Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1655
- 1656
- 1657
- 1658
- 1659
- …
- 2228
- chevron_right

best proti ir R18, bet nevar teikt ka ar R19 pazūd komforts, vnk nevajag būt losim un jāskatās kur brauc nevis sipt taisni pāri visām bedrēm un tad bļaut ka hadene birstkars rakstīja:Ja jūs vēl to e38 liktu uz pareizā getaway setupa diskiem/riepām, vot tad tur būtu komforts un hadenes ilgmūžībaFashion rakstīja:
p.s - aizstāvēš bik e38... uzturēšanā nav nekāds kocmoc, komforta ziņā ne grama na sūdīgāks par e65e38 riteņa ārējais diametrs vispār ir mega
lielāks kā e32/e39, tas jau vien ko dod, tiesa gan Ciprusam beigās sanāca mazāks kā e36

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Pats pačeko, kādi santīmpiši brauc ar tiem e65 un tad salīdzini. 70% no tiem, kam ir e65, nevar atļauties e65. Un tāpat ir ar e38, tikai tam vajag vēl mazāk naudas, jo auto tomēr jau vecs, un morāli novecojis. Vairāki e60 & e65 ir apkārt, cilvēki vienkārši nepiš kapeiku uz tiem auto, un viņiem nezkādēl tādas problēmas nav. Powerā, protams, 3 cilvēki nonstop raud par 4 mašīnām, bet paskaties taču tālāk kā degungals, e65 ir pat ļoti izdevies & ērts auto. Es protams Tev neiestāstīšu, taču nebiedē citus ar savu beznosacījumu mīlestību pret auto, kuram ir gandrīz 25 gadi (kopš viņu sāka izstrādāt).Fashion rakstīja: kas tieši tur ērtāks tas ka tur līdz kondiķim jāstiepjas kad ērti iesēdies esi, vai tas ka panelī brusa gabals iemontēts, vai tas wanna bī dīvāns edišen rokubalsts pa pus salonu? klusāks? - kas tieši? man piemēram nekas negrab salonā un arī ir klusums.. hadene klusāka? izpūtējs? protams nevar aizmirst ka nopirkts e65 ir "tik veiksmīgs pirkums" dīvaini ka kopā ar auto nenāk līdzi personīgais elektriķis kurš katrus 10km dzēš pa 10 kļūdāmmūžīgu problēmu auto kuru ... vienīgais ko ES ņemtu semaka vietā ir F10, jā, jo viss pārējais ir ar problēmām un bez dizaina.. un jā sterils e36 ir labāks par e46, vismaz dizaina ziņa noteikti.. un tu gribi teikt ka iekš e90 ir komforts kocmocā vnk?
nesmīdini, tik dēļ svaiga motora tas tiek uzskatīta par lavu auto un dizains ir tikai kupejai, pārējais ir hvz kas tas ir. e60 labāk laikam neapspriedīsim savi kāši+ viss kas plīst iekš e65.. pačeko detaļu topiku powerā un paskaties cik cītīgi visi meklē e69/65 blokus, cicus, u.c $#dus..
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

šī diskusija ir 5dienas vakariem ar alus 4paku
es vnk zinu vienu kuram ir bijis e65 prefl, tur bija viss komplekts kas tika aprakstīts + savi prikoli, naudu grūda iekšā vnk nejēgā un beigās pa fikso atkratījās, pagāja pāris gadi un šams atkal ar e65 nobraucis dažus mēnešus, un pirmie prikoli jau sāk parādīties...
laikam vienu reizi pārliecinaties par auto kvalitāti nebija pietiekami..
es nesaku ka E38 ir kolekcijas auto, es saku ka priekš manis sērijas starp 2003 - parādijās pirmais F10, nepastāv vispār jo absolūti nekas cits nepatīk.. F10 ienāca tirgū tiešām ar lielisku dizainu un interjeru.. tāpatām kā to noslēdza E36/39/38
viedoklis mans, nevienam neuzspiežu, katram sava galva un gaume - ar ko domāt un ar ko braukt :)

es nesaku ka E38 ir kolekcijas auto, es saku ka priekš manis sērijas starp 2003 - parādijās pirmais F10, nepastāv vispār jo absolūti nekas cits nepatīk.. F10 ienāca tirgū tiešām ar lielisku dizainu un interjeru.. tāpatām kā to noslēdza E36/39/38
viedoklis mans, nevienam neuzspiežu, katram sava galva un gaume - ar ko domāt un ar ko braukt :)

Nē vecītFashion rakstīja:best proti ir R18, bet nevar teikt ka ar R19 pazūd komforts, vnk nevajag būt losim un jāskatās kur brauc nevis sipt taisni pāri visām bedrēm un tad bļaut ka hadene birstkars rakstīja:Ja jūs vēl to e38 liktu uz pareizā getaway setupa diskiem/riepām, vot tad tur būtu komforts un hadenes ilgmūžībaFashion rakstīja:
p.s - aizstāvēš bik e38... uzturēšanā nav nekāds kocmoc, komforta ziņā ne grama na sūdīgāks par e65e38 riteņa ārējais diametrs vispār ir mega
lielāks kā e32/e39, tas jau vien ko dod, tiesa gan Ciprusam beigās sanāca mazāks kā e36

Slēpts saturs: Parādīt
235/60/R16

.
Pēdējais labojis udensvirs22 - 02 Mai 2016, 00:38, kopā labots 1 reizi.
1994 BMW E36 2.0i(ex)
1997 Honda Civic EK4 B16A2 Sedans
1999 Honda Civic EK3 D15Z6 Sedans(ex)
1999 Toyota Avensis T22 D4D 2.0 universāls(ex)

Man galīgi nepatīk! Nav 7er tā jāizskatās! Un braukt ar viņu arī droši vien ir, maigi sakot, pakaļā!

