Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1621
- 1622
- 1623
- 1624
- 1625
- …
- 2228
- chevron_right

Tak pameklē reiz forumā! 

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Es gan jebkurā dienā ņemtu par brīvu
Ebay pa 500 pārdotu

Jaucu E46 automobiļus detaļās !

12volt veikals aux pirku savam civic tur pasaki cik naudas un piemeklēs tač.Ir nopērkamas pārejas lai var oem vietās ielikt un viss gatavs 

1994 BMW E36 2.0i(ex)
1997 Honda Civic EK4 B16A2 Sedans
1999 Honda Civic EK3 D15Z6 Sedans(ex)
1999 Toyota Avensis T22 D4D 2.0 universāls(ex)
1997 Honda Civic EK4 B16A2 Sedans
1999 Honda Civic EK3 D15Z6 Sedans(ex)
1999 Toyota Avensis T22 D4D 2.0 universāls(ex)

yess, pag, var subi savākt vai piemeklēsim kkādas skandas?Jonjis rakstīja:Par brīvu neņemtu!ValtersZ rakstīja:Liec Harman Kardon.Fašij, rīt brauc ciemos.

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

cool, pa dienu iebraukšuJonjis rakstīja:Savākt, rīt būšu, bet ne no paša rīta.

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

1. Lūkas mehānisms sver 18kg, tas ir lielākais mīnussfunkyasshit rakstīja:Man lūku nevajag tikai tāpēc, ka nahuj nav vajadzīgs, pohuj virsbūves cietība. Par vienu vietu vairāk, kur svilpot vējam, par vienu iemeslu vairāk pūt sliekšņiem un par vienu vietu vairāk kam grabēt, kā arī par vēl vienu elektronisko daļu kam saplīst. Neko lietderīgu arī tur neredzu.
2. Lūka nozog gandrīz ~2cm vietu virs galvas
3. Virsbūves stingrība - ko tādi amatieri kā mēs nejutīs pa trasi braucot, kur nu vēl pa ielu
4. Sliekšņi vairāk rūsē - imho baigi individuāli, bet fakts kā tāds
5. Pačots - bez lūkas = racecar, tātad man to vajag

Jaa tas lukas trubas reali beidz slieksnjus nost!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.

Man arī gribas to lūku likvidēt. Cik maksātu kvalitatīvi aizmetināt un piekrāsot lai nerūsē?kars rakstīja:1. Lūkas mehānisms sver 18kg, tas ir lielākais mīnussfunkyasshit rakstīja:Man lūku nevajag tikai tāpēc, ka nahuj nav vajadzīgs, pohuj virsbūves cietība. Par vienu vietu vairāk, kur svilpot vējam, par vienu iemeslu vairāk pūt sliekšņiem un par vienu vietu vairāk kam grabēt, kā arī par vēl vienu elektronisko daļu kam saplīst. Neko lietderīgu arī tur neredzu.
2. Lūka nozog gandrīz ~2cm vietu virs galvas
3. Virsbūves stingrība - ko tādi amatieri kā mēs nejutīs pa trasi braucot, kur nu vēl pa ielu
4. Sliekšņi vairāk rūsē - imho baigi individuāli, bet fakts kā tāds
5. Pačots - bez lūkas = racecar, tātad man to vajag
Ka vienmēr piedāvājumus var PM.
Arī gribu racecar

Palcebo varbūt bet man ir sedans bez lūkas un neatmetamie beņķi, slēpju cauruma ar nav. Draugam ir ar lūku, ari neatmetamie, bet kad bija sals pa lapitu asfaltu,dzirdejas ka vairak švīksitnās durvis. Tomer tas caurums tur ir un bez vina saturas stiprak

Varbūt kāds zin, kā var ar auto piebraukt pie tās pamestās lidmašīnas, kura ja nemaldos atrodas Skultē? 

Vairs nevar. Visi celi aiztaisiti un tie kas ir valanoberti ar dzelzs dratim utt. Vai ir izbraucami ar x5
Nu nez. Čoms aizvakar ar e46 vel bij piebraucis un safočeejiesAsais rakstīja:Varbūt kāds zin, kā var ar auto piebraukt pie tās pamestās lidmašīnas, kura ja nemaldos atrodas Skultē?

ElvijsR rakstīja:Nu nez. Čoms aizvakar ar e46 vel bij piebraucis un safočeejiesAsais rakstīja:Varbūt kāds zin, kā var ar auto piebraukt pie tās pamestās lidmašīnas, kura ja nemaldos atrodas Skultē?
Arī redzēju pāris bildes no cilvēkiem, kuri tur iebrauc ar mašīnu. Tāpēc arī interesē kā tur lai tiek klāt ar auto, lai varētu safočēt kaut ko.

Google map paliidzeesAsais rakstīja:ElvijsR rakstīja:Nu nez. Čoms aizvakar ar e46 vel bij piebraucis un safočeejiesAsais rakstīja:Varbūt kāds zin, kā var ar auto piebraukt pie tās pamestās lidmašīnas, kura ja nemaldos atrodas Skultē?
Arī redzēju pāris bildes no cilvēkiem, kuri tur iebrauc ar mašīnu. Tāpēc arī interesē kā tur lai tiek klāt ar auto, lai varētu safočēt kaut ko.

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Vai ir kāds, kurš šodien pēc 16iem brauc no Rīgas uz Valmieru? Vajadzētu nogādāt mazu maisiņu, galā cilvēks sagaidīs
SAVAGES CREW
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1621
- 1622
- 1623
- 1624
- 1625
- …