Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1606
- 1607
- 1608
- 1609
- 1610
- …
- 2228
- chevron_right
Kaut kur gan bija runats, kam vinja ir un kapec vinja ir. Kaut ka pedejo pusgadu visi uz vinju triecas, pirmstam cik atminos, visiem bija pokuj. Bet cilveku daunismam robezhu nav. Rudeni kaut kad bijam aizbraukushi apskatit, nebija ne apzimeta, nekaa.ikey07 rakstīja:Neviens nezin kam tā lidmāšina īsti pieder un kapēc viņa tur stāv
http://www.aprinkis.lv/component/k2/ite ... mekletajus

Reinholds rakstīja:Kaut kur gan bija runats, kam vinja ir un kapec vinja ir. Kaut ka pedejo pusgadu visi uz vinju triecas, pirmstam cik atminos, visiem bija pokuj. Bet cilveku daunismam robezhu nav. Rudeni kaut kad bijam aizbraukushi apskatit, nebija ne apzimeta, nekaa.ikey07 rakstīja:Neviens nezin kam tā lidmāšina īsti pieder un kapēc viņa tur stāv
Nevar nepiekrist kur tādi dauņi rodas, nesaprotu kur ir tas prikols apzīmēt māju sienas, vilcienu vagonu, lidmašīnas utt sēdi mājās un zīme sev istabā uz sienas.
Pats biju vēl ziemā apskatīt un viss biji tīrs un smuks
gribēju aizbraukt. Bet nu vairs nav jēga. Tizlie pajoļi. Dirsas būtu sev aizpùtuśi ar tiem flakoniemZiemelis23 rakstīja:Reinholds rakstīja:Kaut kur gan bija runats, kam vinja ir un kapec vinja ir. Kaut ka pedejo pusgadu visi uz vinju triecas, pirmstam cik atminos, visiem bija pokuj. Bet cilveku daunismam robezhu nav. Rudeni kaut kad bijam aizbraukushi apskatit, nebija ne apzimeta, nekaa.ikey07 rakstīja:Neviens nezin kam tā lidmāšina īsti pieder un kapēc viņa tur stāv
Nevar nepiekrist kur tādi dauņi rodas, nesaprotu kur ir tas prikols apzīmēt māju sienas, vilcienu vagonu, lidmašīnas utt sēdi mājās un zīme sev istabā uz sienas.

tad nu gan problēmu atradāt, kaut kāds lūznis apzīmēts un cepiens jebaķ 

@instagram - anrijs.v

blaaaaKristapseduards rakstīja:
Dirsaa

lielaka miskaste e36.lv vestureAndzaK_LV rakstīja:blaaaaKristapseduards rakstīja:
Dirsaavel lielaka d.... ka CAK

ej tu dirstedawards rakstīja:lielaka miskaste e36.lv vestureAndzaK_LV rakstīja:blaaaaKristapseduards rakstīja:
Dirsaavel lielaka d.... ka CAK

Kāds no foruma brauc ar ķiršsarkanu žurku? Numuru vairs neatceros. HG varbūt. Kas tur skrējās ar mani uz Lubānas ielas? 

Es pat nezinu, kāpēc es to video neskatijos.Laurikbmw rakstīja:ej tu dirstedawards rakstīja:lielaka miskaste e36.lv vestureAndzaK_LV rakstīja:
blaaaavel lielaka d.... ka CAK
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Kad saimieki plāno savus krabjus laist ielās? 

Droši vien tad, kad putni sāks migrēt atpakaļ uz LV 

Jautā AgnimB, šodien sawļīte pavērās, tak šams jau ar krabi atlidojaRiks* rakstīja:Kad saimieki plāno savus krabjus laist ielās?

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Pff, kāda saule, ārā tak silti, poh ka pečka uz max un rokas salst 

em.dzhii, ieliec tak normālu avataru. Nespēju skatīties uz bočku iekš BMW foruma. 

Normāls krīzes auto, pie kura es notiekti vairs labprāt neatgriezīšos
Ok tulītās, vnm slinkums

Ok tulītās, vnm slinkums

Kā vispār ir ar krabi braukt? Man jau liekas, ka man pēc nedēļas būtu apnicis ar viņu vizināties. Neko baigi īpašu nesaskatu tajā visā. Tikai tik cik uzmanība no meitiešiem un frizieriem. 

Nav nekas pret kabriem, bet e36 bez jumta - nekad mūžā

Kāds var lūdzu iezīmēt google maps tās lidmašīnas atrašānas vietu un iemest linku?Ziemelis23 rakstīja:Reinholds rakstīja:Kaut kur gan bija runats, kam vinja ir un kapec vinja ir. Kaut ka pedejo pusgadu visi uz vinju triecas, pirmstam cik atminos, visiem bija pokuj. Bet cilveku daunismam robezhu nav. Rudeni kaut kad bijam aizbraukushi apskatit, nebija ne apzimeta, nekaa.ikey07 rakstīja:Neviens nezin kam tā lidmāšina īsti pieder un kapēc viņa tur stāv
labprāt aizbrauktu apskatīties kamēr kāds vēl nav uz tolmetu aizvilcis.

Bļā, nu cik tu vari cepties, nu nav e36 nekāds racecars, pat m3 nav, priekš reisinga ir citi , tam labāk piemēroti autokars rakstīja:Nav nekas pret kabriem, bet e36 bez jumta - nekad mūžā![]()
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1606
- 1607
- 1608
- 1609
- 1610
- …
- 2228