ATLAJST SAEIWMU!!! CH VINJUU MAZAJS KALPS!
edit: aizmirsu visus foršos vārdus, sorry... HIDRŌŌŌLIKA, SAWS, IZSPUTEJS, BENCĪNS, BENDZDZDZĪNS, TIKKAI, CIKKOS!
Es vienkārši gribu redzēt to, cik no maniem FB draugiem ir tiešām muļķi, un cepsies pēc šī likumprojekta nonākšanas miskastē!

edit: aizmirsu visus foršos vārdus, sorry... HIDRŌŌŌLIKA, SAWS, IZSPUTEJS, BENCĪNS, BENDZDZDZĪNS, TIKKAI, CIKKOS!

Es vienkārši gribu redzēt to, cik no maniem FB draugiem ir tiešām muļķi, un cepsies pēc šī likumprojekta nonākšanas miskastē!
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

vot jā, man ir tādas sliktas aizdomas, ka kādam liksies, ka es varētu būt saistīts ar SAJMU, bet nē, nav man ar to nekāda sakara.
Ja būtu braukātu ar f80 nevis e30
Drīzāk tas, ka cenšos domāt ar savu galvu (protams, ne vienmēr sanāk
), bet acīmredzot dēļ tā kļūstu par minoritāti savā valstī. 

Drīzāk tas, ka cenšos domāt ar savu galvu (protams, ne vienmēr sanāk

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

True, tāpēc arī es neparakstījos beigu beigās. Es nesaku, ka tā ideja ir slikta, bet zinot kādā valstī dzīvojam..nudien nebūs tur +1 cents degvielai klāt.ch. rakstīja: Lielais vairums, kas tur parakstās, to sistēmu interpretē tā, ka nodokli atcels, bet degvielai būs klāt 1 cents pie cenas. Bet tā nebūs jopt.un nav vajadzīga augstākā izglītība, lai izdomātu kāpēc.

Diemžēl, bet skarba patiesība...ch. rakstīja: Drīzāk tas, ka cenšos domāt ar savu galvu (protams, ne vienmēr sanāk), bet acīmredzot dēļ tā kļūstu par minoritāti savā valstī.
Un, Inferno, mēs dzīvojam jaunā valstī. Starp citu, leiši un igauņi nebūs labs piemērs. Reku, Fātrelandē nodokli visi maksā tāpat, un neviens nečīkst! (jā, jā, labāki ceļi, whatnot. Mums vēl 25 nav! Vate, prom ejot, atstāja ceļus, kuri bija pilnīgā miskastē. Viss bija jāsāk no jauna!)
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

Labprāt tīri intereses pēc iedziļinātos tajā visā un papētītu kā tas strādā pie leišiem un igauņiem, bet fakts kā tāds ir, ka mēs nevaram paņemt sev daļu no kādas sistēmas, ieintegrēt to mūsējā un cerēt, ka tas strādās tieši tāpat kā tur.
Piemērs - Jelgavas "gudrie" luksofori, kas tika aizgūti no "rietumvalstu pieredzes".
Piemērs - Jelgavas "gudrie" luksofori, kas tika aizgūti no "rietumvalstu pieredzes".
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Daiļdirsēju valoda - ''sakarā ar fiskālās disciplīnas izstrādi, argumentējamo pievienotās vērtības nodokļa pieaugumu atsevišķām struktūrvienībām, mums kā vadošās institūcijas pārstāvim ir jārīko mītings par varasiestāžu vitāli svarīgajiem jautājumiem''.ch. rakstīja: Kādā daiļdirsēju valodā? Normālam, izglītotam cilvēkam ir jāspēj izteikties saprotami un korekti.
Man no tā teksta, kura autors, acīmredzot, pats nav veltījis vairāk kā trīs minūtes, lai iedziļinātos lietas būtībā uuuun no pilnīga argumentācijas trūkuma rodas iespaids, ka tas ir kaut kas stipri nepārdomāts un balstīts uz bildīti feisbukā, kurai kāds ģēnijs bija pierakstījis "ew paskaties cik igaunijā bensīns maksā un tur ceļa nodoklis iekšā kāpēc visi mūs appish atlajst saimu".
Atkārtoju vēlreiz - ko šī jaunā sistēma dos? Tā kā kopējai sagaidāmajai summai, ko valsts ir plānojusi iekasēt no autovadītājiem būtu jāpaliek tādai pašai, reāli mainīsies tikai izvedumu sadalījums starp tiem, kas paterē daudz degvielas un tie, kas maz. Vai to vajag un vai tas ir godīgi - hvz.
Ja ir kāds, kas atbalsta šo ideju un pats gadā nobrauc mazliet vairāk kā vidējais autovadītājs, tad rodas jautājums vai viņš pats vispār apzinās, ka parakstās par to, ka būs jāmaksā vairāk? Vai par to, ka uz šī rēķina palielināsies, piemēram, transporta izdevumi kompānijām, kas veic komercpārvadājumus n shit?
Lielais vairums, kas tur parakstās, to sistēmu interpretē tā, ka nodokli atcels, bet degvielai būs klāt 1 cents pie cenas. Bet tā nebūs jopt.un nav vajadzīga augstākā izglītība, lai izdomātu kāpēc.
Jēdzīgāk būtu koncentrēt uzmanību uz to, kā veidojas degvielas cenas un kāpēc, brīdī, kad naftas cena nokrīt tik strauji mūsu ģeniālie degvielas tirgotāji kko pļūta par kkādām rezervēm n shit un cenu saglabā praktiski nemainīgu.
īsāk sakot, daiļdirsēju valoda ir tā, kurā runā daudzi, ir iemesti dažādi svešvārdi, jauninājumi un dažreiz pat izdomājumi, kopā saveidots kaut kāds murgojums lai izklausītos gudri, bet lielākā daļa neko nesaprastu. Jā, tas ir tas, uz ko mums jāiet, viss jāsarežģī.
Bet tas ir cits temats, taču par to, kā veidojas degvielas cena, vajadzētu paskatīties, kā tā veidojas, tajā pašā Igaunijā, cik liels akcīzes nodoklis tur degvielai. Vajadzētu izstudēt Igaunijas nodokļu shēmu, jo kur tad viņiem ir jāmaksā vairāk, ja transportlīdzekļa ekspluatācijas nodoklis ir iekļauts degvielas cenā, ceļi ir sakārtoti, un vismaz šī joma viņiem šķiet, ka ir sakārtota.

Priekš kam Tu man tagad šito te visu stāsti?Kikaps rakstīja:Diemžēl, bet skarba patiesība...ch. rakstīja: Drīzāk tas, ka cenšos domāt ar savu galvu (protams, ne vienmēr sanāk), bet acīmredzot dēļ tā kļūstu par minoritāti savā valstī.
Un, Inferno, mēs dzīvojam jaunā valstī. Starp citu, leiši un igauņi nebūs labs piemērs. Reku, Fātrelandē nodokli visi maksā tāpat, un neviens nečīkst! (jā, jā, labāki ceļi, whatnot. Mums vēl 25 nav! Vate, prom ejot, atstāja ceļus, kuri bija pilnīgā miskastē. Viss bija jāsāk no jauna!)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1548
- 1549
- 1550
- 1551
- 1552
- …
- 2228