Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1556
- 1557
- 1558
- 1559
- 1560
- …
- 2228
- chevron_right

Es varu šodien nofočēt kā izskatās violets purns kompotam ar rižikiem.funkyasshit rakstīja: Večuk, pārlasi visu. Kā izskatīsies ar rižajiem nevaru iedomāties, bet, ja aizmugurē atstās ar balto pagriezienu un spārnos/priekšā ieliks rižos, izskatīsies sūdīgi, manuprāt.

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Ceļu satismes noteikumu 46. punkts. Bākugunis nevienmēr ir jāieslēdz.Razbainieks rakstīja:Šodien braucu pa dienvidu tiltu un kad parbraucu pāri daugavai, no muguras ar signaliem sekoja vecais ford tranzītts , kjip mēģināja apturet mani, jo braucu uz 90km/h . Prikols tāds ka ne kameru ne radaru vinjam nebija. Apstājos un shis pajautaja man dokumentus , no sakuma kko meginaja pateikt ka braucu uz 100km/h. Nu kad iedevu dokumentus , shis aizgaja uz savu busu kko skatities , par to laiku shim dirsaa ielikās kkads x bembis, shis atdeva man uzreiz doķus un paludza tel nr un teica ka varu braukt prom. Itkā jau es ari biju iesaistits , kad bembis vinjaa ielikas , buss ielikas man āķī, man ta nekas bet busam nr zime iemicita. Prikols vel tāds ka , tad kad jautāja par ātrumu, viņš teica tā - tu zini cik te spiid?
Es tāds pie sevis , wtf, ko tu man jautā. Krch atgadijums tāds. Itkā jau aizbraucu no notikumu vietas , bet shis pats teica ka varu braukt. Kkādas problemas varetu būt , ka ķip aizbraucu prom? Jo itkaa man nekas mašīnai nav noticies un pats teica ka varu doties. Velak tik kkads inspektors pazvanija un pajautaja vnrz un auto marku. Tas ari viss. Bet nu rezumē, gribeja man kko piepisties , velak pats problemas lkm dabuja, jo kad staveja , cik redzeju vinjam signalugunis nedega

Wow, palasīju, tiešām! Bez bākugunīm ar krāsojumu drīkst stāvēt tur kur citi nedrīkst!

Sen jau tas likums ir ....
ps kurš grib krutus diskus ?
http://www.ebay.co.uk/itm/SET-OF-BMW-E3 ... 2286076246
ps kurš grib krutus diskus ?
http://www.ebay.co.uk/itm/SET-OF-BMW-E3 ... 2286076246
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Man liekas tur ir pilnīgi pofig, bija viņiem bākugunis ieslēgtas vai nē, jo ja iepis stāvošā neatkarīgi no tā kāpēc viņš tur ir apstājies - jau startā esi vainīgs, ja vien nebija pasliktināta redzamība, nakts utt, tāpēc X būs vainīgs.

Nū uz tilta ievelkot vienkārši stāvošā auto, grūti būs sevi par vainīgu uztaisītInferno rakstīja:Man liekas tur ir pilnīgi pofig, bija viņiem bākugunis ieslēgtas vai nē, jo ja iepis stāvošā neatkarīgi no tā kāpēc viņš tur ir apstājies - jau startā esi vainīgs, ja vien nebija pasliktināta redzamība, nakts utt, tāpēc X būs vainīgs.

Valter: Kas viņos kruts? Reāli nepatīk...

Kāpēc? Ja Tu iepis stāvošā šķērslī - Tu esi vainīgs. It īpaši ja ir saulaina diena tā kā šodien un to šķērsli var redzēt jau 500m iepriekš.Kikaps rakstīja:Nū uz tilta ievelkot vienkārši stāvošā auto, grūti būs sevi par vainīgu uztaisītInferno rakstīja:Man liekas tur ir pilnīgi pofig, bija viņiem bākugunis ieslēgtas vai nē, jo ja iepis stāvošā neatkarīgi no tā kāpēc viņš tur ir apstājies - jau startā esi vainīgs, ja vien nebija pasliktināta redzamība, nakts utt, tāpēc X būs vainīgs.![]()

Nevar, jo jāspēlē Candy Crush Saga gudrtelefonā. 

Vai tad...? Ja Tu uz pleskavenes, teiksim, ieplēs pirmajā joslā noparkotā auto bez avārijas trijstūra, Tu esi vainīgs?

Nu arpus pilsētas ir nedaudz savādāk, tad varbūt abi ir vainīgi - stāvošais tāpēc, ka stāv bez avareikām un trīsstūra, braucošais tāpēc, ka ir kurmisKikaps rakstīja:Vai tad...? Ja Tu uz pleskavenes, teiksim, ieplēs pirmajā joslā noparkotā auto bez avārijas trijstūra, Tu esi vainīgs?

Nu bet uz d-tilta, kur ātrums ir 69.9km/h un stāvēt (kā jau uz tilta - aizliegts) tā nav? Nečakarējos pie vārdiem, vienkārši tiešām nesaprotu. Tad jau visādi bmwpower vojāžeros braucošie dakteri var pilnībā nobloķēt ceļu un neviens viņiem nedrīkst ievlikt aizmugurē!

