Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1580
- 1581
- 1582
- 1583
- 1584
- …
- 2228
- chevron_right

Ir baigi jāizbesī CSDD inspektoram, lai par to piesietos 

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Man tādu lika par bukti spārnā, tā kā nebrīnītos ja tas būtu pa trūkstošo plastmasu 

izbesīt?
es viņam vispār ne vārda neteicu, tikai beigās ''paldies un atā''

es viņam vispār ne vārda neteicu, tikai beigās ''paldies un atā''

Pilnīgi normāls likums. Tas likums nav tapēc, ka kādam baigi rūpētu jūsu veselība, bet gan vairāk no drošības viedokļa.Ģirts rakstīja:Hvz es velku tāpat salonā,bet likums izcili tups jā.māriņš rakstīja:Tiešām ir pieņemts likums - Pat to, ka auto smēķēt nedrīkst?
Telefonu lietot pie stūres arī ir aizliegts. Ēst/dzert man šķiet arī bija aizliegts. Tas novērš uzmanību no ceļa un var izraisīt avārijas situācijas, tieši tāpat kā smēķēšana mašīnā. Vislaik ar vienu roku turi cigareti, tad kko grozies lai pelnus nobērtu. Nedod dievs pelni klēpī iekritīs, vai mēģinot piepīpēt, piepīpējamais iekritīs klēpī vai kkur nokritīs. Automātiski sāksi meklēt viņu vai sākt visu no klēpja tīrīt nost un tad arī izveidojas avārijas situācijas, kad par ceļu vispār aizmirst.

Tas ir tikai tapēc, lai braucot pie stūres, cilvēki koncentrējas tikai uz ceļu! Jau tā lielākā daļa latviešu nejēdz braukt, padomā, kas notiks, kad visi sāks pie stūres darīt blakus lietas.
Es protams nepīpēju un man tādas problēmas nav.

Tieši otrādāk tiem kas braukšanas eksāmena laikā nevar pīpēt/ēst/runāt pa telefonu vēlams vienlaicīgi, vienkārši nedot tiesības.

Es no tāda skatu punkta vēēēl saprastu.ValtersD rakstīja:Pilnīgi normāls likums. Tas likums nav tapēc, ka kādam baigi rūpētu jūsu veselība, bet gan vairāk no drošības viedokļa.Ģirts rakstīja:Hvz es velku tāpat salonā,bet likums izcili tups jā.māriņš rakstīja:Tiešām ir pieņemts likums - Pat to, ka auto smēķēt nedrīkst?
Telefonu lietot pie stūres arī ir aizliegts. Ēst/dzert man šķiet arī bija aizliegts. Tas novērš uzmanību no ceļa un var izraisīt avārijas situācijas, tieši tāpat kā smēķēšana mašīnā. Vislaik ar vienu roku turi cigareti, tad kko grozies lai pelnus nobērtu. Nedod dievs pelni klēpī iekritīs, vai mēģinot piepīpēt, piepīpējamais iekritīs klēpī vai kkur nokritīs. Automātiski sāksi meklēt viņu vai sākt visu no klēpja tīrīt nost un tad arī izveidojas avārijas situācijas, kad par ceļu vispār aizmirst.![]()
Tas ir tikai tapēc, lai braucot pie stūres, cilvēki koncentrējas tikai uz ceļu! Jau tā lielākā daļa latviešu nejēdz braukt, padomā, kas notiks, kad visi sāks pie stūres darīt blakus lietas.
Es protams nepīpēju un man tādas problēmas nav.
Es stāvu pie veikla stāvietā, kamēr kāds iegājis piem. draudzene ieiet pēc maizes. Kas tad tur pa vainu?

Atsūtiet kāds pm'ā liet. KM-Motors un JahManGang numuru. 

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Ir kāds šodien ogrē, kas var nomainīt ūdenssūkni, un pārlikt kārtīgāk termostata korpusu? Iepriekšējais mehs aizdzērās un pazuda. 
Par naudām protams!

Par naudām protams!

Ja nelohojas ,tad nekrīt ne piepīpējamais ne pelni tur kur nevajag,protams,braucot bīstami,bet kā māriņš raksta,tādā situācihā ir ok,vienmēr ja redzu,ka nāk māmiņas ar bērniem uz blakus stāvošo auto aizveru logu un pagaidu savos dūmos ,nevienu netraucējot.Pieklājība protams jāievēro,nevis kā tie dubduki kas bezmaz trepju telpā smoļī kur sīkie skraida un mātes ar sīkajiem...

Jap!Ģirts rakstīja:Ja nelohojas ,tad nekrīt ne piepīpējamais ne pelni tur kur nevajag,protams,braucot bīstami,bet kā māriņš raksta,tādā situācihā ir ok,vienmēr ja redzu,ka nāk māmiņas ar bērniem uz blakus stāvošo auto aizveru logu un pagaidu savos dūmos ,nevienu netraucējot.Pieklājība protams jāievēro,nevis kā tie dubduki kas bezmaz trepju telpā smoļī kur sīkie skraida un mātes ar sīkajiem...
Ja kaut vai neesot ar auto, parasti pats paeju malā kur neviens nav un uzpīpēju.

Diemžēl, visi nav tik kulturāli, tādēļ ir vajadzīgs tāds likums. Un pa lielam pat atbalstu. 'Dāmas' ar baltiem Tayata RXiem jau tāpat nesaprot satiksmi, tagad vismaz nedrīkstēs ar vēl vienu lietu aizrauties pie stūres.
Pats smēķēju, gan elektriski, gan analogi
Pats smēķēju, gan elektriski, gan analogi

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

Arī braucot tālākus gabalus ar sīko brači blakus. Apstājos kaut kur izkāpju uzpīpēju un braucu tālāk.

Nu ja man neviens blakus nav. Kam tad kam es traucēju ar savu pīpēšanu?ValtersZ rakstīja:Ķipa stajanka nav publiska vieta ?

Nu tad aizliedz pa visam un miers.ValtersZ rakstīja:Valstij .....

Tā pat nes kā no benāra, tas kurš nesen smēķējis. Savā ziñā, bezjēdzīga nodarbe, bet vismaz caur akcīzi valsts kasi pilda, tie kas pērk kontrobandu, bomāri.māriņš rakstīja:Arī braucot tālākus gabalus ar sīko brači blakus. Apstājos kaut kur izkāpju uzpīpēju un braucu tālāk.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1580
- 1581
- 1582
- 1583
- 1584
- …
- 2228