Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1571
- 1572
- 1573
- 1574
- 1575
- …
- 2228
- chevron_right
Tapec jau tam v8 igaunim menti neko neizdarija, jo dreiliņu apli pa vienu joslu ņēma un daudz maz atļautā ātrumā 

Kā tas izpaužās 3 reizē?ValtersD rakstīja:Agresīva braukšana skaitās, ja pārkāp 3noteikumus reizē. Man nekad tas vēl nav sanācis.māriņš rakstīja:Vai tad nebija pants par Agresīvu braukšanu?![]()
Protams, ir dzirdēti gadījumi, kad nezinošiem cilvēkiem tāpat ierubī agresīvo un cilvēks nezinot noteikumus nokar galvu un maksā sodu.

Pārkāp ātrumu , pie reizes pārbrauc pāri sarkanajam un uzreiz nogriezies neatļautā vietā - kaut kā tā.

3 reizē piemēram
pagrieziens - ātrums - nepārtruaktā līnija
ātrums - sarkanais - gaismas
vai trīs secīgi
pārskrēji pie sarkanā - pārsniedzi ātrumu pēc tam - un vel beigās nogriezies pa kreisi kur nevar griest pa kreisi.
vai trīs secīgi
pārskrēji pie sarkanā - pārsniedzi ātrumu pēc tam - un vel beigās nogriezies pa kreisi kur nevar griest pa kreisi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Tagad pamēģinat kādu no nosauktajiem combo izpildīt sānslīdēValtersZ rakstīja:3 reizē piemēram
vai trīs secīgi

Es kaut vai tos pašus apļus driftojot parasti cenšos pārmetienā uz izeju ieslēgt pagrieziena rādītāju, lai vispār viss ir legāli.

bļ kā to var izdarīt?ValtersD rakstīja:Tagad pamēģinat kādu no nosauktajiem combo izpildīt sānslīdēValtersZ rakstīja:3 reizē piemēram
vai trīs secīgi
Es kaut vai tos pašus apļus driftojot parasti cenšos pārmetienā uz izeju ieslēgt pagrieziena rādītāju, lai vispār viss ir legāli.

Es arī esmu slēdzis. Deg tik ilgi līdz japiekoriģē un mehānisms domā, ka tu taisno stūri un izslēdz pavarotu.

Bet nevajag jau lai tev tas pagrieziens deg mūžīgi. Slīdot pa apli, rati vislaik ir izgriezti uz labo pusi. Kādu laiku pirms pārmetiena uz izeju ieslēdz pagriezienu uz labo pusi, viņš turpina mirgot līdz jau esi uztaisijis pārmetienu uz izeju un ieslīējis izejā, tad griežot ratus uz kreiso pusi viņš izslēdzas tieši laikā.māriņš rakstīja:bļ kā to var izdarīt?ValtersD rakstīja:Tagad pamēģinat kādu no nosauktajiem combo izpildīt sānslīdēValtersZ rakstīja:3 reizē piemēram
vai trīs secīgi
Es kaut vai tos pašus apļus driftojot parasti cenšos pārmetienā uz izeju ieslēgt pagrieziena rādītāju, lai vispār viss ir legāli.tak pats slēdās ārā
Es arī esmu slēdzis. Deg tik ilgi līdz japiekoriģē un mehānisms domā, ka tu taisno stūri un izslēdz pavarotu.

Vismaz dreiliņu aplī parasti tā sanāk. Mazajos apļos vairāk jāgroza stūre un tad varbūt slēdzas ātrāk ārā.

Pa apli es saprotu, bet parastos krustojumos nekad nesanāk.
Pa ziemu kad viss notiek lēni un slaidi vēl kaut kā, bet ar labi ja divas reizes nomigo.
Pa vasaru mission inposible
Pa ziemu kad viss notiek lēni un slaidi vēl kaut kā, bet ar labi ja divas reizes nomigo.
Pa vasaru mission inposible

pkmjhbicg1fyxd541451tsraetuiopjkl;';lkjoiguydtewrxtcybn5230
587412375225723221trystlk51f
986k5r7k53d12thr5g120.dghb5
312b
51jn7d35.y
2dsrhbt 2
12cv
UZMINAT KAS TAS IR?????????????????????
312b
51jn7d35.y
2dsrhbt 2
12cv

Kāds ar Edison slimību pielaists pie kompja?everts rakstīja:pkmjhbicg1fyxd541451tsraetuiopjkl;';lkjoiguydtewrxtcybn5230
312b
51jn7d35.y
2dsrhbt 2
12cv

Mēs neatradām nevienu dokumentu ar iekļautu vaicājumu "pkmjhbicg1fyxd541451tsraetuiopjkl;';lkjoiguydtewrxtcybn5230 ...".
Ieteikumi:
Pārliecinieties, vai visi vārdi ir uzrakstīti pareizi.
Izmantojiet citus atslēgvārdus.
Izmantojiet vispārīgākus atslēgvārdus.
Izmantojiet mazāk atslēgvārdu.
Ieteikumi:
Pārliecinieties, vai visi vārdi ir uzrakstīti pareizi.
Izmantojiet citus atslēgvārdus.
Izmantojiet vispārīgākus atslēgvārdus.
Izmantojiet mazāk atslēgvārdu.
- ikey07

Gongs bija tas plerkšķis, kurš plerkšķ, kad ir ieslēgtas gaismas, bet izņemta atslēga?

iespējams, viņš arī skan kad obc mainās tempreatūraem.dzhii rakstīja:Gongs bija tas plerkšķis, kurš plerkšķ, kad ir ieslēgtas gaismas, bet izņemta atslēga?

Tas nav gongs... Jo visos E36 gonga nav, bet kad gaismas palikušas, pīkst tāpat.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

tiem tas gongs ir pie obc, vakar pamaniju, man gongs ir pie kājām 92,g kupeja, bet 97.g. unversālim bija pie obcNixon rakstīja:Tas nav gongs... Jo visos E36 gonga nav, bet kad gaismas palikušas, pīkst tāpat.

KA-91 rakstīja:Ej šķērē ar riteni un rauj ratā ar auto
nopietni vajag šitā izpildīties, noteikumos tak nav rakstīts, ka ar moci nevar driftot

Nu gongs vispār nāk tikai OBC gadījumā, jā. Tad gribi teikt, ka ja ir parastais pulkstens, tad nepīkst?Lācis rakstīja:tiem tas gongs ir pie obc, vakar pamaniju, man gongs ir pie kājām 92,g kupeja, bet 97.g. unversālim bija pie obcNixon rakstīja:Tas nav gongs... Jo visos E36 gonga nav, bet kad gaismas palikušas, pīkst tāpat.
Btw, atceros, ka sarkanajam sportiniekam man pīkstēja pat, lai gan OBC ar visu gongu bija izravēts ārā. Tā kā nevajag!

Un pīkstiens par temperatūras brīdinājumu un tā dīkšana par lampām, nav viens un tas pats.

nu mazums tas gongs mak taisit vairāk skanas, ne tikai vinuNixon rakstīja:Un pīkstiens par temperatūras brīdinājumu un tā dīkšana par lampām, nav viens un tas pats.

Vieglākais veids kā dabūt agresīvo ir uz krastenes no ieskrējien joslas uzreiz uz trešo maukt bez pagriezieniem. 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1571
- 1572
- 1573
- 1574
- 1575