Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1669
- 1670
- 1671
- 1672
- 1673
- …
- 2228
- chevron_right
Principā galvenais faktors ir lai nesit garām.ZzevsS rakstīja:Ja gribi tiešām labus, jāpērk jauni.VAZeliins rakstīja:Principā jāatrod labi svečvadi pagaidām kkur nebūt.bestbmw rakstīja:Skatoties cik jaiegulda lai tas motors butu kartiba, es uzskatu ka 6 cil motoriem dalas vieglak pieejamas, ja neperk jaunas pa kosmosu!

Kāds iesaka, ko darīt ja alga nākošnedēļ, bet jādabrauc nedēļa ar vecajiem svečvadiem?
Noizolēt mošk vai ir kādi citi ieteikumi?
Sent from my iPhone using Tapatalk

Aizņemies no kāda kāpostu, vai ātrie kredīti..VAZeliins rakstīja:Kāds iesaka, ko darīt ja alga nākošnedēļ, bet jādabrauc nedēļa ar vecajiem svečvadiem?

Vienu izmaksāju vairāk negribu, tīri dēļ tā ka pēc kredīta dzēšanas vēl pus gadu vislaik zvanās un sip galvu par izdevīgajiem nosacījumiem 

Tieši to pašu iedomājos, ka gan jau pielāpīts un piepinzelēts, ka neredz to bēdu ieleju, kā jau lielākajai daļai, tik negrib atzīt, kad tirgos, teiks ka top zustand.Lācis rakstīja:Jap viņu limbažos jauc ārā. bet zini ko lai saka, man neticas kad pa tik īsu laiku auto no ķipa visai ok skata pārveršas par tādu rūsas čupiņu. 5dien apskatīsu, bet nu škiet kad tpt tur katru dagu vrbut bijis piepindzelēts kad ta rusa vnk tā nespīdēja.Kikaps rakstīja:Uhhh, marux-am kā duncis sirdī, šobrīd detaļu tofikā stāv, ne?

Tikai nesaki, ka 92.gada žurka var būt perfektā stāvoklī bez rūsasLācis rakstīja:Jap viņu limbažos jauc ārā. bet zini ko lai saka, man neticas kad pa tik īsu laiku auto no ķipa visai ok skata pārveršas par tādu rūsas čupiņu. 5dien apskatīsu, bet nu škiet kad tpt tur katru dagu vrbut bijis piepindzelēts kad ta rusa vnk tā nespīdēja.Kikaps rakstīja:Uhhh, marux-am kā duncis sirdī, šobrīd detaļu tofikā stāv, ne?

Vakar beidzot savam uzliku vienmasnieku. Sajūta tāda, ka būtu pavisam cita mašīna. 

Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!

Maijs jau te pat aiz stūra un nav nekādas ziņas par sezonas atklāšanu, bet laiku gribas norezervēt jau laicīgi, lai nekas cits neieplānojas/neapsolās pa priekšu. 

Kāds iemetat ar M44 svečvadiem 
Vai tikpat labi aizdot līdz nākamās nedēļas beigām-lai var vispār pārbaudīt vai vaina vados.

Vai tikpat labi aizdot līdz nākamās nedēļas beigām-lai var vispār pārbaudīt vai vaina vados.

Cik dzirdēju 21.maijsJaniVal rakstīja:Maijs jau te pat aiz stūra un nav nekādas ziņas par sezonas atklāšanu, bet laiku gribas norezervēt jau laicīgi, lai nekas cits neieplānojas/neapsolās pa priekšu.

panem multimetru rokās un izmēri pretestību, lkm bija jabut kkadim dažiem kiloomiem. neesmu 100% parliecinatsVAZeliins rakstīja:Kāds iemetat ar M44 svečvadiem
Pēc pretestībām viss ir kārtībā(ap 6kOm visos).Lācis rakstīja:panem multimetru rokās un izmēri pretestību, lkm bija jabut kkadim dažiem kiloomiem. neesmu 100% parliecinatsVAZeliins rakstīja:Kāds iemetat ar M44 svečvadiem
Bet fakts, ka sit garām visdrīzāk kkur.

Šodien uztaisīju savirzi touringam, iet takā vilciens taisni.
Tik serviss kurā biju ( Jūrmalas Gatve 33 ), nekad vairs nebraukšu, jo attieksme pret klientiem ir šausmīga, lai neteiktu vairāk, ieieju iekšā tur man aizsūta pie meistara kurš ir busy un nesaprot kapēc vispār es tur esmu, braucot iekšā boksā nolamā kā es braucu iekšā, pēc tam iebraucu boksā, kamēr kāpju ārā, šamie bez neviena vārda teikšanas iziet ārā, aiztaisa garāžu un sāk pīpēt, drusku apstulbu, paliekot viens pats garāžā, visa tā attieksme neradīja velmi būt tajā servisā at all.

Tik serviss kurā biju ( Jūrmalas Gatve 33 ), nekad vairs nebraukšu, jo attieksme pret klientiem ir šausmīga, lai neteiktu vairāk, ieieju iekšā tur man aizsūta pie meistara kurš ir busy un nesaprot kapēc vispār es tur esmu, braucot iekšā boksā nolamā kā es braucu iekšā, pēc tam iebraucu boksā, kamēr kāpju ārā, šamie bez neviena vārda teikšanas iziet ārā, aiztaisa garāžu un sāk pīpēt, drusku apstulbu, paliekot viens pats garāžā, visa tā attieksme neradīja velmi būt tajā servisā at all.
- ikey07

Kāpēc tad paliki?ikey07 rakstīja:Šodien uztaisīju savirzi touringam, iet takā vilciens taisni.![]()

Dodat vadus- 5€ pretī iedošuVAZeliins rakstīja:Pēc pretestībām viss ir kārtībā(ap 6kOm visos).Lācis rakstīja:panem multimetru rokās un izmēri pretestību, lkm bija jabut kkadim dažiem kiloomiem. neesmu 100% parliecinatsVAZeliins rakstīja:Kāds iemetat ar M44 svečvadiem
Bet fakts, ka sit garām visdrīzāk kkur.

Kāds taisa individuālus numura zīmju rāmīšus,ja jā,iemetiet PM! 

Kā pareizi ēbrejā meklēt tās suportu uzlikas? Un cik liels gateris tas ir? bmw motorsport bremžu kitam budžets nedaudz pietrūkst

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Nav labāk vnk stock nokrāsot sarkanā krāsā, ja gribas izcelties? Uzlikas šķiet apkaunojošiFashion rakstīja:Kā pareizi ēbrejā meklēt tās suportu uzlikas? Un cik liels gateris tas ir? bmw motorsport bremžu kitam budžets nedaudz pietrūkst![]()
![]()
Being second is being the first of the losers. /Senna/
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1669
- 1670
- 1671
- 1672
- 1673