Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1590
- 1591
- 1592
- 1593
- 1594
- …
- 2228
- chevron_right

R16 ar zemprofilu izskatās tā, ka lanžeroni ir uz asfalta un izskatās normāli. Ja gribi normālu klīrensu, tad jādomā par citu gumiju vai R17...vai lielāku wheel gap.

uzmetināju taisno trubu tricāram ,normāli šauj,kā kolinā makrejā subārs 

Video or it didn't happen.Ģirts rakstīja:uzmetināju taisno trubu tricāram ,normāli šauj,kā kolinā makrejā subārs

Edit: Aizbāžņus točna vajag. Kad man bija mana hot rod izpūdē, kas beidzās 5cm aiz zondes, smiekli ātri vairs nenāca un nopirku ausu aizbāžnus skriedams.

video studijāĢirts rakstīja:uzmetināju taisno trubu tricāram ,normāli šauj,kā kolinā makrejā subārs

Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons

Tak lol,salonā jau poh,iegriez smago metālu un min,tāpat dzird tik,ka kkas rūc,a ārā...tāds belziens un tie šāvieni,nesen gar Rob māju aizvilku,domāju,ka jau lamu topikā būs iemetis
rīt jānofilmē,rūc jau labi,track day autiņam must have skaņa,a ja aiz zondes beidzas,tad jā,vibrē un salonā skaļi,a man truba ir līdz aizmugurei 

Sveiki! Varat lūdzu ieteikt kādu kantori Rīga-Jelgava, kur kvalitatīvi nostrūklot, sakrāsot un nopulēt disku plauktus? 

Instagram - @e36_fiksais

nepārspīlē, bija 195/50 r16 . bija gan sedinajums, nebija wheel gap un nekas neskaras pie zemes un guļošajiemfunkyasshit rakstīja:R16 ar zemprofilu izskatās tā, ka lanžeroni ir uz asfalta un izskatās normāli. Ja gribi normālu klīrensu, tad jādomā par citu gumiju vai R17...vai lielāku wheel gap.

Nu beidz, kad es kādu esmu metis topikā par taisnajām izplūdēmĢirts rakstīja:Tak lol,salonā jau poh,iegriez smago metālu un min,tāpat dzird tik,ka kkas rūc,a ārā...tāds belziens un tie šāvieni,nesen gar Rob māju aizvilku,domāju,ka jau lamu topikā būs iemetisrīt jānofilmē,rūc jau labi,track day autiņam must have skaņa,a ja aiz zondes beidzas,tad jā,vibrē un salonā skaļi,a man truba ir līdz aizmugurei

neķērās pie zemes uz guļošajiem nenozīmē,ka var pārvietoties tā,kā to ar bembi ir jādara 
...Rob,bet dzirdēji gan ja?
tik taisna toļka u menja i maikla džeksona! :brigada: citiem neesmu dzirdējis 

...Rob,bet dzirdēji gan ja?

Galigi nav. 

BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.

Mainu perfektu 18pogu obc (mintcondition), pret šādu pulksteni 
btw jaunajam 991 911R ekrāna vietā ir plastmasas kastīte, lūk kur pačots, e36 vajag tā pat, :because racecar:

btw jaunajam 991 911R ekrāna vietā ir plastmasas kastīte, lūk kur pačots, e36 vajag tā pat, :because racecar:
Slēpts saturs: Parādīt

Tās taburetes arī varētu e36 ieceltkars rakstīja:Mainu perfektu 18pogu obc (mintcondition), pret šādu pulksteni
![]()
btw jaunajam 991 911R ekrāna vietā ir plastmasas kastīte, lūk kur pačots, e36 vajag tā pat, :because racecar:Slēpts saturs: Parādīt

Being second is being the first of the losers. /Senna/

kars davaj mainu pulksteni pret 18 pogu obc, varu pat piemaksāt

Es jau pirmais pieteicosem.dzhii rakstīja:kars davaj mainu pulksteni pret 18 pogu obc, varu pat piemaksāt![]()

Visi redz, ka Tev ir vieglāks auto!kars rakstīja: Analogajam pulkstenim ir vai nav pačots?

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

kāpēc TA koilas tiek pielīdzinātas gandrīz vai fleksētām atsperēm.. ātri izbeidzas vai kas cits?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Elektrologam mehānisma rezerves daļas var dabūt, vai jāpērk viss mehānisms jauns? Kompakts, ja tas kko maina
Izkrita tas logs, bet ciet aizmocīju. Izlūza plastmasas rullītis no sliedes.

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1590
- 1591
- 1592
- 1593
- 1594
- …
- 2228