Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1554
- 1555
- 1556
- 1557
- 1558
- …
- 2228
- chevron_right

Integra TypeR. BMW rūpnīcas liekas izcili nesmuks, tāpēc gribēju izmainīt. Pisiens īstenībā vairākām dienām gan ar fotošopu gan ar plēvēm/printēšanu/līmēšanumarux rakstīja:Tev tās skalas no rAudija?TomSkarsts rakstīja:Kāds ir čekojis digitālo ātrumu ar Test spidometrā?
Man līdz 35 atšķiras par 5 un tālāk, kā redzams atšķirība ir 10kmh. Digitālais rāda reālo ātrumu vai arī man tur kkas nav ok?Izskatās pabriesmīgi...
Edit: anyway jautājums bija veltīts tiem, kas ir izmantojuši Test un vai sakrīt ar analogo speedo. Tālākais ko rāda/nerāda ir mana problēma un citiem uz ielas ar piem. sarkaniem enģeļiem netraucēju.

Being second is being the first of the losers. /Senna/

Klau, kāds var ieteikt, kādu pulverkrāsošanas kantori, kur pēc krāsas koda (oem bmw) nokrāsos diskiem centrus, krāsa būs metālika
Biju metis acis uz KNK Coating, varbūt kāds varētu ieteikt vēl kautko?
Biju metis acis uz KNK Coating, varbūt kāds varētu ieteikt vēl kautko?

Nu labi, tas ir gaumes jautājums. Bet tur tad ir tikai viens variants, tā kā elektroniski abi skaitās digitāli, tad abiem vajadzēja būt vienādi. Vai nu tās plēves ir saprintētas čerez žopu, vai kaut kādas problēmas spiģika motoram, tas gan diez vai, es vairāk liktu uz to plēvi.TomSkarsts rakstīja:Integra TypeR. BMW rūpnīcas liekas izcili nesmuks, tāpēc gribēju izmainīt. Pisiens īstenībā vairākām dienām gan ar fotošopu gan ar plēvēm/printēšanu/līmēšanumarux rakstīja:Tev tās skalas no rAudija?TomSkarsts rakstīja:Kāds ir čekojis digitālo ātrumu ar Test spidometrā?
Man līdz 35 atšķiras par 5 un tālāk, kā redzams atšķirība ir 10kmh. Digitālais rāda reālo ātrumu vai arī man tur kkas nav ok?Izskatās pabriesmīgi...
Edit: anyway jautājums bija veltīts tiem, kas ir izmantojuši Test un vai sakrīt ar analogo speedo. Tālākais ko rāda/nerāda ir mana problēma un citiem uz ielas ar piem. sarkaniem enģeļiem netraucēju.

Printēts kvalitatīvi ar krāsaino lāzeri un motoram viss ok. Plēve(vairākas plēves) ar nepareizo līmi pielīmētas, tāpēc pie mitruma sākās visādas prob. Pie sasiluša salona gan mitruma nav un nekas neķerās, tātad drīzāk neprecīzi noregulēju ātrumu. Ne velti pirms pārlīmēju prātā ienāca pačekot digitāli.Rob rakstīja: Nu labi, tas ir gaumes jautājums. Bet tur tad ir tikai viens variants, tā kā elektroniski abi skaitās digitāli, tad abiem vajadzēja būt vienādi. Vai nu tās plēves ir saprintētas čerez žopu, vai kaut kādas problēmas spiģika motoram, tas gan diez vai, es vairāk liktu uz to plēvi.
Gribēju tikai zināt vai jāsakrīt. Paldies!
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Kā ir ar Magnetti Marelli ūdenssūkņiem (m52 dzinējam) ir ok, vai tomēr labāk rēķināties ar 60% dārgāku preci, toties ar uzrakstu "SKF"?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Var ņemt arī Valeo. OEM dzeses detaļu piegādātājs. Eparts par 4E lētāks kā SKF.Kikaps rakstīja:Kā ir ar Magnetti Marelli ūdenssūkņiem (m52 dzinējam) ir ok, vai tomēr labāk rēķināties ar 60% dārgāku preci, toties ar uzrakstu "SKF"?