No otras puses, tad jau var vilkt visos stāvošajos, kuri stāv neatļautā vietā un labot drotu pa brīvuKikaps rakstīja:Nu bet uz d-tilta, kur ātrums ir 69.9km/h un stāvēt (kā jau uz tilta - aizliegts) tā nav? Nečakarējos pie vārdiem, vienkārši tiešām nesaprotu. Tad jau visādi bmwpower vojāžeros braucošie dakteri var pilnībā nobloķēt ceļu un neviens viņiem nedrīkst ievlikt aizmugurē!

Edit: Par to, ka kāds stāv neatļautā vietā pienākas sods. Un tas sods noteikti nav buča uz bampera no X5

Es to redzu tā, ka ir starpība starp neatļautu vietu un brauktuvi
Brauktuvi as in joslu, vismaz 3m platu. Tiešām tie, kuri naktī pilsētā iesip stāvošos auto, paši dabū remontēt savu un vēl KISKAs (kura joslās parkojās uz urrā) auto?

Mans domāt, ka tādā gadījumā Tu remontē abus auto, bet tam, kurš noparkojies neatļautā vietā vienkārši izrakstīs attiecīgu protokoluKikaps rakstīja:Es to redzu tā, ka ir starpība starp neatļautu vietu un brauktuviBrauktuvi as in joslu, vismaz 3m platu. Tiešām tie, kuri naktī pilsētā iesip stāvošos auto, paši dabū remontēt savu un vēl KISKAs (kura joslās parkojās uz urrā) auto?

Visumā uz tilta apturēt nedrīkst un migalkām informatīvi ir jābūt ja tas ir noticis, viss protams atkarīgs no konkrētās situācijas, bet kā var būt vainīgs ja ieskrien autiņā, kuram tur nav jābūt! ja ir negadījums vai salūzis tad attiecīgi tiek brīdināti pārējie satiksmes dalībnieki, tāpēc avārijas trijstūris ir jāuzstāda attiecīgā attālumā utt.. Pieņemsim, auto brauc pa otro joslu aiz cita braucēja, pārkārtojās uz pirmo un bum, ieliek stāvošā auto, kuru fiziski nevarēja pamanīt........

par to aizbraukšanu no notikuma vietas - vienalga, ko kāds saka nevar braukt prom, var nākties labu sodu maksāt. Tev vajag vai nu parakstītu papīru, ka esat vienojušies, vai CSN paziņojumu, vai saskaņoto. Turklāt, iespējams būtu varējis tikt pie kompensācijas, jo Tu jau nekad nezini it kā viuzuālu bojājumu nav, bet vēlāk atklājas, ka kaut kas nolūzis utt.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Tieši tā, pašam reiz pēc sadursmes it kā nekas nebija, bet pēc laika atklājās daudz kasjāku.Linda rakstīja:par to aizbraukšanu no notikuma vietas - vienalga, ko kāds saka nevar braukt prom, var nākties labu sodu maksāt. Tev vajag vai nu parakstītu papīru, ka esat vienojušies, vai CSN paziņojumu, vai saskaņoto. Turklāt, iespējams būtu varējis tikt pie kompensācijas, jo Tu jau nekad nezini it kā viuzuālu bojājumu nav, bet vēlāk atklājas, ka kaut kas nolūzis utt.
Aizbraucu tikai tapec ka man laika nebija stāvēt tik ilgi, steidzos. Atstaju savu vardu , uzvardu un tel nr , un pie vakadzibas inspektors man piezvanija lai pajautātu kaut kādu informāciju. Sitiens arī īsti nebija, sanāca tāds kā viegls grūdiens un viss , tam busam no mana āķa tik nr zīme iemīcījās. Pat ja man piesiesies ka esmu aizbraucis, pateikšu ka nebiju cietējs un vizuāli neko tādu nevar pat pateikt. A ja teiks par menta sabojāto nr zīmi, tik pat labi kāds stajankā parkojoties iespieda ar āķi. Manā gadijumā kaut vai kaut kāda kompensācija nebija tik vērta cik tas mazais laiks , lai paspetu nokļūt tur kur devos.

Jāvērtē pēc apstākļiem, bet konkrētā negadījumā cilvēks bija cietējs nevis negadījuma izraisītājs un tur ir liela atšķirība.Linda rakstīja:par to aizbraukšanu no notikuma vietas - vienalga, ko kāds saka nevar braukt prom, var nākties labu sodu maksāt. Tev vajag vai nu parakstītu papīru, ka esat vienojušies, vai CSN paziņojumu, vai saskaņoto. Turklāt, iespējams būtu varējis tikt pie kompensācijas, jo Tu jau nekad nezini it kā viuzuālu bojājumu nav, bet vēlāk atklājas, ka kaut kas nolūzis utt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1556
- 1557
- 1558
- 1559
- 1560
- …
- 2228