Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1560
- 1561
- 1562
- 1563
- 1564
- …
- 2228
- chevron_right

Kādas atsauksmes tiem kam ir reāls ādas salons kad ar to ir jābrauc Jūlija 30+ grādos?
Gaišas krāsas auto un strādajoša kondicionešanas sistema

Vai arī bez jumta, tad pofig krāsa un kondicionēšanas sistēmaelksnis rakstīja:Gaišas krāsas auto un strādajoša kondicionešanas sistema![]()

Ieslēdz kondišku un ir labi, bez tās poh kādi krēsli
Sēdet smogā korķīValtersD rakstīja:Vai arī bez jumta, tad pofig krāsa un kondicionēšanas sistēmaelksnis rakstīja:Gaišas krāsas auto un strādajoša kondicionešanas sistema![]()

https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... adeeh.html
vakar redzēju to kompaktu Tukumā. džeki baudija ziemas priekus.. Es stāvēju pie kases lukoilā, un redzēju kā šie gribēja iefrēzēt benzīntankaa, bet nesavācāas. auto apmetās un atpakaļgaitaa atdūrās pret trotuāra apmali..
rezultātā biski apskādets bampers un sporta bundulis iedzīts dziļi dibenā diezgan salocot izpūtēja trubu .
vakar redzēju to kompaktu Tukumā. džeki baudija ziemas priekus.. Es stāvēju pie kases lukoilā, un redzēju kā šie gribēja iefrēzēt benzīntankaa, bet nesavācāas. auto apmetās un atpakaļgaitaa atdūrās pret trotuāra apmali..
rezultātā biski apskādets bampers un sporta bundulis iedzīts dziļi dibenā diezgan salocot izpūtēja trubu .

Pat moldingi nokrāsoti, pizgets. Pēdējā laikā manīts, ka kompaktus piš, laikam tāpēc, ka sedani un kupejas jau labi izfukātas, kad izpisīs kompaktus, drìz nāks touring. Ka saku.

Par to neiedomājos. Tad jā, kondicionieris ir must have!elksnis rakstīja:Sēdet smogā korķīValtersD rakstīja:Vai arī bez jumta, tad pofig krāsa un kondicionēšanas sistēmaelksnis rakstīja:Gaišas krāsas auto un strādajoša kondicionešanas sistema![]()

touringi jau ari tiek labi pistiRob rakstīja:Pat moldingi nokrāsoti, pizgets. Pēdējā laikā manīts, ka kompaktus piš, laikam tāpēc, ka sedani un kupejas jau labi izfukātas, kad izpisīs kompaktus, drìz nāks touring. Ka saku.

+30 saulē "must have" ir kepons galvā, lai smadzenes neuzvārās!ValtersD rakstīja:Par to neiedomājos. Tad jā, kondicionieris ir must have!elksnis rakstīja:Sēdet smogā korķīValtersD rakstīja: Vai arī bez jumta, tad pofig krāsa un kondicionēšanas sistēma

Sent from my iPhone using Tapatalk
Beautiful Mechanical Wonder

norm5STAR rakstīja:Kādas atsauksmes tiem kam ir reāls ādas salons kad ar to ir jābrauc Jūlija 30+ grādos?

Kad bija e36 ar ādu vasarā slikti bija tikai tad kad pie plus 28 klima bija iegriezta uz plus 32,jo mufta nojājās 

Bez kondiķa ir karsti neatkarīgi no salona, bet principā normāli, braukt var, galvenais saulē neatstāt5STAR rakstīja:Kādas atsauksmes tiem kam ir reāls ādas salons kad ar to ir jābrauc Jūlija 30+ grādos?

Melns autiņš ar melnu salonu - atnākot uz parkingu jāver durvis akurāti, citādi ar to karsto gaisu, kas pirmajā momntā izraujās no salona var seju apdedzināt!5STAR rakstīja:Kādas atsauksmes tiem kam ir reāls ādas salons kad ar to ir jābrauc Jūlija 30+ grādos?

d[-_-]b

Ha..vakar izcelu motoru, protams pirms likt ieksa jauno, vajadzeja dabut veco gultni ara , kas klokenes galaa un ielikt jaunu. Tad nu- kads padalisies ar info, ka vins ir dabujams ara? Es protams iznemu utt. tikai gribas zinat, ka citi to dabuja gatavu. Man tas aiznema vienu baltmaizes skeeli 

Dj Plosky rakstīja:Melns autiņš ar melnu salonu - atnākot uz parkingu jāver durvis akurāti, citādi ar to karsto gaisu, kas pirmajā momntā izraujās no salona var seju apdedzināt!5STAR rakstīja:Kādas atsauksmes tiem kam ir reāls ādas salons kad ar to ir jābrauc Jūlija 30+ grādos?
O jā! Tur tev taisnība,nereālākais jājiens ar to gaisu pa seju!

SULAS PAKU PAVELNIEKS

Slapju papiruToms0902 rakstīja:Ha..vakar izcelu motoru, protams pirms likt ieksa jauno, vajadzeja dabut veco gultni ara , kas klokenes galaa un ielikt jaunu. Tad nu- kads padalisies ar info, ka vins ir dabujams ara? Es protams iznemu utt. tikai gribas zinat, ka citi to dabuja gatavu. Man tas aiznema vienu baltmaizes skeeli

Gan jau pietiekami aprunāta tēma, bet kā ir ar aizmugurējo disku bremžu swapu uz e30 tilta? Reāli tas ir tik finansiāli lietderīgi? Tilts ar jaunām buksēm, pārlasītām bremzēm un sataisītu to tiltu vēl regulējamu, nostājas pie 250-300€.
Priekšā ventilējamie is a must have, loģiski. Trumuļu mīnusus zinu, diskus vajadzētu, bet vai tas ir to 300€ vērts?
Nedaudz piemetot var jau sākt domāt ar koilām.
Priekšā ventilējamie is a must have, loģiski. Trumuļu mīnusus zinu, diskus vajadzētu, bet vai tas ir to 300€ vērts?

Nedaudz piemetot var jau sākt domāt ar koilām.

Ziepes arī efektīvi strādānuugjis rakstīja:Slapju papiruToms0902 rakstīja:Ha..vakar izcelu motoru, protams pirms likt ieksa jauno, vajadzeja dabut veco gultni ara , kas klokenes galaa un ielikt jaunu. Tad nu- kads padalisies ar info, ka vins ir dabujams ara? Es protams iznemu utt. tikai gribas zinat, ka citi to dabuja gatavu. Man tas aiznema vienu baltmaizes skeeli

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1560
- 1561
- 1562
- 1563
- 1564
- …
- 2228