Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1650
- 1651
- 1652
- 1653
- 1654
- …
- 2228
- chevron_right

Pie miķeļa dabūju 4gabals kupejas perfektas (ne ādas pa 20eirām).. 

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

kas meklē, tas atrod. 
par kānu Miķeli iet runa?

Par ūsaino no ĶekavasLawwr rakstīja:kas meklē, tas atrod.

btw. e36 šogad piedalās autosexotikā?

Cik zinu, tad nepiedalās gan.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Sabīn, čoms palika kopā ar to blondīni? 

Alpine man tev viens jautājums tu galīgs dalbajobs esi vai kas ar tevi? Nah mīnusu ierubiji? 

Kas kupejai durvīs var grabēt, anyone? Abšivka noņemta, trūka 1 skrūve ar uzgriezni tiem dzelžiem, kas krusto viens otru, ieskrūvēju. Tāpat logu laižot uz leju un pēkšņi uz augšu vai otrādāk - var redzēt, ka centriņš(krustpunkts tiem dzelžiem) paļurkājas, kgan visas skrūves stingras un paši dzelži nekustās. + braucot pa bedrēm/bruģi grab, piespiežot - negrab. Tikai nesaprotu kas... 

Being second is being the first of the losers. /Senna/

Nestreso, čomi tev uzkačāja pozitīvu. Lieku visiem irsējiem, kas ne pa ķeksi kakā. Ja gribi pozitīvu, pats esi pozitīvs, ne dalbajobs.em.dzhii rakstīja:Alpine man tev viens jautājums tu galīgs dalbajobs esi vai kas ar tevi? Nah mīnusu ierubiji?

Pareiz i, nav ko mīztAlpine rakstīja:Nestreso, čomi tev uzkačāja pozitīvu. Lieku visiem irsējiem, kas ne pa ķeksi kakā. Ja gribi pozitīvu, pats esi pozitīvs, ne dalbajobs.em.dzhii rakstīja:Alpine man tev viens jautājums tu galīgs dalbajobs esi vai kas ar tevi? Nah mīnusu ierubiji?

kāda vispār ir jēga no tiem reputācijas punktiem? liekas bezjēdzīgs pasākums šādas mērķauditorijas forumā.em.dzhii rakstīja:Alpine man tev viens jautājums tu galīgs dalbajobs esi vai kas ar tevi? Nah mīnusu ierubiji?
Paskatijos alpine reputācijas punktus un iemeslus - bērnudārzs kkāds

Kompaktos ir potenciāls!

Pēc idejas pilnīgi vienalga, bet nesaprotu vienkārši kapēc?ValtersD rakstīja:kāda vispār ir jēga no tiem reputācijas punktiem? liekas bezjēdzīgs pasākums šādas mērķauditorijas forumā.em.dzhii rakstīja:Alpine man tev viens jautājums tu galīgs dalbajobs esi vai kas ar tevi? Nah mīnusu ierubiji?
Paskatijos alpine reputācijas punktus un iemeslus - bērnudārzs kkāds

Nepatīk ka kkas iet mīnusā, un ir sarkans, vai atlikums kontā, reputācija, vai temperatūra datčikā

Kā arī, kāds pirks no manis kko redzēs ka man reputācija mīnusā un padomās "Šitas tak i appisējs, toč neko nevar pirkt "

Normāls cilv tāpat atbrauks, iečekos, parunās, sapratīs, ka normāls mužiks un viss notiek.em.dzhii rakstīja:Pēc idejas pilnīgi vienalga, bet nesaprotu vienkārši kapēc?ValtersD rakstīja:kāda vispār ir jēga no tiem reputācijas punktiem? liekas bezjēdzīgs pasākums šādas mērķauditorijas forumā.em.dzhii rakstīja:Alpine man tev viens jautājums tu galīgs dalbajobs esi vai kas ar tevi? Nah mīnusu ierubiji?
Paskatijos alpine reputācijas punktus un iemeslus - bērnudārzs kkāds![]()
Nepatīk ka kkas iet mīnusā, un ir sarkans, vai atlikums kontā, reputācija, vai temperatūra datčikā![]()
Kā arī, kāds pirks no manis kko redzēs ka man reputācija mīnusā un padomās "Šitas tak i appisējs, toč neko nevar pirkt "

Being second is being the first of the losers. /Senna/
kur dienvidu tilta/maskavas/krasta ielas rajonā var aizvest nodot izgrieztus katalizatorus? 

Laikam, autokatalizatori.lv bija čalis, kas pats atbrauks pakaļ70cc rakstīja:kur dienvidu tilta/maskavas/krasta ielas rajonā var aizvest nodot izgrieztus katalizatorus?

Intrēsē sajūgs!
Kāds varbūt zin kurš kniedē sajūgam keramiskās uzlikas virsū?
Es zinu, ka vienam paziņam ir tāds sajūgs!
Ir ļoti labs variants ikdienai un sportam!
Vai arī kāds var iteikt kaut ko labu? man motors m52b28 itkā čipots, (metināts reduktors 3,45!)
Standarta sajūgi netur sporta režīmā un slīd nav tā ka nevar nekko izdarīt ar to mašīnu uzspolēt, burnoutu, ar otru kādu līkumu izsfrēzēt problēmu nav!
Problēma sākas pie lielākiem ātrumiem un kad vajag ar trešo ienākt līkumā! vai no otrā stauji parmetot uz trešo!
Ceru, ka ljoti drīz atrisināšu savu problēmu!
Lūdzu palīdzat!
Kāds varbūt zin kurš kniedē sajūgam keramiskās uzlikas virsū?
Es zinu, ka vienam paziņam ir tāds sajūgs!
Ir ļoti labs variants ikdienai un sportam!
Vai arī kāds var iteikt kaut ko labu? man motors m52b28 itkā čipots, (metināts reduktors 3,45!)
Standarta sajūgi netur sporta režīmā un slīd nav tā ka nevar nekko izdarīt ar to mašīnu uzspolēt, burnoutu, ar otru kādu līkumu izsfrēzēt problēmu nav!
Problēma sākas pie lielākiem ātrumiem un kad vajag ar trešo ienākt līkumā! vai no otrā stauji parmetot uz trešo!

Ceru, ka ljoti drīz atrisināšu savu problēmu!

Lūdzu palīdzat!

lietotājs DoubleD
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1650
- 1651
- 1652
- 1653
- 1654
- …
- 2228