Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
TomSkarsts
Ziņojumi: 2595
Pievienojies: 18 Okt 2015, 22:19
Braucu ar: 36 328 + 46 328
Reputācija: 5

05 Mar 2016, 21:01

Kristaps85 rakstīja:
TomSkarsts rakstīja:A man e21 patīk, vot tur ir RIP :lol:
Nav rip, ir viņi pietiekami, bet tu jau nēsi maksātājs(tm)
Lūdzu, viens no lētākjiem 323
E36 arī ir tādi eksemplāri tādās cenās. Iet runa, ka nav tādu, kas ir tādā vidējā stāvoklī.
Nezinu cik ļoti būtu jāsasit galva, lai es 10k+ noliktu par vācu mašīnu nevis japāņu(šajā cenā sanāk aparāti gan ar RB25DET/26DETT gan SR20DET, gan 2jz, gan 13b), no offense. Ar vecumu varbūt.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Profila bilde
kars
Ziņojumi: 3424
Pievienojies: 10 Apr 2011, 23:11
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 16

05 Mar 2016, 21:16

TomSkarsts rakstīja: E36 arī ir tādi eksemplāri tādās cenās. Iet runa, ka nav tādu, kas ir tādā vidējā stāvoklī.
Nezinu cik ļoti būtu jāsasit galva, lai es 10k+ noliktu par vācu mašīnu nevis japāņu(šajā cenā sanāk aparāti gan ar RB25DET/26DETT gan SR20DET, gan 2jz, gan 13b), no offense. Ar vecumu varbūt.
Es te tā aizdomājos :rolleyes: kādi ir vēl interesanti viegli, bez ekstrām, rwd+lsd+manual auto budžetā 5-15k
e36m3
z3 coupe m52/m54
mb w201 Cosworth
Honda s2k
Nissan s14
Nissan 350z
Mazda mx-5
Porsche 924/944/968
Porsche 911 996 :lol:
Vēl varianti?
Pēdējais labojis kars - 05 Mar 2016, 22:13, kopā labots 2 reizes.
Profila bilde
Forwox
Ziņojumi: 265
Pievienojies: 22 Apr 2013, 00:03
Braucu ar: 318is e36, 318is e30

05 Mar 2016, 21:18

TomSkarsts rakstīja:
Kristaps85 rakstīja:
TomSkarsts rakstīja:A man e21 patīk, vot tur ir RIP :lol:
Nav rip, ir viņi pietiekami, bet tu jau nēsi maksātājs(tm)
Lūdzu, viens no lētākjiem 323
E36 arī ir tādi eksemplāri tādās cenās. Iet runa, ka nav tādu, kas ir tādā vidējā stāvoklī.
Kāda vaina Vācijas autoindustrijai, ka tik zemu nolaid salīdzinot ar Japānu? Veltot laiku nelielai interneta auto pārdošanas mājas lapu izpētei saistībā ar japāņu automašīnu tirdzniecību, ātri vien sapratīsi, ka Latvija ir patiesa oligarhu zeme. Mums cenas skrūvē par nomocītiem japāņu spaiņiem/ drotiem tā ka pat rūdītam sportistam var iestāties sirds aritmija, ieraugot kādu naudas lādi prasa kaut vai par despotijas piedzīvojušo 180sx ar CA18DET. Tajā pašā Krievijā par pucētiem japāņiem ar tevis nosauktiem dzinējiem var iegādāties par 1/3 iepriekš nosauktās summas. Kāpēc? N-tās reizes lielāks tirgus, rezerves detaļu klāsts, daudz lielāks auto "abarots".
Pēdējais labojis Forwox - 05 Mar 2016, 21:19, kopā labots 1 reizi.
BMW Motorsport International
kasp1js
Ziņojumi: 779
Pievienojies: 09 Dec 2014, 17:36
Braucu ar: pieciem cilindriem
Reputācija: 13

05 Mar 2016, 21:19

TomSkarsts rakstīja: E36 arī ir tādi eksemplāri tādās cenās. Iet runa, ka nav tādu, kas ir tādā vidējā stāvoklī.
Ne visiem garšo rīsi.
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2798
Pievienojies: 23 Feb 2013, 22:23
Braucu ar: netīru 3.0
Atrašanās vieta: Lielvārde
Reputācija: 14

05 Mar 2016, 21:31

Katram savs. Es nekad nevarētu nolocīt 10k+ par kaut kādu japāņu autiņu, par e24, e31 vai kādu citu Vācu klasiku bez problēmām. Dodiet tik naudu :lol:
It's all about the win

bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām :gigigi:
Profila bilde
Riks*
Ziņojumi: 2450
Pievienojies: 28 Aug 2014, 23:08
Braucu ar: 300+HP
Atrašanās vieta: Centrs

