Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1658
- 1659
- 1660
- 1661
- 1662
- …
- 2228
- chevron_right

Man liekas, drīz jāpārdēvē uz e36figtclub.lv.
Topikā "Neglītie e36" ar jau notiek mērīšanās.

Topikā "Neglītie e36" ar jau notiek mērīšanās.

A tā visu sarunā, ringā ar cimdiņiem. Izplosās uz bez liekām traumām dodās mājās un mby pat pa draugiem paliek.
nu hz. Lieli jau viņi var būt , bet ja paurī nekā nav tad 40kg čalīts var sagāzst to skapi 

Tā, cīņas kluba dibināšanu un potenciālo dalībnieku apzināšanu mazliet noliekam malā
Kur varētu vērsties ar bampera uzlikas salabošanu? Plastmasa ir PUR, tā kā ar sakausēšanu te neies cauri.

Kur varētu vērsties ar bampera uzlikas salabošanu? Plastmasa ir PUR, tā kā ar sakausēšanu te neies cauri.
Kas pa uzliku?GatisB. rakstīja:Tā, cīņas kluba dibināšanu un potenciālo dalībnieku apzināšanu mazliet noliekam malā![]()

Kāds zin kādās cenās iet m5 r17 throwing stars diski?

stock izpildījumā ap 350eur.. taisni, pulēti un krāsoti ap 600-700.ValtersD rakstīja:Kāds zin kādās cenās iet m5 r17 throwing stars diski?

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Oriģinālā Alpina lūpa, tā kā lētāk nebūs jaunu nopirktElvijsR rakstīja:Kas pa uzliku?GatisB. rakstīja:Tā, cīņas kluba dibināšanu un potenciālo dalībnieku apzināšanu mazliet noliekam malā![]()
Kur varētu vērsties ar bampera uzlikas salabošanu? Plastmasa ir PUR, tā kā ar sakausēšanu te neies cauri.lùpa? Nebůs lëtāk jaunu nopirkt?

Eeemmm. Hhmmm. Ok. Sorry. Juglas garaažās esot labs. Plastmasu meistarsGatisB. rakstīja:Oriģinālā Alpina lūpa, tā kā lētāk nebūs jaunu nopirktElvijsR rakstīja:Kas pa uzliku?GatisB. rakstīja:Tā, cīņas kluba dibināšanu un potenciālo dalībnieku apzināšanu mazliet noliekam malā![]()
Kur varētu vērsties ar bampera uzlikas salabošanu? Plastmasa ir PUR, tā kā ar sakausēšanu te neies cauri.lùpa? Nebůs lëtāk jaunu nopirkt?

Džeki ko skatē saka par atsevišķu pogu taurei? Tizla pāreja kam nevar pievienot un uztaisīju blakus stūrei mazu podziņu, neliks man foršo divnieku?

Ar civic cauri tas negājaPatins rakstīja:Džeki ko skatē saka par atsevišķu pogu taurei? Tizla pāreja kam nevar pievienot un uztaisīju blakus stūrei mazu podziņu, neliks man foršo divnieku?

1994 BMW E36 2.0i(ex)
1997 Honda Civic EK4 B16A2 Sedans
1999 Honda Civic EK3 D15Z6 Sedans(ex)
1999 Toyota Avensis T22 D4D 2.0 universāls(ex)
1997 Honda Civic EK4 B16A2 Sedans
1999 Honda Civic EK3 D15Z6 Sedans(ex)
1999 Toyota Avensis T22 D4D 2.0 universāls(ex)

Nissanam taures poga ir blakus atslēgas caurumam, skatē neko, viss čiki piki.Patins rakstīja:Džeki ko skatē saka par atsevišķu pogu taurei? Tizla pāreja kam nevar pievienot un uztaisīju blakus stūrei mazu podziņu, neliks man foršo divnieku?
crapworks

savam e36 jaunībā biju tādu gateri zem stūres kolonnas uztaisījis, 3 gadus pēc kārtas ieksh TA viss bija ok.Patins rakstīja:Džeki ko skatē saka par atsevišķu pogu taurei? Tizla pāreja kam nevar pievienot un uztaisīju blakus stūrei mazu podziņu, neliks man foršo divnieku?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Kompaktos ir potenciāls!

taures poga ka teica TA var buut jebkur ka tik pasham erti aizsniegt vinju, lidz ar ko nav vinjai noteikta vieta...Patins rakstīja:Džeki ko skatē saka par atsevišķu pogu taurei? Tizla pāreja kam nevar pievienot un uztaisīju blakus stūrei mazu podziņu, neliks man foršo divnieku?
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .

Varbūt kāds kontakts ir? Pārsvarā visi plastmasas meistari aprobežojas ar sakausēšanu, kas šajā gadījumā neder, jo tas nav iespējams.ElvijsR rakstīja:Eeemmm. Hhmmm. Ok. Sorry. Juglas garaažās esot labs. Plastmasu meistars

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... t&_sacat=0
30e gabalā. Uzvārīties var. Jāliek nupat sataisītās abšivkas ebay
30e gabalā. Uzvārīties var. Jāliek nupat sataisītās abšivkas ebay

Being second is being the first of the losers. /Senna/

vinji ar limeja...GatisB. rakstīja:Varbūt kāds kontakts ir? Pārsvarā visi plastmasas meistari aprobežojas ar sakausēšanu, kas šajā gadījumā neder, jo tas nav iespējams.ElvijsR rakstīja:Eeemmm. Hhmmm. Ok. Sorry. Juglas garaažās esot labs. Plastmasu meistars
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!

Varbūt sīkāk kāds kontakts, atrašanās vieta. Diez gan aktuāli tas man ir.

40 autobusa galapunktā ir garāžu koopratīvs un tur ieksā. Turies kreisajā labajā pusē un kādā 2 vai 3šā eja pa kreisi.GatisB. rakstīja:Varbūt sīkāk kāds kontakts, atrašanās vieta. Diez gan aktuāli tas man ir.
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
Tieši tā. Skaistā dienā garām nepaiesi. Pilns ar buferiem ārā.DKristaps rakstīja:40 autobusa galapunktā ir garāžu koopratīvs un tur ieksā. Turies kreisajā labajā pusē un kādā 2 vai 3šā eja pa kreisi.GatisB. rakstīja:Varbūt sīkāk kāds kontakts, atrašanās vieta. Diez gan aktuāli tas man ir.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1658
- 1659
- 1660
- 1661
- 1662
- …
- 2228