Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1657
- 1658
- 1659
- 1660
- 1661
- …
- 2228
- chevron_right

Nu un kapec ciprusam nav bans? Vai jums no vinja cura raustas ka nesagaida aiz kada stura! Sis nav mans profils, vnk zinu choma paroli un username.

Tikko abus divus nobanoju, šoreiz gan tikai uz stundu.
Un tikai nesaki, ka tu neesi bestbmw
Un tikai nesaki, ka tu neesi bestbmw

Viss ok. Chill 

Negribas jau nevienu aizvainot, bet cik ilgi šitas bērnudārzs turpināsies?
Pirmkārt jau Fashion ielicis visu ļoti atbilstoši un smuki, manuprāt. Pats savu nopirku pa 1,5k un man ir 4cyl nevis 6cyl. Nav ļitaku, ir tikai TA koilas un OMP stūre. Tajā pašā laikā šis tas grab, bija samarezi abšivkā utml. Pirkšanas brīdī rūsas nebija, pa ziemu parādījusies. Fashion kupejai īpaši tādu nemanu vismaz bildēs. Kur problēma? Saprotu, ja gribas kādam uzdi*st, ja tiešām par kosmosu kko tirgo, bet te - vnk wtf?
Otrkārt, cik visi var di*st par to, cik kuram kas ir labi? Nez kāpēc visaktīvākie šajā jomā ir tieši tie, kuru reāli darbi, rezultāti, auto utml te nemaz neparādās un ir tikai teksti, ka "man ir monstrs", "man bija monstrs" un "jūs visi neko na* nerubijat un taisat gateri". Tad na*ujam jānāk forumā, ja visi ir dauņi un "man ir visgarākais" ?
p.s. Laicīgi atvainojos, bet izlasīju 3 lapas šitajā sadaļā. Nevarēju paturēt muti. Ja pienākas bans uz kādu stundu, ok. Novilku Colin Mcrae Rally 2 kā reiz.
Pirmkārt jau Fashion ielicis visu ļoti atbilstoši un smuki, manuprāt. Pats savu nopirku pa 1,5k un man ir 4cyl nevis 6cyl. Nav ļitaku, ir tikai TA koilas un OMP stūre. Tajā pašā laikā šis tas grab, bija samarezi abšivkā utml. Pirkšanas brīdī rūsas nebija, pa ziemu parādījusies. Fashion kupejai īpaši tādu nemanu vismaz bildēs. Kur problēma? Saprotu, ja gribas kādam uzdi*st, ja tiešām par kosmosu kko tirgo, bet te - vnk wtf?
Otrkārt, cik visi var di*st par to, cik kuram kas ir labi? Nez kāpēc visaktīvākie šajā jomā ir tieši tie, kuru reāli darbi, rezultāti, auto utml te nemaz neparādās un ir tikai teksti, ka "man ir monstrs", "man bija monstrs" un "jūs visi neko na* nerubijat un taisat gateri". Tad na*ujam jānāk forumā, ja visi ir dauņi un "man ir visgarākais" ?
p.s. Laicīgi atvainojos, bet izlasīju 3 lapas šitajā sadaļā. Nevarēju paturēt muti. Ja pienākas bans uz kādu stundu, ok. Novilku Colin Mcrae Rally 2 kā reiz.
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Pec pedejas informacijas mani aiz kada stura Cipruss sagaidishot. Tag smieties vai raudat. Varbut uz policiju doties vai izputeja truba janesa lidzi. 

BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss

Laikam tomēr raudāt, ja nespēj atbildēt par savu bazaru..bestbmw rakstīja:Pec pedejas informacijas mani aiz kada stura Cipruss sagaidishot. Tag smieties vai raudat. Varbut uz policiju doties vai izputeja truba janesa lidzi.

Es ta speju bet viss sitais parasti slikti beidzas izdailojot pretiniekam seju un nakama diena vins jau policija raksta iesniegumu, otrais variants pretinieka korishi tevi kkur sagaida! Tadi nu mums ir tie lielie izsiteji.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss

Nu tad sāksim ar to ka: personīgi negādas saules nshit tīts nav, pa grunti neesmu braucis, kā iegādājos tā sataisīju visus sīkumus (amji, pakaļējie gūltņi un pusasīm putekļusargus samainīju) viss, uz doto brīdi tehnisi viss kedā (gaudo reduktors, bet labs negaudojošs jau bagažniekā iet līdzi ar auto).. neko swapojis neesmu, dzimtais 2.0.. funkyshits pareizi saka, nav spiesta lieta pirkt, bet kāds tolks braukt ka tik patirgoties to es nesaprotuAlpine rakstīja:Var atrast labus eksemplārus pat zem 1,8k , atkal nepareiza loģika, ka tikai par 3k ir nopērkams kaut kas labs, tur ir jāprecizē, ko pērk par to cenu. Atliek vienīgi meklēt e36, ar ko cilvēks pārvietojies un visu savlaicīgi taisījis, nevis no tādiem kā tu, kas saules notinuši redlainā, ritošo pa zeminieku uz top speed izkratījuši, gemarojus sasvapojuši un ko tik vel neizdarijuši, tad noperc tadu un brīnies, kas tur sadarīts, kāpēc nevar normāli braukt, nevis katru mēnesi vai reizi divos, kaut ko taisīt lai tiktu uz priekšu.Fashion rakstīja:nu tad tādam pircējam ir jābrauc 3+k cenu kategorijā nevis pa 1.800 sterilo meklē, un sludinājumā uzrakstīts ka izstādes variants nav...

