Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1553
- 1554
- 1555
- 1556
- 1557
- …
- 2228
- chevron_right

Super duper mega ūber skilled viszinošie interneta variņi un leģendas metināšanā un kolektoru būvēšanā aiz ekrāna
Šitie čaļi pareizi taisa to visu padarīšanu ?
Šitie čaļi pareizi taisa to visu padarīšanu ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Tehniski varbuut bet nu metinat nemak tocna suve pec plutkas izskatas. Un nav tas tigs tik dargs ka visi te doma.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss

Man jau vienkārši ir aknās visas šīs gudrības, ka neviens neko nemāk, visiem viss ir slikti.bestbmw rakstīja:Tehniski varbuut bet nu metinat nemak tocna suve pec plutkas izskatas. Un nav tas tigs tik dargs ka visi te doma.
Da ja te pus forums ir tādi metinātāji, guru utt tad ko jūs braucat ar kaut kādmām lamatām? Labs metinātājs taču pelna kaudzi naudas, ejat un strājat, cik var ņurkstēt par to vienu kolektoru

Es nesmu metinatajs bet labs coms ir gan. Un salidzinot ka shie sametinajusi. Viss ir slikti.lv.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss

Iedod man tigu es tev parādīšu kā izaktās pļutkas šuve.
Sent from my GT-S7580 using Tapatalk
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Jānis.P rakstīja:Iedod man tigu es tev parādīšu kā izaktās pļutkas šuve.

Ļoti vajag lietotāja Agris36 tel numuru. Paldies!!!
sputniks rakstīja:Čau visiem!
Isti nav laika meklēt info nekur!
kāds var ieteikt kādas ir slimības e46 kupejām kur ko skatītiees? jau iepriekš paldies!
bagaznieka liiste, pr. spaarni, abas durvju ieksas, slieksni, griida, aizmugurejas arkas, zapaskas vieta, akisa kaste. principaa gandriz viss tas pats kas e36, vel ja skaties pirms 2001. gada, ieteiktu parbaudit uz pacelaja vai tilta vietas nav izluzusas, pec 2001 gada jau itka nakot pastiprinats tur kautkas. un pats galvenais ir motors protams, iet vai neiet, 95% no e46 benzina motoriem neiet kaa vajag, ir izmekleeta pus latvija, joprojaam nav atrasts nekas taads kas kristu aciis lidz pat 6 pakaam.

Te jau nevienam nav naudas, lai atļautos labu metinātājuedzis rakstīja:Man jau vienkārši ir aknās visas šīs gudrības, ka neviens neko nemāk, visiem viss ir slikti.bestbmw rakstīja:Tehniski varbuut bet nu metinat nemak tocna suve pec plutkas izskatas. Un nav tas tigs tik dargs ka visi te doma.
Da ja te pus forums ir tādi metinātāji, guru utt tad ko jūs braucat ar kaut kādmām lamatām? Labs metinātājs taču pelna kaudzi naudas, ejat un strājat, cik var ņurkstēt par to vienu kolektoru

Fešij Tu pārdevi savu šujmašīnu, vai vienkārši sapņo riņķī? (Vai afēras ar Mogo Tevi ir pārliecinājušas par uzticēšanos tieši tam kantorim?
)

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Kāds ir čekojis digitālo ātrumu ar Test spidometrā?
Man līdz 35 atšķiras par 5 un tālāk, kā redzams atšķirība ir 10kmh. Digitālais rāda reālo ātrumu vai arī man tur kkas nav ok?
Man līdz 35 atšķiras par 5 un tālāk, kā redzams atšķirība ir 10kmh. Digitālais rāda reālo ātrumu vai arī man tur kkas nav ok?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Var redzēt, ka spiģiks ''šķūnēts'', gan jau līkrocīgi.

Eu kads spele to jobn.... speli Clash of Clans?
ja ja uztaisat kad e36.lv clanu 

Man ziemas setups spidometrs vs gps atšķiras 5km/h
Man vasaras setups spidometrs vs gps atšķiras 10km/h

Ir kādam zināms
Kāds cipars nostājās atvest auto no Vācijas uz fūres vai treilera ? TĪri aizbraukt uzdzīt un viss.
Kāds cipars nostājās atvest auto no Vācijas uz fūres vai treilera ? TĪri aizbraukt uzdzīt un viss.

205/40/17(vasara)ValtersZ rakstīja:Man ziemas setups spidometrs vs gps atšķiras 5km/h

Es atdzinu pa 360E. Tas bija tā - sazvanos ar vācieti. Iedod viņš man konta numuru, aizskaitu naudu. Iedodu vietu, kur braukt, čalis aizbrauc un savāc. Atveda vienīgi bez tranzīta numuriem. Ar pārbaudi ap 500E. Pašam aizbraukt, cik man stāstīja, ja iet hardcore vienā dienā braucot, tad varot pat 100E Iekļauties, bet negribu ticēt. Atkarīgs jau arī no vietas.ValtersZ rakstīja:Ir kādam zināms

Nu ja pats brauc
Busa noma
Tralis
Cik buss ar trali noēd ~ 4000km ?
Busa noma
Tralis
Cik buss ar trali noēd ~ 4000km ?

Spiģiks rāda kā iepriekš. Noregulēts pret 0 kā jābūt. Attiecīgi ir minēta atšķirība pret GPS, bet Digitālais reāli izskatās ,ka sakrīt ar GPSRob rakstīja:Var redzēt, ka spiģiks ''šķūnēts'', gan jau līkrocīgi.

Being second is being the first of the losers. /Senna/

Tev tās skalas no rAudija?TomSkarsts rakstīja:Kāds ir čekojis digitālo ātrumu ar Test spidometrā?

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1553
- 1554
- 1555
- 1556
- 1557
- …
- 2228