Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- …
- 2228
- chevron_right
kāds var ieteikt, kādu citu variantu, ko ielikt oem skaļruņu vietā (pie kājām) lai būtu tie 13 cm un nebūtu nekas jāpārtaisa.
Mmmmm, tā vien gribētos ar e36 pie tiem kalnu ceļiem (kad sausi)...
Bet skaisti.
Blusa rakstīja:Podziņa rakstīja:siikais tikko ar savu balto bija skatēČaļiem noteikti diena sākās ar jautrību
siikais tika pie 22 divniekiem
![]()
![]()
![]()
Vismaz siikais beidzot aizdzina līdz skatei!![]()
Vai tad tev savu ar nevajadzēja džīt uz TA?
Biju aizdzinusi
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Spārni-HAPO- rakstīja:Par siiko runājot,kas ir šis-->622 2 Izvirzīti bīstami elementi.kas tas iR...lemeši?
kaS bembim var būt bīstams?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
oem skaļruņusrokijs7777 rakstīja:kāds var ieteikt, kādu citu variantu, ko ielikt oem skaļruņu vietā (pie kājām) lai būtu tie 13 cm un nebūtu nekas jāpārtaisa.
nopietni nav tolka tur neko likt, savam biju ielicis alpine spr-13s, visa skaņa nāca no pīkstuļa durvīs, midbasu oem vietā - aiz kickpaneļa nevarēja dzirdēt, bez tam tai kabatai, kur skaļrunis sēž, ir šausmīgi mazs tilpums, kam nekas nav paredzēts...
sensons labi kraso divi auto jau skarāsoti,viss augstā limenī,sapule visu,salonu iztīra utt.Silvia rakstīja:Sveiki,
varbūt kāds var ieteikt servisu, kur labi krāso? Gadījās neliela šaizītetagad jāmeklē, kur krāsot (Casko gadījums)
vai man acis šķībi rāda vai Ruu un Dogma ielikuši savus 36 iekš ss.lv ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ruu jā, bet rādi kuru par dogMas aparātu uzskati 
Gadījumā nejauc ar erdas?
Gadījumā nejauc ar erdas?
Nē, nē, savu vēl neesmu ielicis, bet dažreiz uznāk vājums, bet tas tāds pedarastu variants
Tā kā, ar savējo vēl cīnos un ilgi cīnīšos :)
zuze91 rakstīja:vai man acis šķībi rāda vai Ruu un Dogma ielikuši savus 36 iekš ss.lv ?
Varbūt vēlies pirkt? Šonedēļ īpaši salda cena.
erda savu arī ielicis!zuze91 rakstīja:vai man acis šķībi rāda vai Ruu un Dogma ielikuši savus 36 iekš ss.lv ?
jā tā ir. viņi teica, ka pārdošot abi e36 un par abiem nopirkšot vienu lielo audi un šo forumu slēgšot.zuze91 rakstīja:vai man acis šķībi rāda vai Ruu un Dogma ielikuši savus 36 iekš ss.lv ?
Rons tu esi kaut ko sapīpējies?
nu nepārāk, tikai to pēdējo vannas sāli kas bija palicis.RENIO rakstīja:Rons tu esi kaut ko sapīpējies?
Klausos vecos, labos Metallica gabalus... Mļe, tā ir mūzika, īsts roks un enerģijas lādiņš. Reti kurš mūsdienu gabals spēj piespiest skudriņām pa muguru skraidīt un spalvām vertikāli stāties.

esmu tagad Aizputē, tik daudz e36 tik mazā pilsētā nebiju vēl redzējis. Katra trešā mašīna kas pretī brauc ir e36 
Man dzimtajā pilsētā tā ir ar tizliem, pretīgiem audi 80 
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
nu ir daži gateri te arī
bet lielākā daļa ir stoki un 316. ko tad onkulītim vairāk vajag, lai līdz maximai aizripotu ?
pāris eksemplāri pat smukās krāsās.
džeki vajag raskladu kā apiet ews lai var piešķilt kaut ar skrūvgriezni, zinu ka gateris, bet mašīna jāliek ziemas miegā uz lielām pārvertībām bet pabeidzās tas sūds, vajag tikai lai vaqru piešķilt un aizbraukt līdz garāžai 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- …
- 2228