Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1577
- 1578
- 1579
- 1580
- 1581
- …
- 2228
- chevron_right

tas būtu godprātīgi, bet since when Cipruss ir godprātīgs?-AF- rakstīja:neaizmirsti lieciniekiem uzsaukt kādu gardumu

fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com

Neesmu nekad redzējis ka TA inspektori ar skruģi skrāpētu grīdu
Bakstīt nav skrāpēt, nezinu, kā bakstot (ja neiziet cauri) var sabojāt mastiku...

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

RamyrezKurlis rakstīja:Es gribu redzēt tās koptās žurcītes, par kuru grīdām raud to īpašnieki

Vai tas nav bezgala dīvaini, ka cilvēks aplūko kādu objektu, pēc tam piemetinot - "Ak, cik ļoti mani motivē šis objekts. Tik ļoti, ka savu objektu arī gribu padarīt šim līdzīgu vai vismaz tādu, lai to varētu atšķirt no kakas (vai pielīdzināt šim brīnumainajam objektam)". Ja šo novērojumu apskatam no loģiskās puses, tad šķiet, ka sava objekta stāvokli nosaka nevis objekta īpašnieks, bet gan kāds cits indivīds kuram ir līdzīgs objekts. Tas pēc sava principa man atgādina elektronisku ierīci, kas uztver signālu un pēc tam šo signālu tādu pašu pārraida, jeb citiem vārdiem - repīteri.

hahhaa!Inferno rakstīja:Bļa, veči, tas ir jānosvin!māriņš rakstīja:laikamInferno rakstīja:CaK ir prom?Korķēju vaļā Tullamore, priekā!

Un jums galīgi nepareizs info par manām mašīnām - es nepārdevu savu e36 un man nav 2000. gada e39. Riktīgas tirgus bābas!

Tev ari nav smadzenju,bet tapec jau Tu mums taa pietruksti 

ar kompatu pa brugji

Kāds ir saskāries ar twitter totalizatoru profilu @LiekamKopa ??

Saka cilvēks, kurš žurkā ieguldīja 3k un...neko ar to nepanācaCaK rakstīja: hahhaa!Kas par dundukiem!
Un jums galīgi nepareizs info par manām mašīnām - es nepārdevu savu e36 un man nav 2000. gada e39. Riktīgas tirgus bābas!

tad sanāk, ka caks atkal apčakarēja visus, jo kā vienmēr runā kaku.

Man piemēram, nemaz nav laika viņa muļķībām.

bljiiiincipruss18 rakstīja:Tev ari nav smadzenju,bet tapec jau Tu mums taa pietruksti

Jautājums, tiem kam ir žurkas.
Cik ilgi tev ir tieši tā pati žurka, ar ko tu brauc tagad? Jo apskatijos pirmo uzņemto bildi. Izrādās, ka man jau baigo laiku ir kupeja.
Cik ilgi tev ir tieši tā pati žurka, ar ko tu brauc tagad? Jo apskatijos pirmo uzņemto bildi. Izrādās, ka man jau baigo laiku ir kupeja.

Ar pirmo žurku nobraucu no 2013. gada novembra līdz šī gada janvārim, tagad noņemts no uzskaites, dosies uz krāsošanu.māriņš rakstīja:Jautājums, tiem kam ir žurkas.
Pagaidu melnais nopirkts pagājušā gada septembrī, pārswapots motors (divreiz

Man pirmais auto ir Jums visiem pazīstamais 320i cabrio.
Šī gada 29.aprīli būs pirmais gads.
Plāni ir kosmiski...
Šī gada 29.aprīli būs pirmais gads.
Plāni ir kosmiski...

Nē nu. Gribās zināt cik ilgi ir tagadējais! Jo pasaktijos, pirmo bildes datus kas man ir ar savu kupeju. neteikšu cik ilgi man viņa ir, bet interesē pārējo, vēsture/vecums vail vēl sazin kāds interesants stāsts.
Jo vienkārši kad biju baigi mazs man patika e36.
Tad visa bmw reputācija n shit. 90. gadi.
un itkā likās nekad nepirkšu bmw (nu tiešām nekad) bet man kupeja netīšam nonāca manās rokās un tagad ir īstenībā baigo laiku (skatoties pēc pirmās bildes, ko nofotogrāfēju, tiko kā varēju
) Un sāku domāt par to..
Cik ilgi katrs ir uzturējis savu žurkuli???

Jo vienkārši kad biju baigi mazs man patika e36.
Tad visa bmw reputācija n shit. 90. gadi.
un itkā likās nekad nepirkšu bmw (nu tiešām nekad) bet man kupeja netīšam nonāca manās rokās un tagad ir īstenībā baigo laiku (skatoties pēc pirmās bildes, ko nofotogrāfēju, tiko kā varēju

Cik ilgi katrs ir uzturējis savu žurkuli???

Lietotāju Australia, ceru ka uzrakstīju pareizi, tā pat nevienm nepārspēt, vairāk kā 10 gadi. Man pirmā bija 5gadi.

Ša būs 3 gadi ar touringu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1577
- 1578
- 1579
- 1580