Po šitais jau uz gaisa gribi brauc uz laukiem.Gribi sit karteri uz tramvaja sliedēmKikaps rakstīja:Man galīgi nepatīk! Nav 7er tā jāizskatās! Un braukt ar viņu arī droši vien ir, maigi sakot, pakaļā!

1994 BMW E36 2.0i(ex)

diski ta nav uz gaisa! Jāvadā vēl 1 komplekts līdzi anyway

Ai muļķibas tu runā kaut kādasKikaps rakstīja:diski ta nav uz gaisa! Jāvadā vēl 1 komplekts līdzi anyway

1994 BMW E36 2.0i(ex)

bhahaha. Kolēģa ziemas golps. Aizgāja kaut kādiem čaļiem, tagad tirgojās tālāk.

Šausmīgi grūti bija pārdot, jo visi prasīja, kāpēc rūsa.

Kā tas strādā?funkyasshit rakstīja: Šausmīgi grūti bija pārdot, jo visi prasīja, kāpēc rūsa.

Nu tur ir nedaudz savādāka rūsa. Vienīgi neatceros, kāpēc tikai puse tika norūsināta, nevis visa mašīna. 

bestbmw rakstīja:Muzigas atmaskas. Man jau dzeki nopetija tavus krasotaja darbus pat veco krasu nesamate kur veel spakteleshana un grunts . Vnk uz vecas krasas cita krasa kura pec 2 men sak lekt most. Un Tu vel Te lecies ka tev viss IR labaks un kvalitativaks.cipruss18 rakstīja:funkyasshit rakstīja:Viņš laikam apvainojās, kad pateicu, ka viņa semaks izskatās sūdīgi nokrāsots. Viss tur esot stīgā, bet es esmu nabags un braucu ar sapuvušu žurku.
Dodu 99.9%, ka viņam pat nav nojausmas ar kādu mašīnu es braucu, kur nu vēl runāt par tās stāvokli un manu finansiālo stāvokli.![]()
Kad varēsi atļauties 750i, nevis 730d, varbūt varēsi citus saukt par nabagiem un lohiem. Kaut 740i iepērc un pavizinies bez nosa.
Tu esi akststu vari kaut ar pirkstu sev pa dirsu izbraukt,man pohuj.un nevienaa momentaa nesmu teicis ka man ir ahujenijs krasojums.tadelj tiek gatavots uz parkrasoshanu.sabuktetu kraasoju jo gaidiju uz apdrosinasanu,tas arii viss.
Tavi krasotaaji butu kuri??vinji ir tadi pashi kaa Tu mehanikjis

ar kompatu pa brugji
Jūsu domas.
Mans e36 pret kabrio tikkai ar 1.8 is cietais jumts.
Ko sakat?
Mans e36 pret kabrio tikkai ar 1.8 is cietais jumts.
Ko sakat?

atbrauca man pircējs žurku skatīties :pro: diski neoriģinal, kkādu datoru gribēja pieslēgt, meklē sterilu žurku pa kapeikām, nesaprot kā tā ka cena ssā un forumā atšķirās tikai forumā nav runājama, bet ssā ir
tādi āksti 

pārdot žurku ir interesantiFashion rakstīja:atbrauca man pircējs žurku skatīties :pro: diski neoriģinal, kkādu datoru gribēja pieslēgt, meklē sterilu žurku pa kapeikām, nesaprot kā tā ka cena ssā un forumā atšķirās tikai forumā nav runājama, bet ssā irtādi āksti

*motorolleris un iphone 3
*gāzes plīts un mikrene
*mainu pret savu 1998 opel astra plus 1000 eiro no manis
*pa 450 ņemu, pārrakstīšanu sedzu es vēl

Ne nu saproti ka te nav maiņas variantu, vnk kkāds cirks, džekam saku ka šis auto man nad dreamcar un ka man nah nav bijusi vajadzība slēgt pie datora klāt viņu - šams nesaprot kā tā - patīkami taču zināt kas ar dzinēju nav tā.. saku šam ka šitas 2.0 vanos maksā 200e - 300e, pārkrāme un brauc tālāk ja kkas nav tā
un vēl viņš nesaprata kā tā ka cena ir 1.800 nerunājami
cirks
pirms viņa čalis atbrauca paskatīties, papētīja, uzprasīja cik cena bez abiem disku komplektiem jo pašam kkādi uberalles remoteci palikuši no vecās žurkas, pateicu ka tik un tik, šis sakot ka no rīta pados ziņu - paskaitīs cik jāiegulda +/- līdz perfektam un atrakstīs ... bet slēgt klāt želeju pie datora
:e65:

pirms viņa čalis atbrauca paskatīties, papētīja, uzprasīja cik cena bez abiem disku komplektiem jo pašam kkādi uberalles remoteci palikuši no vecās žurkas, pateicu ka tik un tik, šis sakot ka no rīta pados ziņu - paskaitīs cik jāiegulda +/- līdz perfektam un atrakstīs ... bet slēgt klāt želeju pie datora

ja iekšā ir sūda 2.0, tad tik tiešām nav jēgas. 

tak es viņam par to pašu tādiem pašiem vārdiem pateicu, ka kāda jēga tas tak 2.0, ja tur būtu vēl 2.5/2.8 tad nu ok gribētos lai tas verās lupatās un viss ir top zustand, bet cmoon 2.0Lawwr rakstīja:ja iekšā ir sūda 2.0, tad tik tiešām nav jēgas.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1655
- 1656
- 1657
- 1658
- 1659
- …