Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1555
- 1556
- 1557
- 1558
- 1559
- …
- 2228
- chevron_right
Nu labi. Ja uzlieku lietotu, tad pēc kāda mēneša nebūs atkal jāmaina? Vai arī to nevar paredzēt?AndzaK_LV rakstīja:jaunu neatmaksajas tak likt tadam motoramKristapinnss rakstīja:Cik varētu izmaksāt sajūga komplekts priekš M40B18?

nu m40 uz m43 butu ta ka sen jau jamainaKristapinnss rakstīja:Nu labi. Ja uzlieku lietotu, tad pēc kāda mēneša nebūs atkal jāmaina? Vai arī to nevar paredzēt?AndzaK_LV rakstīja:jaunu neatmaksajas tak likt tadam motoramKristapinnss rakstīja:Cik varētu izmaksāt sajūga komplekts priekš M40B18?

Te vnk vietējā publika uzskata ka neko kas nav 2.5/2.8 nav vērts remontēt.
M43 Sachs sajūga disks bij 50-60€.
Sent from my iPhone using Tapatalk

M43 sajūga disks der uz M40 ?Finks rakstīja:Te vnk vietējā publika uzskata ka neko kas nav 2.5/2.8 nav vērts remontēt.M43 Sachs sajūga disks bij 50-60€.

Tak paskaties tajos pašos epartos, ievadi gadu, modeli utt un redzēsi aptuvenās cenas.
https://www.eparts.lv/catalog/#brand:16 ... 0051/tab:2

nu bet gandrīz arī nav vērts! 

pēc kataloga der, abiem ir 215mm diametrs.Kristapinnss rakstīja:M43 sajūga disks der uz M40 ?Finks rakstīja:Te vnk vietējā publika uzskata ka neko kas nav 2.5/2.8 nav vērts remontēt.M43 Sachs sajūga disks bij 50-60€.
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”

Okey, paldies!essential rakstīja:pēc kataloga der, abiem ir 215mm diametrs.Kristapinnss rakstīja:M43 sajūga disks der uz M40 ?Finks rakstīja:Te vnk vietējā publika uzskata ka neko kas nav 2.5/2.8 nav vērts remontēt.M43 Sachs sajūga disks bij 50-60€.

Kāds nezin, kā uz violett schwarz izskatās rižie pavaroti/lukturi? Man ir baltie pakaļā/sānos/priekšā. Visi jobani depo. Sānu un pakaļā vēl okay, bet priekšā pagriezieni izskatās max anāli. Varētu kaut kādus smoked, bet pieļauju, ka tie izskatās tik pat lēti kā balti depo. 

Uz technoviolett izskatās labi! Pieņemu, ka uz švarca (kurš ir mazliet tumšāks, cik noprotu), arī būs labi! Aizmugure vienīgi rižiki irfunkyasshit rakstīja:Kāds nezin, kā uz violett schwarz izskatās rižie pavaroti/lukturi? Man ir baltie pakaļā/sānos/priekšā. Visi jobani depo. Sānu un pakaļā vēl okay, bet priekšā pagriezieni izskatās max anāli. Varētu kaut kādus smoked, bet pieļauju, ka tie izskatās tik pat lēti kā balti depo.

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Aizmugurē baltie izskatās ok, bet ja tikai priekšā vai visam purnam saliks rižus, izskatīsies gavno.Kikaps rakstīja:Uz technoviolett izskatās labi! Pieņemu, ka uz švarca (kurš ir mazliet tumšāks, cik noprotu), arī būs labi! Aizmugure vienīgi rižiki irfunkyasshit rakstīja:Kāds nezin, kā uz violett schwarz izskatās rižie pavaroti/lukturi? Man ir baltie pakaļā/sānos/priekšā. Visi jobani depo. Sānu un pakaļā vēl okay, bet priekšā pagriezieni izskatās max anāli. Varētu kaut kādus smoked, bet pieļauju, ka tie izskatās tik pat lēti kā balti depo.

