Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1671
- 1672
- 1673
- 1674
- 1675
- …
- 2228
- chevron_right
Blje Dogma Tu esi labs
Cik atceros,ka man topikaa kakaaja 60lpp garumaa,nebiji tik bravuuriigs un nesutiji nahuj nevienu!
Klauns ne klauns,bet vismaz dirsaa uz vedera neshljucu

Cik atceros,ka man topikaa kakaaja 60lpp garumaa,nebiji tik bravuuriigs un nesutiji nahuj nevienu!
Klauns ne klauns,bet vismaz dirsaa uz vedera neshljucu

ar kompatu pa brugji
Pieskiriet kads cilvekam atvalinajumu, savadak piekusis bus atbildod uz visiem postiem 

Un joprojām lielākā muļķa lomā stāv tie, kas par tādiem dēvē citus un pieprasa banus, atvaļinājumus, došanos uz labierīcībām un tamlīdzīgi.

WTF?! Man likās, ka tev bija F1 piekare ar 36tā bundžu un visi pielūdza. Palaidu kko garām.cipruss18 rakstīja:ka man topikaa kakaaja 60lpp garumaa
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Jūs kāds varat saslēgt FM modulātoru ar maģi? Vai arī es esmu vienīgas, kuram vinš nesaslēdzas?

Kas tad viņam var nesaslēgties?Broņa rakstīja:Jūs kāds varat saslēgt FM modulātoru ar maģi? Vai arī es esmu vienīgas, kuram vinš nesaslēdzas?

Mby kādam ir kāda nevajadzīga hantele 15kg un uz augšu,kura aizņem vietu,un kuru ir doma pārdot! Ja viss sakrīt,iemetiet PM! 

noskaidro kādā frekvencē pārraida tavs modulātors un uztjūnē maģi uz to pašu frekvenci. Kas tur var nesaslēgties?Broņa rakstīja:Jūs kāds varat saslēgt FM modulātoru ar maģi? Vai arī es esmu vienīgas, kuram vinš nesaslēdzas?

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

ch. rakstīja:noskaidro kādā frekvencē pārraida tavs modulātors un uztjūnē maģi uz to pašu frekvenci. Kas tur var nesaslēgties?Broņa rakstīja:Jūs kāds varat saslēgt FM modulātoru ar maģi? Vai arī es esmu vienīgas, kuram vinš nesaslēdzas?

Modulatoram var uzregulet frekvenci, un tajā frekvencē iestati magnetafonu.

Ko īsti nozīmē pēc vin atrodamais info
718 EXCLUSIVE EDITION
971 EXCLUSIV PACKAGE
Ne jau tulkojums domāju, bet pats par sevi, vai tas ir kaut kas
, vai katram otrajam šāds edišens?
718 EXCLUSIVE EDITION
971 EXCLUSIV PACKAGE
Ne jau tulkojums domāju, bet pats par sevi, vai tas ir kaut kas

nav pēdējo gadu modelis? 1998-1999-2000?Rob rakstīja:Ko īsti nozīmē pēc vin atrodamais info
718 EXCLUSIVE EDITION
971 EXCLUSIV PACKAGE
Ne jau tulkojums domāju, bet pats par sevi, vai tas ir kaut kas, vai katram otrajam šāds edišens?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

1998.10.30Kikaps rakstīja:nav pēdējo gadu modelis? 1998-1999-2000?Rob rakstīja:Ko īsti nozīmē pēc vin atrodamais info
718 EXCLUSIVE EDITION
971 EXCLUSIV PACKAGE
Ne jau tulkojums domāju, bet pats par sevi, vai tas ir kaut kas, vai katram otrajam šāds edišens?

kad iznāca e46, lai iztirgotu 36-tos, deva kaut kādas mega ekstras nahaļavu (ar baigajām atlaidēm) un sauca to par ekskluzīvu 
pakaļsildis un vēl kaut kas bija iekšā, neatceros vairs.

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

Ebay'smāriņš rakstīja:Man tādas H4 mētājās. Liku kādreiz savam ratsyle nissanamĢirts rakstīja:Ogrēnieši,kur var iegādāt dzeltenas H1 spuldzes?toč esmu kaut kam tādas redzējis,nu kas reāli spīd kā piečurātās miglas utt![]()
Bet kur tādas var dabūt nezinu, man no opīša laikiem stāvēja jaunas.

Ģeometrija nav mainījusiesvitjazz rakstīja:http://www.tvnet.lv/auto/satiksme/60561 ... rija_remte

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

nu vai arī aliexpress, varu pasūtīt, ja vajag.archijs rakstīja:Ebay'smāriņš rakstīja:Man tādas H4 mētājās. Liku kādreiz savam ratsyle nissanamĢirts rakstīja:Ogrēnieši,kur var iegādāt dzeltenas H1 spuldzes?toč esmu kaut kam tādas redzējis,nu kas reāli spīd kā piečurātās miglas utt![]()
Bet kur tādas var dabūt nezinu, man no opīša laikiem stāvēja jaunas.
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shi ... 936ef128d4

Tad jau nekas īpašs, tik vien tas, ka vācietis pa lētāku naudu ekstras varēja piepirkt.Kikaps rakstīja:kad iznāca e46, lai iztirgotu 36-tos, deva kaut kādas mega ekstras nahaļavu (ar baigajām atlaidēm) un sauca to par ekskluzīvu
Bet jā, nāk apsildāmi beņķi, visur koža, airbag priekšā sānos, pašaptumšojošais spogulis, stūres lifts un tā tālāk.
Nez, man ir 1997. gada un čomam uz 94. arī ir exclusive edition.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1671
- 1672
- 1673
- 1674
- 1675