Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1557
- 1558
- 1559
- 1560
- 1561
- …
- 2228
- chevron_right

wat. tā ir aizbraukšana no avārijas vietas jebkurā gadījumā - pilnīgi vienalga vai aizbrauc vainīgais vai cietušais.JānisK-[JK] rakstīja:Jāvērtē pēc apstākļiem, bet konkrētā negadījumā cilvēks bija cietējs nevis negadījuma izraisītājs un tur ir liela atšķirība.Linda rakstīja:par to aizbraukšanu no notikuma vietas - vienalga, ko kāds saka nevar braukt prom, var nākties labu sodu maksāt. Tev vajag vai nu parakstītu papīru, ka esat vienojušies, vai CSN paziņojumu, vai saskaņoto. Turklāt, iespējams būtu varējis tikt pie kompensācijas, jo Tu jau nekad nezini it kā viuzuālu bojājumu nav, bet vēlāk atklājas, ka kaut kas nolūzis utt.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Bet ja manā gadijuma esmu cietējs, bet nekas nav noticies , tad autovaditaji savā starpā lemj ko darīt, shajā gadijumā bembis maksā mentam un ments maksā man ,jo tas bembis nav vainīgs par to ja dēļ viņa ments iestūmās manī, tur jau ir vainīgs ments par drošas distances neievērošanu (nerunājot par stāvvietu rindas tipā) parcik man nebija nekādu pretenziju un zaudejumu, jo ments principa bišk pastūma mani. Viņš pats uzreiz pienāca un pajautāja vai mani mašīnai nekas nav , es teicu ka nav un tad viņš teica ka ja nevelos veidot kaut kādas sūdzības, tad varu braukt prom un par manu parsniegto ātrumu ātri aizmirsa, kuru viņš nemaz pat pierādīt nevaretu,jo nedz kamera nedz radars viņam logā nebija, un vel pie tam viņš bija viens pats.

Sākumā likās, ka tas ir viens teikumus, bet tad tomēr pamanīju punktu.Razbainieks rakstīja:Bet ja manā gadijuma esmu cietējs, bet nekas nav noticies , tad autovaditaji savā starpā lemj ko darīt, shajā gadijumā bembis maksā mentam un ments maksā man ,jo tas bembis nav vainīgs par to ja dēļ viņa ments iestūmās manī, tur jau ir vainīgs ments par drošas distances neievērošanu (nerunājot par stāvvietu rindas tipā) parcik man nebija nekādu pretenziju un zaudejumu, jo ments principa bišk pastūma mani. Viņš pats uzreiz pienāca un pajautāja vai mani mašīnai nekas nav , es teicu ka nav un tad viņš teica ka ja nevelos veidot kaut kādas sūdzības, tad varu braukt prom un par manu parsniegto ātrumu ātri aizmirsa, kuru viņš nemaz pat pierādīt nevaretu,jo nedz kamera nedz radars viņam logā nebija, un vel pie tam viņš bija viens pats.

Ja vilcieniņā mašīna numur 2 paspēj apstāties, bet trešā vairs nē, un sastumj visus kopā, tad trešā vadītāja octa kompensē zaudējumus gan pirmajam, gan otrajam. Ja otrais iemauc pakaļā un trešais pa virsu, tad otrā vaditāja octa kompensē pirmajam vadītājam, bet par trešo skatās pēc situācijas. Parasti trešā octa sedz bojājumus otrajam.
Tāpēc arī vienmēr, kad ir vilcieniņi, menti pirmajam vadītājam prasa cik triecieni bija - viens vai divi.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nu tas ir nevienkārš salikts teikums , kas sastāv no entajām teikuma daļām 

