Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1549
- 1550
- 1551
- 1552
- 1553
- …
- 2228
- chevron_right

Leiši tāpat sūdzas par ceļiem, nav svarīgi kur nodoklis iekļauts, bet kā un, kur tos līdzekļus tērē 

nu tu nopietni?Rob rakstīja: Daiļdirsēju valoda - ''sakarā ar fiskālās disciplīnas izstrādi, argumentējamo pievienotās vērtības nodokļa pieaugumu atsevišķām struktūrvienībām, mums kā vadošās institūcijas pārstāvim ir jārīko mītings par varasiestāžu vitāli svarīgajiem jautājumiem''.
īsāk sakot, daiļdirsēju valoda ir tā, kurā runā daudzi, ir iemesti dažādi svešvārdi, jauninājumi un dažreiz pat izdomājumi, kopā saveidots kaut kāds murgojums lai izklausītos gudri, bet lielākā daļa neko nesaprastu. Jā, tas ir tas, uz ko mums jāiet, viss jāsarežģī.
nepastāv tāds termins kā "Ceļu nodoklis", nav tāda, viņš jau ir atcelts, varat nevākt parakstus.
ekzaktlii. vnk tupa izraut posmu no sistēmas un savākt nevar.Rob rakstīja: Bet tas ir cits temats, taču par to, kā veidojas degvielas cena, vajadzētu paskatīties, kā tā veidojas, tajā pašā Igaunijā, cik liels akcīzes nodoklis tur degvielai. Vajadzētu izstudēt Igaunijas nodokļu shēmu, jo kur tad viņiem ir jāmaksā vairāk, ja transportlīdzekļa ekspluatācijas nodoklis ir iekļauts degvielas cenā, ceļi ir sakārtoti, un vismaz šī joma viņiem šķiet, ka ir sakārtota.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Iekšējais cepiens, ka visu laiku visi čīkst, cik gan slikti viss te ir :)Inferno rakstīja: Priekš kam Tu man tagad šito te visu stāsti?
1 lieta, ko no minētajiem leišiem vajadzētu aizgūt : Daļa no radaros iekasētajiem sodiem arī aiziet ceļos :) Bet jā, viņiem ar visu degvielas nodokli + radaru naudām tāpat ir tikai pusotrs ceļš pa kuru var pabraukt. Mums ir apmēram tikpat, tikai nedrīkst tik ātri pa viņiem braukt.JānisK-[JK] rakstīja:Leiši tāpat sūdzas par ceļiem, nav svarīgi kur nodoklis iekļauts, bet kā un, kur tos līdzekļus tērē
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Varētu kaut kā izmantot to, ka neviens īpaši nefiltrē par ko parakstās. :shuram_būs_bizness:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Nav smuki tāch. rakstīja:Varētu kaut kā izmantot to, ka neviens īpaši nefiltrē par ko parakstās. :shuram_būs_bizness:

Es nesaku, ka te viss ir slikti, bet kā jau vienmēr - varētu būt daudz labāk..Kikaps rakstīja:Iekšējais cepiens, ka visu laiku visi čīkst, cik gan slikti viss te ir :)Inferno rakstīja: Priekš kam Tu man tagad šito te visu stāsti?

Nu bet tā tas viss strādā un strādājis no paša homosapiens sākumaKikaps rakstīja:Nav smuki tāch. rakstīja:Varētu kaut kā izmantot to, ka neviens īpaši nefiltrē par ko parakstās. :shuram_būs_bizness:Tas, ka citi muļķi, nenozīmē, ka pašam bizītis uz tā jātaisa.
Tā valstī nekas neuzlabosies

bet te visi tā dara..Kikaps rakstīja:Nav smuki tāch. rakstīja:Varētu kaut kā izmantot to, ka neviens īpaši nefiltrē par ko parakstās. :shuram_būs_bizness:Tas, ka citi muļķi, nenozīmē, ka pašam bizītis uz tā jātaisa.