@funkyasshit
sanāk, ka tagad ar baltajiem izskatās anāli, bet ja uzliks rižos, būs gavno. Vienkārši izsecinu pēc tevis rakstītā.
Tad tagad tev jāizlemj pēc kā izskatīties, pēc gavno vai anālā. Es tavā vietā brauktu bez lukturiem, ja nav pašam gaumes.
sanāk, ka tagad ar baltajiem izskatās anāli, bet ja uzliks rižos, būs gavno. Vienkārši izsecinu pēc tevis rakstītā.
Tad tagad tev jāizlemj pēc kā izskatīties, pēc gavno vai anālā. Es tavā vietā brauktu bez lukturiem, ja nav pašam gaumes.
analais gavno. 

Es tavā vietā vienkārši nopirktu lietotu labu, mēri biezumu, skaties virsmu, svarīgi arī lai ir spararats ar kurvi, kam ir laba virsma, bez rievām, kas nav jau zilējusi, vienvārdsakot tāda, pa kuru sajūgs nav slidināts.Kristapinnss rakstīja:Nu labi. Ja uzlieku lietotu, tad pēc kāda mēneša nebūs atkal jāmaina? Vai arī to nevar paredzēt?AndzaK_LV rakstīja:jaunu neatmaksajas tak likt tadam motoramKristapinnss rakstīja:Cik varētu izmaksāt sajūga komplekts priekš M40B18?

Aizved pārkniedēt sajūga disku, ja gribas galīgi pa lēto, bija 16 eiro cik atceros.Kristapinnss rakstīja:
Nu labi. Ja uzlieku lietotu, tad pēc kāda mēneša nebūs atkal jāmaina? Vai arī to nevar paredzēt?
StikluMeistars.lv

Večuk, pārlasi visu. Kā izskatīsies ar rižajiem nevaru iedomāties, bet, ja aizmugurē atstās ar balto pagriezienu un spārnos/priekšā ieliks rižos, izskatīsies sūdīgi, manuprāt.Rob rakstīja:@funkyasshit

Varbūt tomēr labāk smoked?funkyasshit rakstīja:Kāds nezin, kā uz violett schwarz izskatās rižie pavaroti/lukturi? Man ir baltie pakaļā/sānos/priekšā. Visi jobani depo. Sānu un pakaļā vēl okay, bet priekšā pagriezieni izskatās max anāli. Varētu kaut kādus smoked, bet pieļauju, ka tie izskatās tik pat lēti kā balti depo.

viņam jau kompakts! 
(violettschwarz ir tikai kompaktiem
)

(violettschwarz ir tikai kompaktiem

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

Šodien braucu pa dienvidu tiltu un kad parbraucu pāri daugavai, no muguras ar signaliem sekoja vecais ford tranzītts , kjip mēģināja apturet mani, jo braucu uz 90km/h . Prikols tāds ka ne kameru ne radaru vinjam nebija. Apstājos un shis pajautaja man dokumentus , no sakuma kko meginaja pateikt ka braucu uz 100km/h. Nu kad iedevu dokumentus , shis aizgaja uz savu busu kko skatities , par to laiku shim dirsaa ielikās kkads x bembis
, shis atdeva man uzreiz doķus un paludza tel nr un teica ka varu braukt prom. Itkā jau es ari biju iesaistits , kad bembis vinjaa ielikas , buss ielikas man āķī, man ta nekas bet busam nr zime iemicita. Prikols vel tāds ka , tad kad jautāja par ātrumu, viņš teica tā - tu zini cik te spiid?
Es tāds pie sevis , wtf, ko tu man jautā
. Krch atgadijums tāds. Itkā jau aizbraucu no notikumu vietas , bet shis pats teica ka varu braukt. Kkādas problemas varetu būt , ka ķip aizbraucu prom? Jo itkaa man nekas mašīnai nav noticies un pats teica ka varu doties. Velak tik kkads inspektors pazvanija un pajautaja vnrz un auto marku. Tas ari viss. Bet nu rezumē, gribeja man kko piepisties , velak pats problemas lkm dabuja, jo kad staveja , cik redzeju vinjam signalugunis nedega 

Es tāds pie sevis , wtf, ko tu man jautā

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1555
- 1556
- 1557
- 1558
- 1559
- …