05 Mar 2016, 21:34

Linda rakstīja:Katram savs. Es nekad nevarētu nolocīt 10k+ par kaut kādu japāņu autiņu, par e24, e31 vai kādu citu Vācu klasiku bez problēmām. Dodiet tik naudu :lol:
Tieši manas domas! Japāņu mašinas asociējas ar mīkstiem, nekvalitatīviem rīsu spaiņiem :doh:
Profila bilde
TomSkarsts

05 Mar 2016, 21:35

kars rakstīja:Vēl varianti?
Bez S14 ir arī S13/S15(nesen S12 tirgoja pat)
350z ja nemaldos nav viegls un sver vismaz 1,5t.
Ir taču vēl Skyline(jā, zinu, nevar reģistrēt, jo RHD only tāpat kā S15), Supra, RX7, MX5, S2000
kasp1js rakstīja:Ne visiem garšo rīsi.
Viens no iemesliem, kāpēc nepatīk vācu auto - daļa no to īpašniekiem. Starp japāņiem ir sāncensība, bet nekad neieraudzīsi Nissan vs. Subaru, ka uzvedās tik tīņu vecumam atbilstoši kā krānu staipīšana starp BMW vs. Audi utml. Bērnudārzs.
Starpcitu rīsos 70g/100g OH. Veselīgi. :) Kartupeļos 20g tikai.
Forwox rakstīja:Kāda vaina Vācijas autoindustrijai, ka tik zemu nolaid salīdzinot ar Japānu? Veltot laiku nelielai interneta auto pārdošanas mājas lapu izpētei saistībā ar japāņu automašīnu tirdzniecību, ātri vien sapratīsi, ka Latvija ir patiesa oligarhu zeme. Mums cenas skrūvē par nomocītiem japāņu spaiņiem/ drotiem tā ka pat rūdītam sportistam var iestāties sirds aritmija, ieraugot kādu naudas lādi prasa kaut vai par despotijas piedzīvojušo 180sx ar CA18DET. Tajā pašā Krievijā par pucētiem japāņiem ar tevis nosauktiem dzinējiem var iegādāties par 1/3 iepriekš nosauktās summas. Kāpēc? N-tās reizes lielāks tirgus, rezerves detaļu klāsts, daudz lielāks auto "abarots".
Nolaižu tikai sportisku auto mērogā. Tirgus ziņā, protams, mums ir diezgan traki un rūsas apstākļi un ekstras - jā...
Par CA18DET skumji, jo nu nav tas labākais un izturīgākais galīgi.. Mašīna vērtīga tikai ar SR20DET reāli.

Ļoti interesants materiāls, ko paskatīt. Cik ļoti Type R atšķiras no oriģinālās versijas. Reāli viss ir race spec - plānāki logi pat. Vienīgais kas nav 'race spec' ir tas, ka joprojām iekšā ir aizmugurējie sēdeļi, abšivkas... 320/M3 tādu atšķirību ievērot būtu mega, bet nu te arī atšķiras gaume, jo M3 faniem patīk arī ekstras, JDM faniem 90% šķiet, ka tas ir po. Tāpēc arī pa savai gaumei slavēju un attiecīgi vāciešus nolaižu. Galu galā pavērojot tirdzniecības tendenci ne velti kā students esmu nonācis pie E36 ne kāda cita jdm rwd..

EDIT: Par klasiku runājot Hakosuka un Datsuni liekas mega. Protams, tur jāpiekrīt, ka tika špikots gan no Eiropas, gan Amerikas pamatīgi. Personīgi japāņus atbalstu tikai dēļ racecars. Ekstras/ērtības labāk būs tomēr citiem ganjau.
Profila bilde
Riks*
Ziņojumi: 2450
Pievienojies: 28 Aug 2014, 23:08
Braucu ar: 300+HP
Atrašanās vieta: Centrs

05 Mar 2016, 21:38

Bērnudārzs starp BMW un AUDI-tiešām objektīvs arguments..
Profila bilde
Ģirts
Ziņojumi: 1592
Pievienojies: 04 Nov 2014, 21:19
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Ogre

05 Mar 2016, 22:00

nezinu,nav pretenziju pret audi,kaut arī esmu bmw fans,moš tāpēc,ka dziļi sirdī esmu Mercedes Benz fans(vienkārši tas ko gribu no MB man nav pa kabatai tagad un no e30 šķirties negribu :lol: )
Šodien skrūvēju burbuli čomam,nu ,salīdzinot ar bmw tur salona dizains ir gājis stipri uz priekšu priekš 1989. gada,BET tas debīlais jetroniks...tā debīlā šprice...nu i naher :hahaha: bet visādi citādi,dodiet tik c3 avantu kvatriku,audi neizvēlos tikai dēļ jetronikiem(a jaunāki man nepatīk) un FWD,a kvatrikam ja noraujot priekšas pusasis,(jo gribu rwd) tad aizmugurējās neturot,un reduktori neturot ,plus vēl simts iemesli kāpēc nepāriet uz citu marku un pavisam citādāku auto.Bet visādi citādi es to kasīšanos starp audi un bmw nesaprotu...tak tāpat bmw ir labāks par tiem fwd spaiņiem un quattro nakļenēm... :hahaha: audi beidzās ar b2 90to,c3 sotku,un nu moš burbuli...bet still,jetroniks..nu i naher...tāpēc bembis! :lol:
Profila bilde
kars