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Kāds ir meginājis sadus ķinas brinumus prieks diagnostikas? Ar viņiem ir iespeja nolasit klūdas ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Vienīgais, kur paskaidroji bija nākamā ziņa pēc manis, kur arī Tev piekrītu par to, ka reāli liela daļa neapzinās, ka cipars daudziem pat augtu nevis nokristos. Tāpēc pats to uzskatu par hu*ņu un netaisos neko "parakstīt".ch. rakstīja:Ko tu murgo? Es redzu, ka līdzcilvēki taisa huiņu jautājumā kas skar arī mani un paskaidroju kāpēc man tas liekas stulbi.TomSkarsts rakstīja:Tas taču ir latvieša dabā, nevar nosēdēt mierīgi, ja kādam nepiesienās par kaut ko.Rob rakstīja:Tāda veida domāšana ir daudziem, patīk umņičīt, lai gan domu saprata visi.
Jā, iespējams viņš savu domu nav uzrakstījis daiļdirsēju valodā.
Pats par sevi saprotams, ka, ja arī ieviestu jauno modeli, kas visdrīzāk nenotiks, bet ja nu tomēr, tas neuzlabotu ceļu stābokli un finansiālo stāvokli autovadītājiem, jo zags vienalga, jo tā taču ir Latvija.
Otrkārt par zagšanu piekrītu arī, vienīgi pati sabiedrība jau nav labāka par "lielajiem zagļiem"...
Ja kāds var konkrēti noformulēt ko cenšas panākt un argumentēti pamatot kāpēc tas ir vajadzīgs, yeah, why the hell not, varbūt arī es sapratīšu, ka tā ir labāk. Bet tas, ko es redzu tagad ir pilnīgs bullshits.
- Ew saima atcel ceļa nodokli
- ha lol ok done
Mans komentārs bija ar domu, ka vienmēr visiem gribas pa*irsties mūsu valstī. Vienmēr atrod kur piesieties. Lai tak cilvēki parakstās un dara to, ko uzskata par pareizu. Saprotu, ja tev kāds klauvētos pie durvīm ar "ew dawaj paraxsti shito, atlaidsim sajmu"... Tad jau labāk lai vāc šitādus parakstus nevis tikai sēž savās 4 sienās, skatās degpunktā un visus citus 'izglītotos' raidījumus un raud "sajma slikta, visi zog", tikai tas jau po*, ka paši liela daļa apzog valsti un to neredz. Valsts iekārta ir sa*ista sākot ar vidējā latvieša uzvedību un uzskatiem un beidzot ar augstāk sēdošajiem, kurus visi lamā. Tā mūžīgi varētu turpināt "kas nav kārtībā".
edit:
pa lielam biju domājis šo pašu:
ch. rakstīja:bet te visi tā dara..Kikaps rakstīja:Nav smuki tāch. rakstīja:Varētu kaut kā izmantot to, ka neviens īpaši nefiltrē par ko parakstās. :shuram_būs_bizness:Tas, ka citi muļķi, nenozīmē, ka pašam bizītis uz tā jātaisa.
![]()
Pēdējais labojis TomSkarsts - 10 Feb 2016, 15:37, kopā labots 1 reizi.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Kads ir parkrasojis salonu?
Ja ir tad varetu padalities ar info
ar kompatu pa brugji

www.tiri.lvcipruss18 rakstīja:Kads ir parkrasojis salonu?
Šie uzņemās krāsot taburetes, viena taburete 50-70Eur, aizņem no 1-2nedēļām. Pie viņiem savus krāsošu

https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... bkidp.html šo salonu mans kolēģis apmēram divus gadus atpakaļ pats krāsoja! pirms tam salons bija viscauri zaļš! krāsu viņš sūtīja ēbajā un visu pats darīja!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga

Bija tas autel OBD 2, izturīgāsks, un drošāks man liekas , būs par teim abiem pārējiem.zurkae36 rakstīja:Kāds ir meginājis sadus ķinas brinumus prieks diagnostikas? Ar viņiem ir iespeja nolasit klūdas ?

BMW - Best Motorsport Weapon
Kur vērsties un cik apmēram varētu izmaksāt pārvest mašīnu no Ādažiem uz Jelgavas pusi, 80km ceļš. Labāk pat, iespējams, būtu kāds busveidīgs ar auto piekabi, tā kā mašīna ir pa pusei izjaukta, un detaļas kaut kur būtu jāsaliek.
Varbūt šeit ir kāds kam ir auto piekabe un var izpalīdzēt?

Enīvej, turpinot tēmu par nodokļiem un mūsu valsti. Nekas nemainīsies, jo ir pārāk daudz žìdu un tādi kas nemaksā, zog. Ja Latvijā par zagšanu grieztu rokas, no tām varētu sētu uz Krievjas robežas uzcelt.

29714481 dlight no powera.. cenas super draudzīgas, šancē 24/7Reinholds rakstīja:Kur vērsties un cik apmēram varētu izmaksāt pārvest mašīnu no Ādažiem uz Jelgavas pusi, 80km ceļš. Labāk pat, iespējams, būtu kāds busveidīgs ar auto piekabi, tā kā mašīna ir pa pusei izjaukta, un detaļas kaut kur būtu jāsaliek.

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Šodien kāds nebrauc no Pārdaugavas uz Deadpool pirmizrādi?
Varētu man no KLAVINa atvest kartera magnētisko skrūvi

Lieta tāda! Nopirku jaunu telefonu, pēc mēneša nojuka, aizvedu uz garantiju, pēc mēneša uzzinu ka telefons nav taisāms, saka ka jāsastāda kkādi akti un tad varēšu saņemt pilnīgi jaunu telefonu kopumā jau pagājušais laik ap 2arpus mēneši! Gribēju zināt. vai tad, kad man dos jaunu telefonu tad garantija būs divus gadus kopš vecā telefona iegādes, vai kopš man iedos jauno?
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Ticamākais, ka kopš vecā iegādes, ja savādāk netiek atrunāts (rakstiski).
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1549
- 1550
- 1551
- 1552
- 1553
- …
- 2228