es saku, tīri no cilvēciskā viedokļa protams, ka poh un vari doties prom, bet ja kāds gribētu kasīties/mest, tad varētu tev piešūt aizbraukšanu no notikuma vietas un pateikt, ka ne par ko neesat vienojušies.
Ja nepamet notikuma vietu ar papīru par noformētu avāriju, tad rēķinies, ka jebkurā brīdī var tev piezvanīt, arī ja neesi vainīgs.
Tas ir tāpēc, ka to, kurš ir vainīgs nolemj kompetentas personas (apdrošinātājs balstoties uz saskaņoto) vai policija, nevis paši vadītāji.
Ja nepamet notikuma vietu ar papīru par noformētu avāriju, tad rēķinies, ka jebkurā brīdī var tev piezvanīt, arī ja neesi vainīgs.
Tas ir tāpēc, ka to, kurš ir vainīgs nolemj kompetentas personas (apdrošinātājs balstoties uz saskaņoto) vai policija, nevis paši vadītāji.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nu es šaubos ka mani uzskatīs kaut kādā ziņā par vainīgu. Es kā nekā atrados pašā priekšā. Šodien jau zvanija , lai uzzinatu manu reg.nr. un auto marku.

Ch visu pilnīgi pareizi saka, gan par to, ka trešā vadītāja octa maksā, gan par aizbraukšanu no notikuma vietas. No drošiem avotiem zināms, ka ir pat tādi gadījumi bijuši, kad kāds iebrauc aizmugurē un pēc tam samaksā cietušajam nerakstot saskaņoto un kad cietušais aizbrauc pats izsauc policiju un saka, ka otrs pametis notikuma vietu un vispār braucis atpakaļ gaitā 

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Es rakstu no cilvēciskā viedokļa, ja grib var sodīt nevainīgo un otrādi 
Cietušajam neviens pakaļ neskries ja vien speciāli negribēs iegāzt un ja gribēs tad liela iespēja, ka to varēs izdarīt.

Cietušajam neviens pakaļ neskries ja vien speciāli negribēs iegāzt un ja gribēs tad liela iespēja, ka to varēs izdarīt.

Nomainiju šodien visu sajūga komplektu, spararats, disks, kurvis, kā arī izspiedējgultnis,viss diemžēl ir lietots, jautājums tāds, pēc maiņas, izspiežot kārtīgi līdz galam ir tāda nelaba skaņa un žvadzoņa, žiužīužiužiužiu, itkā metāls pret metālu trītos, kasvarētu būt pie vainas? Izspiedējgultnis?

tieshi taa. izspiedejs dzied kad sajugs ir izspiests!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss

Moš kurvja viens zars aizlocīts, stutējot kārbu virsū, tikai minējums.
- ikey07

Nu nē, kurvim ar kārbu pat nepieskāros, skaidrs, būs jāceļ atkal kārba nost
Īsenībā, ja tā padomā, ļoti ātri to visu izdarīju, ņemot vērā, ka e36 kārbu nost ņēmu pirmo reizi un plus šim, tā kārba nebija bijusi ņemta nost
Sanāca tieši 3h, ar visu spararata nomaiņu utt
Īsenībā, ja tā padomā, ļoti ātri to visu izdarīju, ņemot vērā, ka e36 kārbu nost ņēmu pirmo reizi un plus šim, tā kārba nebija bijusi ņemta nost
Sanāca tieši 3h, ar visu spararata nomaiņu utt

To izspiedeja gultni var izjaukt izmazgat un sasmeret pa jaunu un ies veel vinsh tik pat cik ir gajis, skanja ir del ta ka smere cieta palikusi un tad vinsh ilgi vairs netur!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss

3h nav nekas super ātrs, bet nu tas tā.
Pirms liek virsū detaļu, it īpaši lietotu tak vajag pārbaudīt!

tas ja 2 reizes esmu restaurejis izspiedejgultmi jo nav bijusi patika 35km uz vienu galu skriet pakal.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss

Moz ka kads vel gribi piedalities ?
Es jau parskaitiju 10 Eirki!
http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/59621 ... a_diagnoze
Es jau parskaitiju 10 Eirki!
http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/59621 ... a_diagnoze

Pārdeva uz Valmieru, tad uz Limbažiem, tagad tirgo tālāk, ceļo apkārt kā mau..aAndzaK_LV rakstīja:Marux moz tomer gribi atpakal e36![]()
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... aoibi.html

Rob rakstīja:Pārdeva uz Valmieru, tad uz Limbažiem, tagad tirgo tālāk, ceļo apkārt kā mau..aAndzaK_LV rakstīja:Marux moz tomer gribi atpakal e36![]()
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... aoibi.html

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1557
- 1558
- 1559
- 1560
- 1561
- …