Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1588
- 1589
- 1590
- 1591
- 1592
- …
- 2228
- chevron_right
pilnīgi tas pats ir ar debīlajiem audistiem, brauc kā grib, nesās, šahu spēlē pa ceļu un vel dirš ka bembisti lohi.Ģirts rakstīja:Vakar rīgā viens fordists normāli izgrieza priekšā,nebūtu sabremzējies būtu sānā vai pusfrontālais,pff un vēl bembisti braucot tizli,dalabiRob rakstīja:Opelisti ir stulbiViens tikko mani nodzina krustojumā, paļubomu stāvēja pēc tam pie dzelzceĺa, iegūtās 2sekundes papisa tāpat. Kad muļķa pieres sapratīs, ka veidojot bīstamas situācijas nekur ātrāk nenokļūs.
galvenais,ka tiem agresīvajiem fordistiem un opelistiem tās lamatas nekuja neiet,saprastu ja tur :diu_piec: :200hp: tad izgriezies un pazūdi,a tur kamēr to solāreļļas motoru eļļaini nopistā turbīna iegriež paiet pusgadsimts

Nejauc te rAudistus iekšā,citādi audi stila forumā tulīt būs razdklads,ka bembisti visus atkal sauc par lohiem bet paši ir lohi un brauc ar krāna pagarinājumiem (divmetrīgs spoilerīc uz audi kupē nav krāna pagarininājums bet svarīgs elements)
bet labi,atzīšos,es rAudi nenolieku,jo no bērnības esmu iemīlējies b2 90niekā
bet brauc ar viņiem gan liela daļa gudrinieku,bet nu tādi ir arī bembistu vidū,volvistu vidū un arī pežistu vidū 

Brauc hoķ ar kuteri pa ielu, ja Tev ir mazs krāns, meiča tāpat to atklās 

paldies :)Laurix rakstīja:E36 cabrio ir 3 veidi:Fashion rakstīja:
..., un gribētos pārliecināties vai tiešām bija arī manuālie jumti krabjiem? man par to pirmā dzirdēšana vnk
*manuālais
*pusautomātiskais
*pilnībā elektrisks

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

https://www.youtube.com/watch?v=PgigEmJFw0Y
lol rekur manta kā toreizējais želejauto un e36 kā pilnīgi jauns,jaudīgs kaplis,kā redzams stencīte toreiz jau bija stilā(es to par e36,baigi zema pakaļa,moš jo pilna mašīna
) biju jau aizmirsis par šo filmu,bet tagad savilku paralēles toreiz un tagad 
lol rekur manta kā toreizējais želejauto un e36 kā pilnīgi jauns,jaudīgs kaplis,kā redzams stencīte toreiz jau bija stilā(es to par e36,baigi zema pakaļa,moš jo pilna mašīna

kā vispār notiek auto iegāde caur mobile.de ???
ja esmu noskatījis auto, tad sakontaktēju ar pārdevēju/placi.. tālāk notiek kā - aizskaitu naudu un tad var pasūtīt trali uz doto adresi?
kā ar uzmetiena koeficentu? nevar būt tā ka sludinājumā kkas nav minēts un atved kapitālu šrotu vai arī pārdevējs nozūd vspār ar naudu?
ja esmu noskatījis auto, tad sakontaktēju ar pārdevēju/placi.. tālāk notiek kā - aizskaitu naudu un tad var pasūtīt trali uz doto adresi?
kā ar uzmetiena koeficentu? nevar būt tā ka sludinājumā kkas nav minēts un atved kapitālu šrotu vai arī pārdevējs nozūd vspār ar naudu?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Cik zinu Nixon`s no tā gala, bet varbūt vēl kāds zin kas ar šo ----> https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... cljgp.html
Cik bildes redzēju, liekas normāls.

sarunā visu ar pārdevēju, aizskaiti rokas naudu, sarunā trali un pārējo naudu viņam uz rokas un auto savākšānas brīdī viņš samaksā atlikušo, ja zināms cilvēks ved tad viņš var nopētīt auto.Fashion rakstīja:kā vispār notiek auto iegāde caur mobile.de ???
pa lielam kaķis maisā
@instagram - anrijs.v

īpašnieks laikam man blakus mājā dzīvo, neesmu redzējis, ka viņš daudz tiktu izmantots, tagad kādu mēnesi apmēram stāv vispār nekustināts, izskatījās uz arkām aizmugurē ruslans biskiņ, bet tā kopumā liekas sakarīgsmāriņš rakstīja:Cik zinu Nixon`s no tā gala, bet varbūt vēl kāds zin kas ar šo ----> https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... cljgp.html
Sent from my iPhone using Tapatalk

beigās tad uzcepi?kars rakstīja:Iešāvās prātā ğeniāla ideja kā kardināli uzlabot e36 dinamiku, ar minimāliem līdzekļiem - salīdzinošiVarbūt vakarā uzcepšu topiku, varētu apmainīties viedokļiem/idejām.

Rīt Braucam lūkoties! Cik bildes atsūtija un teica, itkā liekas normāls un sakrīt ar tevis teiktoRuudolfs rakstīja:īpašnieks laikam man blakus mājā dzīvo, neesmu redzējis, ka viņš daudz tiktu izmantots, tagad kādu mēnesi apmēram stāv vispār nekustināts, izskatījās uz arkām aizmugurē ruslans biskiņ, bet tā kopumā liekas sakarīgsmāriņš rakstīja:Cik zinu Nixon`s no tā gala, bet varbūt vēl kāds zin kas ar šo ----> https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... cljgp.html
Sent from my iPhone using Tapatalk

[quote="Lācis"][quote="kars"]
D

Varbūt kādam ir atkodēts PS2? Uz dienu vai divām labprāt aizņemtos 

Par e36 diētuLācis rakstīja:beigās tad uzcepi?kars rakstīja:Iešāvās prātā ğeniāla ideja kā kardināli uzlabot e36 dinamiku, ar minimāliem līdzekļiem - salīdzinošiVarbūt vakarā uzcepšu topiku, varētu apmainīties viedokļiem/idejām.

Nav e36, bet pricips skaidrs, labi apstāstīts kas cik sver, ko ir jēga ravēt ārā utt.
Bet fakts kā tāds ka svara samazināšanai ir vairāk plusi kā jaudas palielināšanai

OEM paklājs 20-25 kg ?
Tas melnais sūds pa grīdu divi pilni rimi maisi.
Lūka arī sver tonnu.
Tas melnais sūds pa grīdu divi pilni rimi maisi.
Lūka arī sver tonnu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Mani 2 centi - vakar sapratu ka skaņas izolācija sver vairāk nekā varētu likties. 

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Kādam ir plānā 32mm atslēga, tāda kāda vajadzīga muftei, vajag tādu lai nomainītu stūres stieni.
Vai arī kur tādu var nopirkt ?
Vai arī kur tādu var nopirkt ?
- ikey07

Un auto krāsa sver ap 5kgJānis.P rakstīja:Mani 2 centi - vakar sapratu ka skaņas izolācija sver vairāk nekā varētu likties.

- ikey07

Kkads razklads nav?cipruss18 rakstīja:Puikam ottadiena iesaakas ljoti saapigi.materials no fb
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1588
- 1589
- 1590
- 1591
- 1592
- …
- 2228