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Paskaties uz ciprusu un paskaties spogulī. Viņš ir kādas reizes 3 lielāks par tevi.bestbmw rakstīja:Es ta speju bet viss sitais parasti slikti beidzas izdailojot pretiniekam seju un nakama diena vins jau policija raksta iesniegumu, otrais variants pretinieka korishi tevi kkur sagaida! Tadi nu mums ir tie lielie izsiteji.

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Nu pēc paša pieredzes pretinieka augums nespēlē tik svarīgu lomu.ch. rakstīja:Paskaties uz ciprusu un paskaties spogulī. Viņš ir kādas reizes 3 lielāks par tevi.bestbmw rakstīja:Es ta speju bet viss sitais parasti slikti beidzas izdailojot pretiniekam seju un nakama diena vins jau policija raksta iesniegumu, otrais variants pretinieka korishi tevi kkur sagaida! Tadi nu mums ir tie lielie izsiteji.![]()
Kr4. Visi lieli sist gribëtāji. Sarunājat strelku , lielā pļavā. Sadalās divās frontës un aiziet. Youtubē paskatijos kā krievi to dara , tìri interesanti būtu ko tādu redzët latvijă 

Nekas taču nebūs, atklāšanā visi viens otram sejā smaidīs!ElvijsR rakstīja:Kr4. Visi lieli sist gribëtāji. Sarunājat strelku , lielā pļavā. Sadalās divās frontës un aiziet. Youtubē paskatijos kā krievi to dara , tìri interesanti būtu ko tādu redzët latvijă
bestbmw rakstīja:Es ta speju bet viss sitais parasti slikti beidzas izdailojot pretiniekam seju un nakama diena vins jau policija raksta iesniegumu, otrais variants pretinieka korishi tevi kkur sagaida! Tadi nu mums ir tie lielie izsiteji.
Nesi Cakam Norisam brachka?
ar kompatu pa brugji

Nejauc mani tur iekšā!cipruss18 rakstīja:bestbmw rakstīja:Es ta speju bet viss sitais parasti slikti beidzas izdailojot pretiniekam seju un nakama diena vins jau policija raksta iesniegumu, otrais variants pretinieka korishi tevi kkur sagaida! Tadi nu mums ir tie lielie izsiteji.
Nesi Cakam Norisam brachka?

Riks* rakstīja:Nekas taču nebūs, atklāšanā visi viens otram sejā smaidīs!ElvijsR rakstīja:Kr4. Visi lieli sist gribëtāji. Sarunājat strelku , lielā pļavā. Sadalās divās frontës un aiziet. Youtubē paskatijos kā krievi to dara , tìri interesanti būtu ko tādu redzët latvijă

Man tas pats.Kaut gan vienreiz atnācu domāju nekas traks.Beigās no bossa morāle paskaidrojums un aizstrieca mājās.Un tā 2 nedēļas sēdēju mājāsElvijsR rakstīja:Riks* rakstīja:Nekas taču nebūs, atklāšanā visi viens otram sejā smaidīs!ElvijsR rakstīja:Kr4. Visi lieli sist gribëtāji. Sarunājat strelku , lielā pļavā. Sadalās divās frontës un aiziet. Youtubē paskatijos kā krievi to dara , tìri interesanti būtu ko tādu redzët latvijătā varëtu būt. Bet nu reku jau kkas top.
vai arī uz kkādu ringu izejat. Nu ar cimdinjiem un tā, jo šitā sejas dauzìśana , mentenes un draudëšana man nekad nav patikusi. Vienmër no kkā tāda izvairos.
darbā nedrìkstu ar pārsistu lūpu rādīties , kur nu vel zilām acīm un izdauzìtu seju

1994 BMW E36 2.0i(ex)
1997 Honda Civic EK4 B16A2 Sedans
1999 Honda Civic EK3 D15Z6 Sedans(ex)
1999 Toyota Avensis T22 D4D 2.0 universāls(ex)

Bet par bazaru jāatbild.Pacan skazal pacan zdelal 

1994 BMW E36 2.0i(ex)

Nu pzģec jums te bazari un tēmas
labāk iesakiet kādu vietu kur ar mb detaļām tirgojas,konkrēti w202.

Vai ar variants, ka divdurvju skapis Cipruss pārdeva savu kompaktu trīsdurvju skapim bestbmw
Un tagad kačaks bestbmw tirgo nost miskasti kompaktam līdzīgā izskata par gagārina cienīgu cenu.

Un tagad kačaks bestbmw tirgo nost miskasti kompaktam līdzīgā izskata par gagārina cienīgu cenu.

crapworks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1657
- 1658
- 1659
- 1660
- 1661
- …