Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1641
- 1642
- 1643
- 1644
- 1645
- …
- 2228
- chevron_right

Tur ir M7, Delvē nav tāda.Kikaps rakstīja:Tici man, ja Tu ar šo kombināciju aiziesi uz Delve2, viņi uz Tevi skatīsies lieee-eelām acīm.
Ir mēģināts.

M7 viņi sapratīs bet ne "AM7 ZNNIV SI " 

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
kautkādai šperrai vai deltai nenāca m7 galvā vai pat minarelli motoriem tā nebija????

Kāds ir licis 205/50 R16 uz J9? Ko arkas par to saka?
ET 14/J9 un ET16/J8
ET 14/J9 un ET16/J8
nevalcētām arkām nav baigais peris bet strīķē ar 3 cilvēkiem mašīnā, 2 nav tik traki.funkyasshit rakstīja:Kāds ir licis 205/50 R16 uz J9? Ko arkas par to saka?
ET 14/J9 un ET16/J8

Es vēl šaubos starp 205/45 un 205/50. Ar 205/50 tomēr par 2cm lielāks klīrenss.

Kādam nav kādas bildes salīdzināšanai blakus r16 vs r17? R17 st65 labu deal palaidu garām, domāju vai ņemot kādus r16 arī izskatītos ok un nav jāsēdina gluži līdz pašai zemei, lai gaumīgi izskatās.
Being second is being the first of the losers. /Senna/

r17 all the way, neapsver nemaz r16 variantu.TomSkarsts rakstīja:Kādam nav kādas bildes salīdzināšanai blakus r16 vs r17? R17 st65 labu deal palaidu garām, domāju vai ņemot kādus r16 arī izskatītos ok un nav jāsēdina gluži līdz pašai zemei, lai gaumīgi izskatās.

Bez neadekvāti zemas riepas un pārspīlēta sēdinājuma R16 nebūs labi. 

Jūs mani apbēdinat

nevienam nemētājas vēl?

Being second is being the first of the losers. /Senna/

Ir delvē m7 uzgriežņifunkyasshit rakstīja:Tur ir M7, Delvē nav tāda.Kikaps rakstīja:Tici man, ja Tu ar šo kombināciju aiziesi uz Delve2, viņi uz Tevi skatīsies lieee-eelām acīm.
Ir mēģināts.

M7 uzgriežņi ir kaut kāds deficīts?gleizds rakstīja:Ir delvē m7 uzgriežņifunkyasshit rakstīja:Tur ir M7, Delvē nav tāda.Kikaps rakstīja:Tici man, ja Tu ar šo kombināciju aiziesi uz Delve2, viņi uz Tevi skatīsies lieee-eelām acīm.
Ir mēģināts.

@elvijsR
Tev ir OEM pakas spoguļi vai china? Ja OEM, viņos kko arī var redzēt? Cik ir dzirdēts, china esot vienkārši briesmīgi
Tev ir OEM pakas spoguļi vai china? Ja OEM, viņos kko arī var redzēt? Cik ir dzirdēts, china esot vienkārši briesmīgi

A kā pateikt vai oem?Kikaps rakstīja:@elvijsR

Pārdod man, es patestēšu
(spoguļus nevis kabluku)

No no. Varu atļaut pasēdēt un paspoguļoties , beko vairāk.Kikaps rakstīja:Pārdod man, es patestēšu![]()
(spoguļus nevis kabluku)

Nē, vienkārši nestandarts. Tāpat kā šarnīru uzgriežņiem ir specifiska vītne.Inferno rakstīja: M7 uzgriežņi ir kaut kāds deficīts?
Kad es biju, bija M1/M2/M3/M4/M5/M6/M8/M10/M12 utt. Nevarēja neko piedāvāt man tādu.

Cik reizes ir jāpakāš tiesības, lai tev viņas liegtu uz mūžu? Nerunāju par alko vai narko, piemēram, punkti pārsniegti utt?

Diemžēl, pagaidām, brīdī, kad pārkāpjot noteikumus, zaudē spēju vadīt auto. (avārija or smth)
Vajadzētu pēc otrās vairs nedot.
Vajadzētu pēc otrās vairs nedot.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1641
- 1642
- 1643
- 1644
- 1645
- …
- 2228