Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- …
- 2228
- chevron_right
ar naglu (ews) vietā var iedarbināt e36 tikai līdz 95g. jaunākiem ir mazliet savādāk.kaliks rakstīja:džeki vajag raskladu kā apiet ews lai var piešķilt kaut ar skrūvgriezni, zinu ka gateris, bet mašīna jāliek ziemas miegā uz lielām pārvertībām bet pabeidzās tas sūds, vajag tikai lai vaqru piešķilt un aizbraukt līdz garāžai
man ir 95gada, ja zini kā tad stāsti
ja ir ews 1, tad viņu tupa var izmest jo bloķē tikai starteri. 95 gada sākumā sāka uzstādīt ews 2. ( tur vienkāršam cilvēkam nav ko līst klāt).kaliks rakstīja:man ir 95gada, ja zini kā tad stāsti
bļē, man ir ews2, laikam dirsā mati, esmu apjucis jo izklausās dārgi
tātad pašam nepastav nekādas iespējas dabūt to motoru dziesmā?
nē.kaliks rakstīja:bļē, man ir ews2, laikam dirsā mati, esmu apjucis jo izklausās dārgi
Kobreti rakstīja:sensons labi kraso divi auto jau skarāsoti,viss augstā limenī,sapule visu,salonu iztīra utt.Silvia rakstīja:Sveiki,
varbūt kāds var ieteikt servisu, kur labi krāso? Gadījās neliela šaizītetagad jāmeklē, kur krāsot (Casko gadījums)
PICHE.lv!!!
Steidzami meklēju auto elektriķi, kas nodarbojas ar centrālajām atslēgām.
Ir centralka, kas sledzās ar atslēgu, bet vajag, lai taisās ar pūlti- bez signalizācijas.
PM vai 28311843
Ir centralka, kas sledzās ar atslēgu, bet vajag, lai taisās ar pūlti- bez signalizācijas.
PM vai 28311843
Skatos sems raidijumu manu pazistamas sejas siiko ar Dogmu kraujot granulas patversme!
Eu, ar kuru datumu obligāti jābūt ziemas riepām? Jā, esmu slinks uz googlēšanu.
Ir labs tad. Paldies! Kā reiz pirms TA. Lai gan pasaules galu sola. Man TA tieši 12.12.2012. No otras puses ar vasarenēm tik ilgi nez vai nobraukšu. Jau tagad pie +4 grādiem ne sūda riepas netur.
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
pa cik un kur var sašaut šipus ziemas riepās?

Uz nākošo nedēļu es Tev varētu padot ziņu par šipu iešaušanu... Vienkārši vērsies tūliņ serviss vaļā, un es nezinu vai mums tur būs šautenevai nē 
A ja nebūs, tad uzjautāšu džekam pa cik viņs varētu iešaut, jo zinu ka viņiem ir ar ko...
A ja nebūs, tad uzjautāšu džekam pa cik viņs varētu iešaut, jo zinu ka viņiem ir ar ko...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Cik zināms - 5ls par riepu. Kur - nezinu. 
A!gars rakstīja:Ir labs tad. Paldies! Kā reiz pirms TA. Lai gan pasaules galu sola. Man TA tieši 12.12.2012. No otras puses ar vasarenēm tik ilgi nez vai nobraukšu. Jau tagad pie +4 grādiem ne sūda riepas netur.
Vasaras riepas paredzētas lietošanai līdz + 7 grādiem.
es nākošmēnes pirkšu ziemenes bez tām naglām. nesaprotu kas tur var patikt. lieks troksnis 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- …
- 2228