Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- …
- 2228
- chevron_right
Sabinchix rakstīja:Wuuuhuu beidzot noliku šodien tiesības uz mocīti Prieks līdz ausīm
ĀĀĀPPSSVEICIENIŅI Kad atdzīmēsi ?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Oho!Apsveicu! Salīdzinoši ātri gan nolikiSabinchix rakstīja:Wuuuhuu beidzot noliku šodien tiesības uz mocīti Prieks līdz ausīm
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Heh njuuu laikam riit sanaaks bishku atziimeet
Paldies paldies
Jaap centos jo vajadzeeja tik aatri
Paldies paldies
Jaap centos jo vajadzeeja tik aatri
Nu tad jau jānovēl, lai izdodas sakrāt priekš Hayabusa's vai kaut kā tamlīdzīga
Varbūt kāds var palīdzēt - kā sauc to filmu, kur pāris džeki, kā jau džeki, vienkārši dzīvojās. Izdomāja ielīst kaut kādā alā un ieguva visādas spējas, t.i., ar domām pārvietot auto, ar rokas mājienu aizmest auto u.t.t. Ja nemaldos, šogad vēl rādīja pa kino :) Būtu ļoti pateicīgs, ja kāds pačukstētu priekšā
Jūū Mļe, pārskrēju šai filmai pāri, pat neiedomājos, ka tā var saukties :) Paldies!
Būs jānoskatās . Pēc treilera riktīgi labai vajadzētu būt
hmm, shodien viena no retajām reizem, ka ne-piespiedu kārtā garšoju šampi - un garšo..
Gaujas ielā 15 tika atstāts žēlabains iesniegums. Ja onkulim būs humora izjuta,tad būs labi bet to zināšu mēneša laikā. Āmen,un arlabunakti :)
Kas Gaujas ielā labs?
Kas gaujas ielā labs? Sen nav būts tur
Satiksmes administratīvo pārkāpumu izplatīšanas birojs...nekā labaRuu rakstīja:Kas Gaujas ielā labs?
beidzot pārlas'\iti visi nelasītie jauno liet. "mans e36 topici"!
Smags darbs, tagad jājiet pakaļ pienam un jātaisa kakao!
Smags darbs, tagad jājiet pakaļ pienam un jātaisa kakao!
Sveiki visiem!
Nezinat pēc cik ilga laika apdrošinātāji ieskaita naudu pēc eksperta novērtējuma? Kompānija kam jāsūta nauda ir Baltikums, ja tas ko maina.
Nezinat pēc cik ilga laika apdrošinātāji ieskaita naudu pēc eksperta novērtējuma? Kompānija kam jāsūta nauda ir Baltikums, ja tas ko maina.
līdz 15 dienām no lēmuma pieņemšanas brīža
lēmumu var pieņemt ilgi...
lēmumu var pieņemt ilgi...
Es jau gaidu vairāk par mēnesi itkā, kā var uzzināt kad ir tas lēmums pieņemts?
vieglāk ir uzzvanīt uz Baltikumu un pajautāt, kas notiek.
Varbūt kādus dokumentus neesi iesniedzis....
Varbūt kādus dokumentus neesi iesniedzis....
man if bija! dabūju 3 dienas pēc lēmuma un aptuveni 2 ned pēc CSN ieteiktu pakrist uz nerviem tiem apdrōšinātājiem! Veiksmiposmz rakstīja:Es jau gaidu vairāk par mēnesi itkā, kā var uzzināt kad ir tas lēmums pieņemts?
-dewil-
Nezināju kur citur ierakstīt, bet man ir tāds jautājums - Vai var auto novietot pie dzeltenās līnijas, kur iepriekš nav nekādu zīmju ka stāvēt būtu aizliegts? Kaut kā piemirsusies teorija
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- …
- 2228