Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- …
- 2228
- chevron_right
Woooo
tad jau gaidām pirmo 100
tad jau gaidām pirmo 100
Kad taisijām auto, Māris apgalvoja, ka ilgāk par pāris nedēļām es ar savu lielisko braukšanas stilu un blaa blaa blaa es ar savu sajūgu neizvilkšu! - Podziņ, pa gadu man ir salūzis VISS izņemot sajūgu...Podziņa rakstīja: Esmu jau izvilkusi un noripinājusies apm. 600-700 km ar visu savu slīdošo sajūgu laikam nākam nedēļ uz skati un tad jau sarunāsim strelku
*p.s. - es gaidu tavu zvanu!
Pie vellna to aukstumu, neko vairs negribās ne skrūvēt ne darīt
Bet slapjums + asfalts gan iet pie sirds
Bet slapjums + asfalts gan iet pie sirds
Blusa rakstīja:Kad taisijām auto, Māris apgalvoja, ka ilgāk par pāris nedēļām es ar savu lielisko braukšanas stilu un blaa blaa blaa es ar savu sajūgu neizvilkšu! - Podziņ, pa gadu man ir salūzis VISS izņemot sajūgu...Podziņa rakstīja: Esmu jau izvilkusi un noripinājusies apm. 600-700 km ar visu savu slīdošo sajūgu laikam nākam nedēļ uz skati un tad jau sarunāsim strelku
*p.s. - es gaidu tavu zvanu!
Sarunāts šodien brīvdiena, brau8kšu pie siikā uz servisu kko pačubināšos ap savu mīļo, mazo pelīti
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Tikko tieši skatījos cik vakar bijuši un ieraudzīju, ka rekords uzstādīts Droši vien dēļ šī drūmā, lietainā laika. Ārā nav ko darīt un vakarā visi draudzīgi salien forumiņā Manlači, malačidogMa rakstīja:Tikko jauns rekords uzstātīds - vienlaikus 86 cilvēki online
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Man gan skāde maza, bet tpt nepatīkami. Viens pie kojām parkojoties paskādējis aizmugurējo bamperu
Kas tas ir, vienā laidā vienam e36 pēc otra kautkas notiek.
+1 es arīAtbildēt AgnisB » 09 Okt 2012, 19:35
šodien gandrīz pievienojos rudenī sasisto e36 klubiņam
nedaudz aizrāvos ar driftēšanu
Kurās kojās Tu dzīvo? Vai biji tik apstājies?uteo rakstīja:Man gan skāde maza, bet tpt nepatīkami. Viens pie kojām parkojoties paskādējis aizmugurējo bamperu
dzīvoju Valmieras kojās
Es šonakt laikam slīdēšu pa rīgas ielām. Brīvdienas beidzotBlusa rakstīja:Mīlīši, ņemot vērā to, ka sācies rudens - slapjš asfalts, riepas mazāk dilst un tā...
Kāds no jums mēdz pa vakariem vizināties? :)
Gribu kompāniju, jo nevaru sagaidīt, kad Podziņa beidzot izvilks savu auto no garāžas!
Ja kāds gribētu noziedot benzīnu, tad es ar labprāt paslidinātos kopā ar kādu-HAPO- rakstīja:Es šonakt laikam slīdēšu pa rīgas ielām. Brīvdienas beidzotBlusa rakstīja:Mīlīši, ņemot vērā to, ka sācies rudens - slapjš asfalts, riepas mazāk dilst un tā...
Kāds no jums mēdz pa vakariem vizināties? :)
Gribu kompāniju, jo nevaru sagaidīt, kad Podziņa beidzot izvilks savu auto no garāžas!
Drausmas!
Tātad, ja kāds/a izdomā vizināties (īpaši attiecināms uz Sabīni un Podziņu) gaidu zvanu!
26007452
Tātad, ja kāds/a izdomā vizināties (īpaši attiecināms uz Sabīni un Podziņu) gaidu zvanu!
26007452
Me too... 1mo reiz gadijās, uzsākot tik ļoti satizloties, ka pati nesapratu kas īsti notiek, domāju, ka blakus braucošajiem arī nebija īpašī patīkami. Metinātais bloķis dara savu + priekšā vel ziema...uteo rakstīja:Man gan skāde maza, bet tpt nepatīkami. Viens pie kojām parkojoties paskādējis aizmugurējo bamperu
Ap 20:30 būšu rumbulā Ziedot gan neziedošu,jo drīz šis tas,ilgi meklētais un gaidītais,jāiepērk ,bet litrus 20 aizdot varu,līdz mēneša beigām.,teiksim 25 datumam
Ja man prasi,tad nezinu. Ir varianti? Pagaidām esmu rumbula...kamēr tikt izlauzu bamperi,miglu un norāwu paspārni mļe. Ā,un vel nummuru salociju. Fak. Tizlais akmens. Nu,ja ko sadomā,tad 27475838
Blusa rakstīja:Drausmas!
26007452
Man bloķis jāatdod rīt tākā vairs man nebūs prieki, līdz kamēr sniedziņš uzsnigs
Un pagaidām ar naudiņām švaki, benzīns manai baigi garšo..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- …
- 2228