Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- …
- 2228
- chevron_right
Tieši tā - Ls5 par riepu. Pie manisRuu rakstīja:Cik zināms - 5ls par riepu. Kur - nezinu.
Kāds var iemainīt logu pacelšanas pogu vadītāja pusē,pret aliņu?Rīgā
PM
Nespēju noturēties, pēc šodienas vakara pasēdēšanas ar dažiem tagad jauns labs prikols - ''HAPO riepas tagad ir arī kompota omītes gultā''

Sabinchix rakstīja:Nespēju noturēties, pēc šodienas vakara pasēdēšanas ar dažiem tagad jauns labs prikols - ''HAPO riepas tagad ir arī kompota omītes gultā''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aha bij labs
Labi nosmējāmies atceroties brīwdienas uutt

Labi nosmējāmies atceroties brīwdienas uutt
Labrīt!
Kāds nav manījis - ir kaut kādi "vāciņi" vai jebkas, ko var pārlikt pāri maģītim?
Tiku pie jauna, bet neņemās nost panelīts, auto parasti turu pie mājas un gribētos uzlikt kko pa virsu, lai nerēgojās un nekārdina "rajona autoritātes"
Kāds nav manījis - ir kaut kādi "vāciņi" vai jebkas, ko var pārlikt pāri maģītim?
Tiku pie jauna, bet neņemās nost panelīts, auto parasti turu pie mājas un gribētos uzlikt kko pa virsu, lai nerēgojās un nekārdina "rajona autoritātes"
Nu moins! Tikko pamaodos. Kaut kādi murgi rādījās
Pēdējais ko atceros Rīga Plaza jumta stāvvieta, tur kā vienmēr e36.lv salidojums (vakara izbraucines). Tjipa filmē video reportāžu par šo pasākumu. Apkārt pilns ar E36 un to šoferi dejo, gorās, staipās kaut ko indiešu stilā. Pat titri bija, kuros kā režisors vai skaņu operatori bija kaut kāds Aivars un Līksna vai Vīksna (pārējos pārdemsit cilvēkus kas tur piedalijās neatceros)
Laikam jābeidz ēst čipsi uz nakti.
man ar tā pati lieta, es ņemu visu rādžiņu ārā un turu bardačokā.Blusa rakstīja:Labrīt!![]()
Neaizmirstam par ŠO! Jau šodien!
viewtopic.php?f=24&t=1449&p=102853#p102853
viewtopic.php?f=24&t=1449&p=102853#p102853
Kāds hoki skatās?
Mūsējie baigi cenšās pret Makinu ;D cerams ka viss sanāk.
Jū... skatos hokji. vienīgais baigi daudz noraidījumi parādījās 
Jā, tiri skatāms un vēl patik jaunās maiņas! :)emzis111768 rakstīja:Kāds hoki skatās?![]()
Es ta skatos visi jau laicīgi sagājuši online, lai neaizmirstu un nenokavētu online FlashMob 
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle.... 
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
es jau arī tāpēc vaktēju
janē pēdēja mirklī aizmirsīšu
Man modinātājs pat ir uzlikts 21:50emzis111768 rakstīja:es jau arī tāpēc vaktēju![]()
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle.... 
Man arī kkas līdzīgs, atgādinājums

Ivanāns tagad pārdzīvo ka nav pieteikst spēlei

Viņš vienigais ar Malkinu varetu izvicoties, bet iespeja laikam ir 5%!emzis111768 rakstīja:Ivanāns tagad pārdzīvo ka nav pieteikst spēlei![]()
A kas tajā FlashMobā jādara? Jārefrešo lapa vai? 
Nē, vienkarši vienlaicigi onlaina cilvekus gribejas redzet cik varam savakt! 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- …
- 2228