Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1643
- 1644
- 1645
- 1646
- 1647
- …
- 2228
- chevron_right

Līdzīgs ir, bet man šķiet ka nebūs Fjordgrau :hvz:
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Nu jā, nav gluži tas pats. Lai gan fjordgrau ir toņmaiņas, tā kā pie noteikta apgaismojuma var izskatīties arī šādi. Pašam tourings tādā krāsā ir, zinu par ko runājuFashion rakstīja:Līdzīgs ir, bet man šķiet ka nebūs Fjordgrau :hvz:

viss ir dissāInferno rakstīja:Nu jā, nav glužis tas pats. Lai gan fjordgrau ir toņmaiņas, tā kā pie noteikta apgaismojuma var izskatīties arī šādi. Pašam tourings tādā krāsā ir, zinu par ko runājuFashion rakstīja:Līdzīgs ir, bet man šķiet ka nebūs Fjordgrau :hvz:

imola neder
melns neder
zils neder
balts pasarg-dievs
marakesh neder
baigais strupceļš

Nu fjordgrau metallic semakam piestāv, un nebūs kā visiem arīFashion rakstīja:viss ir dissāInferno rakstīja:Nu jā, nav glužis tas pats. Lai gan fjordgrau ir toņmaiņas, tā kā pie noteikta apgaismojuma var izskatīties arī šādi. Pašam tourings tādā krāsā ir, zinu par ko runājuFashion rakstīja:Līdzīgs ir, bet man šķiet ka nebūs Fjordgrau :hvz:nevaru semakam krāsu piemeklēt, par zaļo 99% ka esmu pārdomājis
imola neder
melns neder
zils neder
balts pasarg-dievs
marakesh neder
baigais strupceļš

Smukas bildes uz 16niekiem E36? Interesē vai var smuki dabūt nevelkot pakaļu pa zemi 

Being second is being the first of the losers. /Senna/

imola un melna semakam vienmēr der!Fashion rakstīja:viss ir dissāInferno rakstīja:Nu jā, nav glužis tas pats. Lai gan fjordgrau ir toņmaiņas, tā kā pie noteikta apgaismojuma var izskatīties arī šādi. Pašam tourings tādā krāsā ir, zinu par ko runājuFashion rakstīja:Līdzīgs ir, bet man šķiet ka nebūs Fjordgrau :hvz:nevaru semakam krāsu piemeklēt, par zaļo 99% ka esmu pārdomājis
imola neder
melns neder
zils neder
balts pasarg-dievs
marakesh neder
baigais strupceļš

@instagram - anrijs.v

7er ir vienīgais BMW ko drīkst krāsot melnu

Uz doto brīdi nokrāsot melnu semaku ir hvz, nu apmēram kā iemest plēvi žurkai tālajos, visiem tas jau ir, un vairākumam tas jau zb 

NevarTomSkarsts rakstīja:Smukas bildes uz 16niekiem E36? Interesē vai var smuki dabūt nevelkot pakaļu pa zemi

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Tak ir tik daudz tumśo toņu.... e38 jăbūt tumšam
un melnas jau arī ir dažādas krāzas. Bet nu kur bij prāts krāsot zaļu... 

Man riktīgi patīk mūsu pašmāju drifta e38 marrakesh brown krāsā 

Tiek runāts tā it kā automobiļa krāsa būtu tik noteicošs faktors, ka ja nu gadījumā tā trāpījusies neveiksmīgā, tad dzīvi var nosaukt vienkārši par neizdevušos. Lai no šādas situācijas izvairītos, ierosinu, iebraukt ar krāsojamo agregātu daudzstāvu namu pagalmā, iedot vietējiem bērniem katram pa guaša krāsas tūbiņai, un ar pirkstu norādīt uz viņu vēlamās radošās izpausmes vietu. Tikmēr, kamēr mākslinieki darbojas, aizejam uz vietējo kafejnīcu apēst desiņu un izdzert tasi tējas, un kamēr to darām, sameklējam googlē kādu populāru pop art mākslinieku (vēlams mirušu), uzskricelējam paintā uzrakstu, piemēram, - "Tom Wesselmann limited edition", no tā izgatavojam uzlīmi un uzlīmējam uz auto labi redzamā vietā. Rezultātā esam ieguvuši unikālu dizainu, un varam lielīties sabiedrībai, ka redz šis auto ir īsts mākslas darbs, ko pirms nāves paspējis apgleznot pats Toms Wesselmans. Ja krāsojums pēc laiciņa apnīk, atkārtojam to pašu sākot no vietas ar guaša tūbiņu dalīšanu.

E39 viņa tiešām nepiestāv, bet ko tas nozīmē - lēta krāsa? Krāsa ir tikai un vienīgi gaumes lieta, kura iedalās patīk/nepatīk, nevis lēta/dārgafunkyasshit rakstīja:Man e39 bija fjord grau. Hujzin, lēta krāsa.

A ja semaku nobliež hellrotā?es gribēju kādreiz sarkanu e32.
irdekoratiivais,ir krāsa svarīga.
irdekoratiivais,ir krāsa svarīga.
Tu nu gan pa tēmu te iespēriesirdekoratiivais rakstīja:Tiek runāts tā it kā automobiļa krāsa būtu tik noteicošs faktors, ka ja nu gadījumā tā trāpījusies neveiksmīgā, tad dzīvi var nosaukt vienkārši par neizdevušos. Lai no šādas situācijas izvairītos, ierosinu, iebraukt ar krāsojamo agregātu daudzstāvu namu pagalmā, iedot vietējiem bērniem katram pa guaša krāsas tūbiņai, un ar pirkstu norādīt uz viņu vēlamās radošās izpausmes vietu. Tikmēr, kamēr mākslinieki darbojas, aizejam uz vietējo kafejnīcu apēst desiņu un izdzert tasi tējas, un kamēr to darām, sameklējam googlē kādu populāru pop art mākslinieku (vēlams mirušu), uzskricelējam paintā uzrakstu, piemēram, - "Tom Wesselmann limited edition", no tā izgatavojam uzlīmi un uzlīmējam uz auto labi redzamā vietā. Rezultātā esam ieguvuši unikālu dizainu, un varam lielīties sabiedrībai, ka redz šis auto ir īsts mākslas darbs, ko pirms nāves paspējis apgleznot pats Toms Wesselmans. Ja krāsojums pēc laiciņa apnīk, atkārtojam to pašu sākot no vietas ar guaša tūbiņu dalīšanu.

Loģiski , ka krāsa ir noteicoša, ja tu pārkrāso savu auto. Pērkot mby kræsai ir cits svarīguma lìmenis. Bet savu auto tak nekrāsosi kkādā debìlā krāsā , kas tev pašam iisti nepatīk.
Ps rakstnieks

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1643
- 1644
- 1645
- 1646
- 1647
- …