05 Mar 2016, 22:05

TomSkarsts rakstīja: Galu galā pavērojot tirdzniecības tendenci ne velti kā students esmu nonācis pie E36 ne kāda cita jdm rwd..
Es nebūt nēsmu bmw vai edm fans, bet kā redzi, budžetā līdz 5k nekā izņemot e30/e36 nav austrumeiropā :lol:
Par ekstām arī piekrītu, jo mazāk jo labāk, un jā e36 vājā vieta ir svars, bet tas ir labojams, ar benķu nomaiņu vien :lol: var ~60kg nomest
Profila bilde
TomSkarsts

05 Mar 2016, 22:08

kars rakstīja:
TomSkarsts rakstīja: Galu galā pavērojot tirdzniecības tendenci ne velti kā students esmu nonācis pie E36 ne kāda cita jdm rwd..
Es nebūt nēsmu bmw vai edm fans, bet kā redzi, budžetā līdz 5k nekā izņemot e30/e36 nav austrumeiropā :lol:
Par ekstām arī piekrītu, jo mazāk jo labāk, un jā e36 vājā vieta ir svars, bet tas ir labojams.
labojama ir dzīvesvieta :lol: :lol: :lol:
Viens jau arī tas, ka tai bundžai dzelzis biezāks nekā lielai daļai japāņu. Tai pašai minētajai TypeR visi logi, durvis utt ir tik plāni, ka mūsu ziema pusē būtu un durvju vairs nav :lol:
Profila bilde
Ģirts

05 Mar 2016, 22:08

tipa no ādas uz parastajiem jeb uz sporta?(jo kaut kā neliekas,ka ādinieki vaigi smagāki ir)
Profila bilde
kars

05 Mar 2016, 22:12

Ģirts rakstīja:tipa no ādas uz parastajiem jeb uz sporta?(jo kaut kā neliekas,ka ādinieki vaigi smagāki ir)
2x sportzices = 60kg + 1 kauss + stiprinājumi ~8kg = 52kg nost
Aizm. dīvānu nēsmu svēris, bet nedomāju ka viņš ir smags, atzveltnes gribās atstāt, dēl skaņas izolācijas :lol: bet pagalvīši gan tiks nahrenizēti, principa pēc
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo
Reputācija: 3

05 Mar 2016, 22:19

Beidzot saturīga saruna.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
kars

05 Mar 2016, 22:21

TomSkarsts rakstīja:
kars rakstīja:Vēl varianti?
Bez S14 ir arī S13/S15(nesen S12 tirgoja pat)
350z ja nemaldos nav viegls un sver vismaz 1,5t.
Ir taču vēl Skyline(jā, zinu, nevar reģistrēt, jo RHD only tāpat kā S15), Supra, RX7, MX5, S2000
.
s13/s14 stockā nav nekas īpašs, ja salīdzina ar e36m3, s15 rhd only, par s12 neņemos spriest, pārākā eksotika priekš austrumeiropas.
jā 350z smags un man nepatīks viņš tīri vizuāli :lol: kaut auto nebūt nav slikts un ir tiešais e46m3 konkurents uz papīra.
Skyline rhd, supra mk3, hvz štiet tāds GT auto, RX7 ļoti kruts, bet tas vienreizējais motors... + totālākā eksotika mūsu pusē, paliek MX5 un s2000 :yes:

Jādomā ir arī reāli, kur mēs dzīvojam, rezerves daļu pieejamība, utml.
Profila bilde
funkyasshit
Ziņojumi: 1604
Pievienojies: 24 Nov 2014, 01:01
Braucu ar: 14/l100km pilsētā
Atrašanās vieta: BMWPower

