Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1665
- 1666
- 1667
- 1668
- 1669
- …
- 2228
- chevron_right

Ja nu kādam interesē, šodien parunāju ar policistu un noskaidroju visu par un ap slīpēšanu uz koplietošanas ceļiem.
Sodu nevar uzlikt, ja:
*netiek pārkāpts ātrums
*tiek rādīti pagriezieni
*netiek šķērsota nepārtrauktā līnīja
*uz asfalta vai baltās līnījas nepaliek riepu melnās pēdas
Ja tiek pārkāpts:
*ātrums - sods par ātrumu
*tiek nerādīti pagriezieni - par pagriezienu nerādīšanu
*tiek šķērsota nepārtraukta līnīja - agresīva braukšana (ja ir vairākas lietas kopā), par nepārtrauktas līnījas šķērošanu
*ja uz asfalta/līnījām paliek riepu pēdas - sods par seguma bojāšanu līdz 1000E!
Ja gribēs izpist, izpisīs par ko citu, bet, ja netiek pārkāpts nekas no augstāk minētajiem, tad pēc alkohola pārbaudes novēlēs laimīgu ceļu.
Sodu nevar uzlikt, ja:
*netiek pārkāpts ātrums
*tiek rādīti pagriezieni
Ja tiek pārkāpts:
*tiek šķērsota nepārtraukta līnīja - agresīva braukšana (ja ir vairākas lietas kopā), par nepārtrauktas līnījas šķērošanu
*ja uz asfalta/līnījām paliek riepu pēdas - sods par seguma bojāšanu līdz 1000E!
Ja gribēs izpist, izpisīs par ko citu, bet, ja netiek pārkāpts nekas no augstāk minētajiem, tad pēc alkohola pārbaudes novēlēs laimīgu ceļu.

Beha lido!

Kāds varbūt zin, kur lētāk dabūt jaunu mazo radiatoru, kādu katalogu iekš neta veičiem. Reiz manīju par 27eur, toreiz nogulēju un nepasūtīju, bet vairs nav, arī bāzē neesot, tagad lētākais virs 50eur.

Kur tad tu biji redzējis par 27? Zinu ka intercārā lētākais maksā 55 Eiro.Rob rakstīja:Kāds varbūt zin, kur lētāk dabūt jaunu mazo radiatoru, kādu katalogu iekš neta veičiem. Reiz manīju par 27eur, toreiz nogulēju un nepasūtīju, bet vairs nav, arī bāzē neesot, tagad lētākais virs 50eur.

http://autodraugiem.lv/catalog/article?id=1079796ZzevsS rakstīja:Kur tad tu biji redzējis par 27? Zinu ka intercārā lētākais maksā 55 Eiro.Rob rakstīja:Kāds varbūt zin, kur lētāk dabūt jaunu mazo radiatoru, kādu katalogu iekš neta veičiem. Reiz manīju par 27eur, toreiz nogulēju un nepasūtīju, bet vairs nav, arī bāzē neesot, tagad lētākais virs 50eur.

Kāds var izskaidrot kāpēc šādi un tamlīdzīgi diski maksā 250+ eur, ja man, piemēram, personīgi būtu kauns tādus likt, jo redzu tikai stadiju, kad ir sūdīgi diski dzelzinieki/stock, kad esi trūcīgs vai arī ir gaumīgi diski. Kurā kategorijā likt šādus un kāpēc viņi maksā kosmosu, ja izskatās drausmīgi?
Atvainojos, ja kādam liekas super un aizskāru.
Slēpts saturs: Parādīt
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Diski kā diski, gaumes lieta!

uz cik collām viņi ir?
iespējams, cena tāda dēļ labām riepām.
iespējams, cena tāda dēļ labām riepām.

Lieta ir tik vērta, cik kāds par to ir gatavs maksāt. 
Tas ka cena norādīta tāda, nebūt nenozīmē ka par to arī pārdos, laidīs uz leju līdz kādam tā šķitīs pieņemama.

Tas ka cena norādīta tāda, nebūt nenozīmē ka par to arī pārdos, laidīs uz leju līdz kādam tā šķitīs pieņemama.

Tātad, pa ziemu toč nevar izčakarēt.funkyasshit rakstīja:Ja nu kādam interesē, šodien parunāju ar policistu un noskaidroju visu par un ap slīpēšanu uz koplietošanas ceļiem.
Sodu nevar uzlikt, ja:
*netiek pārkāpts ātrums
*tiek rādīti pagriezieni
Ja tiek pārkāpts:

Konkrētie laikam bija 17x8. Cenai piekrītu, ja labas riepas. Bet nu piemēram salīdzinot BMW 163,164,166 style.
163 gaumīgi un patīk. 164 gaumīgi, bet neliktu. 166 - kauns likt.
Nez, moš es saspiedies, bet nesaprotu. Man st166 un iepriekš dotie liekas vienā maisā liekami ar
163 gaumīgi un patīk. 164 gaumīgi, bet neliktu. 166 - kauns likt.
Nez, moš es saspiedies, bet nesaprotu. Man st166 un iepriekš dotie liekas vienā maisā liekami ar
Slēpts saturs: Parādīt

Kads negrib palīdzet samainīt man reduktoru, jo nav kur skruveties, un nauda neatļauj studentam vest uz servisu, aliņš vai kaut kada kapeika garantēta

Tu varbūt uzraksti kur tu esiMacMillan911 rakstīja:Kads negrib palīdzet samainīt man reduktoru, jo nav kur skruveties, un nauda neatļauj studentam vest uz servisu, aliņš vai kaut kada kapeika garantēta![]()

Rīgā vai Daugavpilī.

Kam ir ar ko un kur skrūvēties, par aliņu vai kapeikām neko nedarīs, patiesība.MacMillan911 rakstīja:Kads negrib palīdzet samainīt man reduktoru, jo nav kur skruveties, un nauda neatļauj studentam vest uz servisu, aliņš vai kaut kada kapeika garantēta![]()

Dzīvoju Rīga, sorry ka uzreiz neuzrakstījumāriņš rakstīja:Tu varbūt uzraksti kur tu esiMacMillan911 rakstīja:Kads negrib palīdzet samainīt man reduktoru, jo nav kur skruveties, un nauda neatļauj studentam vest uz servisu, aliņš vai kaut kada kapeika garantēta![]()
Rīgā vai Daugavpilī.

Ari interese kur es varetu sakruvet auto.

Rīgā jau man liekas bija kaut kāds servis, kur pats var skrūvēt. Nesen skatijos, ja nemaldos 4e/1h. Pa 1h mierīgi reduktoru var samainīt.

Sajutos neērti, ka Ramyrez tirgo tādus pašus diskus kā iepriekš aprunāju.
Bet nu nekā personīga. Visi jau pa tādiem cipariem tirgo, nesapratu tikai kāpēc.

Piemēram es nesaprotu kā Tu vari dirst karstu par japāņiem un jdm?TomSkarsts rakstīja:Sajutos neērti, ka Ramyrez tirgo tādus pašus diskus kā iepriekš aprunāju.Bet nu nekā personīga. Visi jau pa tādiem cipariem tirgo, nesapratu tikai kāpēc.
Man piemēram japāņi liekas pēdējie mēsli. Izņemot Lanceru Evo..

Man tieši japāņu mašīnas liekas labākas.
Laikam tāpēc, ka man tāda pieredze.
Laikam tāpēc, ka man tāda pieredze.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1665
- 1666
- 1667
- 1668
- 1669