Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1637
- 1638
- 1639
- 1640
- 1641
- …
- 2228
- chevron_right

Es jebal acī bļe, pirms kkādas nedēļas braucot uz Liepāju, pāri ceļam pārskrēja bars ar trusīšiem, kkā likās ka viens nepaspēja, bet būkšķis nebija.
Šodien braucu melno bembi no garāžas, skatos priekšā maza asins peļķīte, palienu apakšā, a tur visa stūres reika asinīs
laikam tomēr tiešām nepaspēja. RIP Trusīti.
Šodien braucu melno bembi no garāžas, skatos priekšā maza asins peļķīte, palienu apakšā, a tur visa stūres reika asinīs

- ikey07

džast kiding mēn...funkyasshit rakstīja:eeeeeeeeeeebal.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

RĪGA pilna ar netrafarētiem opeļiem, pat rumbulā uz plača vieni sēž. Visi dusmīgi,hujomajo

Metināšanas darbi, kvalitatīvi! Salacgrīvā, 26694556
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif

Laikam noplēsuši uzlīmes trafarētajiem 

nē neesmu,tikai tad varbūt,kad rakstu no telefona,sūtot rīta faksu.seeingman rakstīja:idiots tas esi tu, it kā pats nebūtu kādreiz kādu burtu pazaudējis tekstā...
P.S. nei Z skatās

fashij,Ogrē zem selvera visi sabraucieni notiek,vakar tik drifti nebija

Kāda vērtība kupejas melnai abšivkai bez centra? Jo pašam ir tik sajāta, ka tur pat klipšus īsti nesalikt. Norāvu vispār nost.
Because racecar? 

Being second is being the first of the losers. /Senna/
Es dabūju pa 5e visas 4tras melnāsTomSkarsts rakstīja:Kāda vērtība kupejas melnai abšivkai bez centra? Jo pašam ir tik sajāta, ka tur pat klipšus īsti nesalikt. Norāvu vispār nost.Because racecar?

Tas jau tikpat kā nozagtsElvijsR rakstīja:Es dabūju pa 5e visas 4tras melnās

Jo nu man kādi 3 caurumi neglābjami, pat ar šaibām neturētos klipši un tā augšējā līnija ar garenajiem caurumiem vnk sadrupusi. Īsti negribās gateri taisīt un skrūvēt metāla plāksnītes klāt un taisīt gateri.
Man lkm. meetaajas taas liistiites ar tiem garenajiem suudiemTomSkarsts rakstīja:Tas jau tikpat kā nozagtsElvijsR rakstīja:Es dabūju pa 5e visas 4tras melnās![]()
Jo nu man kādi 3 caurumi neglābjami, pat ar šaibām neturētos klipši un tā augšējā līnija ar garenajiem caurumiem vnk sadrupusi. Īsti negribās gateri taisīt un skrūvēt metāla plāksnītes klāt un taisīt gateri.

Nav žēl vairāk aliņu, ja melnas. Bet pelēkas gan negribās :(ElvijsR rakstīja: Man lkm. meetaajas taas liistiites ar tiem garenajiem suudiemviena liimeeta bet turaas kopaa, un absivkas vari paprooveet no Fashija pa 1 basukas alinju dabuut, peleekas
Starpcitu, tām abšivkām, kurām ir 1 skaļrunis, viņš atrodas turpat, kur 2 skaļruņu abšivkām lielākais? Jo man ir 2 skaļruņi, bet abšivku ar 2 neatrast un tad noteikti būs jāizgriež.
p.s. vērtība temperatūras sensoram? Tiku pie 7 pogu obc, bet ir tikai pats obc pliks

Temperatūras devējs maksāja kapeikas, kkadi 60 centi + vajadzīgs vads līdz obc 

Vara vadi pilna māja, ja tādi der. Krāsas tik gan laikam nepiemeklētu pareizās.Garaisss rakstīja:Temperatūras devējs maksāja kapeikas, kkadi 60 centi + vajadzīgs vads līdz obc

Tur vajag uztaisīt tādu stekeriti, un pievienot 3 vadus, tad viss ies. Pa lielam pie dogmas to izdarīju, bet ja vajadzētu vēlreiz, pats varētu jo nekas grūts nav, 1x atliek redzēt un visu saprastuTomSkarsts rakstīja:Vara vadi pilna māja, ja tādi der. Krāsas tik gan laikam nepiemeklētu pareizās.Garaisss rakstīja:Temperatūras devējs maksāja kapeikas, kkadi 60 centi + vajadzīgs vads līdz obc

Tagad es saprotu kapēc visi kuriem ir bērni, tirgo savus e36, bagūzī knapi pietiek vietas ratiem... 

- ikey07

Nestāsti, man sedanā bez ratiem vēl pietiekoši daudz kas līda iekšā.ikey07 rakstīja:Tagad es saprotu kapēc visi kuriem ir bērni, tirgo savus e36, bagūzī knapi pietiek vietas ratiem...
Bez bērniem dzīvot irikey07 rakstīja:Tagad es saprotu kapēc visi kuriem ir bērni, tirgo savus e36, bagūzī knapi pietiek vietas ratiem...

Pieļauju, ka pats vēl esi bērns, vismaz mentāli.Kristaps85 rakstīja:Bez bērniem dzīvot ir![]()

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1637
- 1638
- 1639
- 1640
- 1641
- …
- 2228