05 Mar 2016, 22:31

Audi heits ir pilnīgi pašsaprotams. Lauķu auto. Dizainiski neglīts, kā arī tehniskie risinājumi ir debīli. Stūres atsaucība anāla, motors pārkarināts priekšējai asij pāri vienkārši kosmosā, jobana piedziņa. Paneļi viņiem visiem ir anāli. B5 kaut cik mūsdienīgs ir palicis. Motoru vispār kā tādu nav. Pirmais normālais motors, kas parādījās ir 2.7 biturbo, iekš S4/C5. Pārējie visi ir metami tolmetā. Ā, nu jā. Vēl jau ir visu favorīts 1.9tdi. Brīnums, ka tas nav ielikts iekš A8. Vēl jau ir tās lampas - štekeris un vadi pa taisno līdz lampām. Strāvas zudumi jobanij rod, kā rezultātā iegūstam lampas kā mopēdam Rīga. Pat B5 vēl relejs nenāk lampām. Paši 4 riņķi kā tādi ir atbaidoši pēc skata. Bojā visu izskatu uz jau normāla paskata riņķveidīgajiem. Un kāda starpība, ka viņi sagrib paskrieties pie krusta? Tāpat 99% pienes ūdeni.
Pašam patīk BMW, pašsaprotami, bet neesmu kā vidējais rawdists, kas ar putām uz lūpām liela to mēslu kaudzi. Es vispār nevinam neiesaku pirkt BMW, ne pazīstamajiem, ne nepazīstamam. Ja tu pats līdz tam neesi nonācis, ka tavā īpašumā ir BMW, tad visticamāk arī tev viņu nevajag. :gigigi:
Profila bilde
Ģirts

05 Mar 2016, 22:43

Skarbi,bet tomēr šim
Attēls
...kompots pienes ūdeni.
a par kausiem runājot,kā ir šamos sēdēt?man ir hrenovie ādās beņķi iemesti tricārā,moš ir laiks pāriet uz kaut ko vieglāku,jo labus ādiniekus nemaz nemeklēju,jo tad aizm, dīvāns tāpat jāpāršuj un kā tad visu vienā krāsā dabūt,krč čakars. :lol:
Profila bilde
funkyasshit
Ziņojumi: 1604
Pievienojies: 24 Nov 2014, 01:01
Braucu ar: 14/l100km pilsētā
Atrašanās vieta: BMWPower

05 Mar 2016, 22:50

Aj, nu beidz, Ģirt. Ja tu gribi braukt ar pilnpiedziņu, tad jābrauc ir ar Evo vai bubāru. Visi brauc ar Audi pilnpiedziņām, jo Audi ar AWD ir 2-5x lētāks kā Evo/bubārs.
B2 dizainiski ir tīri okay, bet nu panelis ir šausmīgs, kā jau arī iepriekš teicu - motoru viņam nav. Var jau mīzt karstu uz tiem 2.1 turbo vai 2.2kv, bet man tas ir nesaprotami. Tāpat kā visi VAZ mīļi. To spēj "novērtēt" tikai cilvēki, kas ir dzīvojuši PSRS laikā, kad vienkārši nekā cita nebija. Tajā mašīnā nav vispār nevienas lietas, kas ir laba. :lol:
Profila bilde
kars

05 Mar 2016, 23:00

Ģirts rakstīja: ...a par kausiem runājot,kā ir šamos sēdēt?
Mega ērti :super: bmw oem benķi nestāv līdz, kausu atšķirībā no oem benķa vari nopirkt atbilstoši savam augumam, kausu var noregulēt zemāk kā oem viszemākajā pozīcija, (liels + ja esi garš) kausā sēdi pareizāk, mugura ir taisnāk, stūre tuvāk, vēl + vieta aiz tevīm ir vairāk, jo kauss ir plāns.

Mīnusi - grūtāk iekāpt/izkāpt, dēļ augstajām malām. ērti būs tikai tev ja kausu būsi pieskrūvejis pa cieto :lol:
Profila bilde
kars

05 Mar 2016, 23:04

funkyasshit rakstīja:Aj, nu beidz, Ģirt. Ja tu gribi braukt ar pilnpiedziņu, tad jābrauc ir ar Evo vai bubāru. Visi brauc ar Audi pilnpiedziņām, jo Audi ar AWD ir 2-5x lētāks kā Evo/bubārs.
B2 dizainiski ir tīri okay, bet nu panelis ir šausmīgs, kā jau arī iepriekš teicu - motoru viņam nav. Var jau mīzt karstu uz tiem 2.1 turbo vai 2.2kv, bet man tas ir nesaprotami. Tāpat kā visi VAZ mīļi. To spēj "novērtēt" tikai cilvēki, kas ir dzīvojuši PSRS laikā, kad vienkārši nekā cita nebija. Tajā mašīnā nav vispār nevienas lietas, kas ir laba. :lol:
word :super: par pilnpiedziņu, tiem vecajiem audi 5cil. forša ir tikai sakņa, vis pārējais ir... :lol:
kas tev pret kantainiem paneļiem? :lol: panelis tak ātrumu nemazina :D
Vienreiz kad meklēju 'ziemas miseni' gandrīz nopirku raudi 200 turbo quattro, ar ja nemaldos KG motoru, labi ka atmetos pēdējā brīdī :rolleyes:
Pēdējais labojis kars - 05 Mar 2016, 23:08, kopā labots 1 reizi.