Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1569
- 1570
- 1571
- 1572
- 1573
- …
- 2228
- chevron_right

Mekleju cilveku, kurs parsus sturi, ja tu zini kadu vai pats parsuj, tad raksti man pm.
Sporta sture.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sporta sture.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Izskatās ok, bet par tabureti viņš prasa sākot no 100Eur, kkā pārāk lēti man liekasRidlihs rakstīja:http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=9316

Man liekas, ka uz atkārtoto to nedrīkst darīt/ Tas pats par trubiņām, ir bijis 2, tad tu viņas kaut vai nomaini un nopūt ar grubuli pie reizes kopā ar grīdu., nelaiž cauri.Kikaps rakstīja:Nē, bet uz atkārtoto nedrīkst izņemt, tā saprotu, ir jātaisa

Manā galā vispār pa dzīvi liek 2 kā uz trubiņas kaut kas ir uzpūsts (bremžu/degvielas), bet Rīgā te kaut kā visiem pie dirsas.

Tev liekas. Tak ir iets tā, ka uz atkārtoto izņem miglas un pat caurumus neaiztaisa bamperī. Gan E36, gan E46.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

Tu vari droši atstāt tējas naudu pieklājīgu .... gan cilvēks tikai priecāsiesRiks* rakstīja:Izskatās ok, bet par tabureti viņš prasa sākot no 100Eur, kkā pārāk lēti man liekasRidlihs rakstīja:http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=9316

Nu vispār manā skatījumā tas ir dārgi maksāt sotaku par vienu tabureti, ja pa 200Eur var dabūt salonu tuvu perfektam stāvoklim, tas ir ja paveicas. Biju interesējies pie Babura, viņš iecirta 500Eur pa divām taburetēm, tur kvalitāti nevar apšaubīt.Ridlihs rakstīja:Tu vari droši atstāt tējas naudu pieklājīgu .... gan cilvēks tikai priecāsiesRiks* rakstīja:Izskatās ok, bet par tabureti viņš prasa sākot no 100Eur, kkā pārāk lēti man liekasRidlihs rakstīja:http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=9316
Secinājums- pa 100Eur var dabūt dermantīnu uz pus gadu

kada starpiba pa cik vari dabut, darbs ir loti apjomigs un pa to tu maksaa. js tev butu kada klasika kurai neatrast labu salonu, tad cena butu adekvata? 

Kurā veikalā var nopirkt krāsu baloniņā pēc BMW krāsas koda? Varbūt varu arī bākas vāciņu paņemt
Respektīvi, lai pazīst, ka saku - vajag "technoviolett" krāsu 

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

daudz dažādu veikalu, bet pati braucu uz autokrasas.lv veikalu. Pārdevējs arī tur ļoti zinošs.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Cik klausos, parasti visi brauc ar kādu detaļu. Man vienīgā detaļa, kuru varu paņemt ir bākas vāciņš, kurš itkā ir mašīnas krāsā, tādēļ arī jautāju, vai kaut kur var dabūt krāsu pēc koda tikai. (nav jākrāso ārpuse, nevajag super duper precīzi trāpīt tonī. Bet ar "man vajag violetu krāsu" arī nepietiks
)
Bet Paldies! :)

Vari teikt pēc BMW krāsu koda technoviolett laikam ir 299.

tas jau uz glāzes ir rakstīts, apskatīšos, paldies! :)kasp1js rakstīja:Vari teikt pēc BMW krāsu koda technoviolett laikam ir 299.

Nezinu kā metrapolē, bet Ogrē apmeklēju veikalu ''šarlote'', pie latvijas naftas. Ja nebūs pēc krāsas koda, iedos paraudziņus un vari aiziet līdz auto salīdzināt, nav nepieciešams skrūvēt visu nost. Bet parasti var dabūt pēc koda.Kikaps rakstīja:Cik klausos, parasti visi brauc ar kādu detaļu. Man vienīgā detaļa, kuru varu paņemt ir bākas vāciņš, kurš itkā ir mašīnas krāsā, tādēļ arī jautāju, vai kaut kur var dabūt krāsu pēc koda tikai. (nav jākrāso ārpuse, nevajag super duper precīzi trāpīt tonī. Bet ar "man vajag violetu krāsu" arī nepietiks)

Kautkur nebija kāds topiks par džemperiem un maikām saistībā ar auto tēmu? Likās, ka pavīdēja kautkur pagajušonedēļ kautkas tāds, bet vairs nevaru atrast.

Sūtīju angel eyes pa pasta staciju! Viss super,atbraucu mājās,sapratu,ka vienu riņķi neesmu ielicis sūtījumā!

Nop.ValtersZ rakstīja:Domā suvenīru topiks ?

Ogrē "šarlote" pati pēdējā vieta, kur vispār pirkt krāsu. No visām reizēm, kad tur pirkta krāsa ne reizi nav sakritusi ar krāsu uz mašīnas. Nezinu vai tur kaut kādi līkroči strādā, vai kur problēma.Rob rakstīja:Nezinu kā metrapolē, bet Ogrē apmeklēju veikalu ''šarlote'', pie latvijas naftas. Ja nebūs pēc krāsas koda, iedos paraudziņus un vari aiziet līdz auto salīdzināt, nav nepieciešams skrūvēt visu nost. Bet parasti var dabūt pēc koda.Kikaps rakstīja:Cik klausos, parasti visi brauc ar kādu detaļu. Man vienīgā detaļa, kuru varu paņemt ir bākas vāciņš, kurš itkā ir mašīnas krāsā, tādēļ arī jautāju, vai kaut kur var dabūt krāsu pēc koda tikai. (nav jākrāso ārpuse, nevajag super duper precīzi trāpīt tonī. Bet ar "man vajag violetu krāsu" arī nepietiks)
Autokrāsas.lv pārdevējs pēc koda uzjauks precīzi to ko meklē, tikai paskaities vai tonis iekavās ir tas pats. Piem. man no rūpnīcas nāca šķiet 279(3), bet šobrīd viss auto pārkrāsots 279(1).
It's all about the win

Linda rakstīja:Ogrē "šarlote" pati pēdējā vieta, kur vispār pirkt krāsu. No visām reizēm, kad tur pirkta krāsa ne reizi nav sakritusi ar krāsu uz mašīnas. Nezinu vai tur kaut kādi līkroči strādā, vai kur problēma.Rob rakstīja:Nezinu kā metrapolē, bet Ogrē apmeklēju veikalu ''šarlote'', pie latvijas naftas. Ja nebūs pēc krāsas koda, iedos paraudziņus un vari aiziet līdz auto salīdzināt, nav nepieciešams skrūvēt visu nost. Bet parasti var dabūt pēc koda.Kikaps rakstīja:Cik klausos, parasti visi brauc ar kādu detaļu. Man vienīgā detaļa, kuru varu paņemt ir bākas vāciņš, kurš itkā ir mašīnas krāsā, tādēļ arī jautāju, vai kaut kur var dabūt krāsu pēc koda tikai. (nav jākrāso ārpuse, nevajag super duper precīzi trāpīt tonī. Bet ar "man vajag violetu krāsu" arī nepietiks)
Autokrāsas.lv pārdevējs pēc koda uzjauks precīzi to ko meklē, tikai paskaities vai tonis iekavās ir tas pats. Piem. man no rūpnīcas nāca šķiet 279(3), bet šobrīd viss auto pārkrāsots 279(1).
Ja tā padomā, tad jā, precīzi nesakrīt, kaut arī pēc koda. Bet priekš sliekšņiem der .
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1569
- 1570
- 1571
- 1572
- 1573
- …
- 2228