Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- …
- 2228
- chevron_right
Par siiko runājot,kas ir šis-->622 2 Izvirzīti bīstami elementi. kas tas iR...lemeši? kaS bembim var būt bīstams?
man liekas ka tas ir kaut kas saistīts ar diskiem uz āru, vai arī ka ir špiļkas diskiem.
Lietu šodien, rīt sola? Nevaru izdomāt ir vērts mazgāt auto vai tā pat paliks netīrs un notašķīsies
Es jau esmu atmetis cerības, ka mans tourings šogad vēl kādu reizi būs tīrs. Tikko nomazgāju un pēc 5min atkal nopērts, piedrāzt melnu krāsu Tagad mani uz ielas varēs viegli atpazīt, jo ir netīrākais e36 tourings galvaspilsētā
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Kāds var ieteikt kādu automātisko kārbu speciālistu? šķAudijs sācis klibot...
ja tas ir kādam vecam bumbulim, tad šrotā citu un miers. cita lieta, ja kādam a6/8,un cēsīs ir tāds kantoris recro, možais var pakonsultēt par cenām utt. esmu vairākas reizes redzējis, ka kārbas remonts nostājas tuvu auto atlikušajai vērtībai. un pat vairāk.marux rakstīja:Kāds var ieteikt kādu automātisko kārbu speciālistu? šķAudijs sācis klibot...
Tur jau tā lieta, ka auto vecs kā pasaule Līdz šim nav bijusi saskarsme ar ar automātiem, tikai ielikt "D" un mīt grīdā Bet paldies par info, biju par Možo piemirsis.Rons rakstīja:ja tas ir kādam vecam bumbulim, tad šrotā citu un miers. cita lieta, ja kādam a6/8,un cēsīs ir tāds kantoris recro, možais var pakonsultēt par cenām utt. esmu vairākas reizes redzējis, ka kārbas remonts nostājas tuvu auto atlikušajai vērtībai. un pat vairāk.marux rakstīja:Kāds var ieteikt kādu automātisko kārbu speciālistu? šķAudijs sācis klibot...
Sveiki,
varbūt kāds var ieteikt servisu, kur labi krāso? Gadījās neliela šaizīte tagad jāmeklē, kur krāsot (Casko gadījums)
varbūt kāds var ieteikt servisu, kur labi krāso? Gadījās neliela šaizīte tagad jāmeklē, kur krāsot (Casko gadījums)
Lietotājs Orkaans Vienīgi uz Jelgavu jābrauc...
Ir kāds no forumiešiem, kurš floko?
Droshi vari braukt ciemosSilvia rakstīja:Sveiki,
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ir Ķekavā labs AT kārbu meistars (googlē, domāju, ka varētu atrast). Šajā gadījumā es pat ieteiktu ielikt manuāli - apstātos max līdz 100Ls, pat mazāk. Bet, ja tiešām dāmai tikai automāts iet pie sirds, tad citādāk :)marux rakstīja:Tur jau tā lieta, ka auto vecs kā pasaule Līdz šim nav bijusi saskarsme ar ar automātiem, tikai ielikt "D" un mīt grīdā Bet paldies par info, biju par Možo piemirsis.Rons rakstīja:ja tas ir kādam vecam bumbulim, tad šrotā citu un miers. cita lieta, ja kādam a6/8,un cēsīs ir tāds kantoris recro, možais var pakonsultēt par cenām utt. esmu vairākas reizes redzējis, ka kārbas remonts nostājas tuvu auto atlikušajai vērtībai. un pat vairāk.marux rakstīja:Kāds var ieteikt kādu automātisko kārbu speciālistu? šķAudijs sācis klibot...
Sveiki Mīļie!
Es ir back !
22dienas un mans ir mājās.
Gāja Episki labi Nor un brūnais lācis no SWE vadības.
1.reizi mūžā biju Aiz polārā loka.
Karte
https://maps.google.com/maps?saddr=Riga ... mra=ls&z=5
nu arī ziepjutrauka pic
http://failiem.lv/u/rfgxget
Es ir back !
22dienas un mans ir mājās.
Gāja Episki labi Nor un brūnais lācis no SWE vadības.
1.reizi mūžā biju Aiz polārā loka.
Karte
https://maps.google.com/maps?saddr=Riga ... mra=ls&z=5
nu arī ziepjutrauka pic
http://failiem.lv/u/rfgxget
Pēdējais labojis ValtersZ - 16 Okt 2012, 11:12, kopā labots 2 reizes.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nesaprotu, kas tajā Rīgas kartē ir jāskatās? Un kpc bildes nav apskatāmas, nekačājot visu arhīvu uz sava PC?
Tur jau tā lieta, ka manuālis viņai līdzinās Ķīnas ābecei... Priekš sevis īpaši nedomātu, un šobrīd auto jau būtu atpakaļ ielās...dogMa rakstīja:Ir Ķekavā labs AT kārbu meistars (googlē, domāju, ka varētu atrast). Šajā gadījumā es pat ieteiktu ielikt manuāli - apstātos max līdz 100Ls, pat mazāk. Bet, ja tiešām dāmai tikai automāts iet pie sirds, tad citādāk :)
varetu but kaut kas no ac schnitzer RH
liels paldies
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167