Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1604
- 1605
- 1606
- 1607
- 1608
- …
- 2228
- chevron_right

Nez vai aizmugurējā atsaite pilnvērtīgi dublē pastiprinošās plāksnes funkciju..
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Ja ir normāla atsaite, tad nevajag pastiprinošās plāksnes.

Ja ir normāla atsaite, tad neajag pastiprinošās plāksnes.Kikaps rakstīja:Bļin. Gribu (vajag) poly atbalstus aizmugurē. Bet tautā runā, ka špiļkas garums nepietiek lai uzliktu pastiprinošo plāksni + glāžu atsaiti + uzgriezni. Kā jūs to risinat?

Kāda izskatās 'normāla' atsaite? (runāju par aizmugurējām, tīri intereses pēc) - man ir 933 motorsport. - viņām nav pilns laukums apkārt atbalsta caurumam.

Ir kāds pārdaugavā ar garažu un kurš grib aliņu iedzert?
pie reizes atradīsim probz kāpēc man kreisais tuvais vairs nedeg 

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Fashion tu kadreiz lampinas apskaties?Fashion rakstīja:Ir kāds pārdaugavā ar garažu un kurš grib aliņu iedzert?pie reizes atradīsim probz kāpēc man kreisais tuvais vairs nedeg

Rom4iks_328 rakstīja:Fashion tu kadreiz lampinas apskaties?Fashion rakstīja:Ir kāds pārdaugavā ar garažu un kurš grib aliņu iedzert?pie reizes atradīsim probz kāpēc man kreisais tuvais vairs nedeg

spuldzīti & drošinātājus apskaties, kā arī kontaktus, aliņš būs par garu 

Tak viss gerai, pietam drošinātājs iet uz abiem lukturiem takš nevis uz katru atsvišķi... spuldzītes jaunas, kontakti bez zaļā hvz..

@ega:
Vēlos tad atgādināt! Ja šeit tiks postots jeb kas, izņemot auto sludinājumus, lietotājs saņems 1 dienas banu. Pietiks nonicināt moderatoru darbu.
un šis pec tam uzreiz nokomentē šo
Kā arī Jautājumu sadaļā:
Kā visvieglāk ieķert banu?
3x 15 minūšu laikā citē sevi!
Vēlos tad atgādināt! Ja šeit tiks postots jeb kas, izņemot auto sludinājumus, lietotājs saņems 1 dienas banu. Pietiks nonicināt moderatoru darbu.

Kā arī Jautājumu sadaļā:

turpint so temu,Kikaps rakstīja:@ega:
Kā arī Jautājumu sadaļā:
tad jau ari auto kuru velas pirkt un pardot nedrikst komentēt!
ja komenteju un? dzili po.... sita banošana!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.

Es uzskatu , ka konstruktīvi komentāri ir tikai vēlami, kamēr nav tur "izskatās pēc šrota" utt. Jo kur gan vēl šo izteiks, cilvēki taču drīkst gribēt zināt info par tiem auto, bet tas ir tikai manas domas.
Edit: Ar to es vairāk domāju, ka kāds, kurš ir skatījies auto vai zin tā vēsturi, komentē.
Edit: Ar to es vairāk domāju, ka kāds, kurš ir skatījies auto vai zin tā vēsturi, komentē.

tieši tā, bet moderators raksta kko preteju, ka komentet ari nedrikst drikst but tikai auto sludinājums!ega rakstīja:turpint so temu,Kikaps rakstīja:@ega:
Vēlos tad atgādināt! Ja [b]šeit tiks postots jeb kas, izņemot auto sludinājumus, lietotājs saņems 1 dienas banu[/b]. Pietiks nonicināt moderatoru darbu.
Kā arī Jautājumu sadaļā:
tad jau ari auto kuru velas pirkt un pardot nedrikst komentēt!
ja komenteju un? dzili po.... sita banošana!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.

Diemžēl parasti auto apspriešana aiziet vairāku lapu garumā, komentāros tiek publicētas domas un varbūtības, bet ne fakti un iespējas tieši tāpēc tiek zaudēts kāds pircējs, kurš rakstīto uztver nopietni kā faktu.
Vienkārši ja kādam ir konkrēti fakti par konkrēto auto var ierakstīt šeit vai izveidot atsevišķu tēmu, kur tiek apspriests, atstāstīts redzētais :)
Vienkārši ja kādam ir konkrēti fakti par konkrēto auto var ierakstīt šeit vai izveidot atsevišķu tēmu, kur tiek apspriests, atstāstīts redzētais :)

Savējo taisiju pats un man ir visapkārt atbalsta vietai 4 vai 5mm flancis.Kikaps rakstīja:Kāda izskatās 'normāla' atsaite? (runāju par aizmugurējām, tīri intereses pēc) - man ir 933 motorsport. - viņām nav pilns laukums apkārt atbalsta caurumam.
Neatceros precīzi, tad man jameklē skice ar izmēriem, ko pirms taisīšanas uzzīmēju.

Nu tādai, kā Tu saki nevajag plāksni. Bet 933 atsaitei, uzskatu, ka vajag, tomēr.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1604
- 1605
- 1606
- 1607
- 1608
- …
- 2228