Ir likti Ruville/Graf/Hepu. Nav bijis ar nevienu problēma. Galvenais skaties, lai lāpstiņas nav plastmasas.
P.S - Graf ūdenssūkni uzliku sev Opelim pirms 3 gadi. Viss vēl iet.

Skatoties, cik gribās ietaupīt. Sākumā arī skatījos uz poļu, itāļu un citiem lētākiem variantiem, beigās paņēmu skf, bija 50% dārgāks, bet vismaz kvalitāte un sirds mierīga.Kikaps rakstīja:Kā ir ar Magnetti Marelli ūdenssūkņiem (m52 dzinējam) ir ok, vai tomēr labāk rēķināties ar 60% dārgāku preci, toties ar uzrakstu "SKF"?

bet Magnetti jau arī nav nekāds "febi"Rob rakstīja:Skatoties, cik gribās ietaupīt. Sākumā arī skatījos uz poļu, itāļu un citiem lētākiem variantiem, beigās paņēmu skf, bija 50% dārgāks, bet vismaz kvalitāte un sirds mierīga.Kikaps rakstīja:Kā ir ar Magnetti Marelli ūdenssūkņiem (m52 dzinējam) ir ok, vai tomēr labāk rēķināties ar 60% dārgāku preci, toties ar uzrakstu "SKF"?

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

Kādu ciparu var prasīt par oriģinālo priekšas M buferi(nē nav ķīniets vai abs kopija) bez moldingiem(nēnu viņi ir bet ar defektiem) un sieta ? Buferim sīki mazi defektiņi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

5 tukšas alus pudeles .ValtersZ rakstīja:Kādu ciparu var prasīt par oriģinālo priekšas M buferi(nē nav ķīniets vai abs kopija) bez moldingiem(nēnu viņi ir bet ar defektiem) un sieta ? Buferim sīki mazi defektiņi.

Pieņemu, ka kādi 50-60EurValtersZ rakstīja:Kādu ciparu var prasīt par oriģinālo priekšas M buferi(nē nav ķīniets vai abs kopija) bez moldingiem(nēnu viņi ir bet ar defektiem) un sieta ? Buferim sīki mazi defektiņi.

Viss atkarīgs kādi tie defektiņi ir un vai nav bijis jau remontēts. Bet par pliku oem m bamperi labā stāvoklī cena būtu līdz 70eur ja pilns komplekts(viss oem) lūpa, siets/reste, mouldingi, gaisa lūkas un arī miglas tad līdz 150eur

https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... xpjic.html Tu vrb šo domā?ValtersZ rakstīja:Kādu ciparu var prasīt par oriģinālo priekšas M buferi(nē nav ķīniets vai abs kopija) bez moldingiem(nēnu viņi ir bet ar defektiem) un sieta ? Buferim sīki mazi defektiņi.

Diez vai, palasi ko viņš rakstīja: bampers oem ar mouldingiem bet bojātiem un bez sieta.

Nē nē. Es par savējo domāju ko darīt ,ne pa svešu.

Ja nav siets, lūpa, migla, rāmji, balka un ir tikai sapisti moldingi, max cena 40 eiro, tas tiešām ir max, pats personīgi par tādu naudu hz vai ņemtu

miglas ir
rāmīši ir
moldingi 2 no 4 ir labi
Balka alumīnija
rāmīši ir
moldingi 2 no 4 ir labi
Balka alumīnija

nu tad hz 50 eiro
Cik varētu izmaksāt sajūga komplekts priekš M40B18?

jaunu neatmaksajas tak likt tadam motoramKristapinnss rakstīja:Cik varētu izmaksāt sajūga komplekts priekš M40B18?

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1554
- 1555
- 1556
- 1557
- 1558
- …
- 2228