Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1673
- 1674
- 1675
- 1676
- 1677
- …
- 2228
- chevron_right

Vajadzētu aizliegt vērt vaļā jaunu tēmu, kamēr nav vismaz 5 posti... Šie ārzemju sludinājumi sāk besīt ārā.

Man viņu vaijgs prieks vasaras misenesRob rakstīja:Ja jau tas ir mēsls tad kāpēc tev viņš vispār ir vajadzīgs.zurkae36 rakstīja:Šodien pēc iespējas tuvāk Siguldai m43b16 kluci un pēc iespējas lētāk kosmonautus kas par to mēslu grib pus 2.0vertibu nepiedavat. Par pliku kluci samaksasu 25euro maksimums un ja ar visu apkari tad 40euro jo nu vairāk viņam nau vērtības.
Labs pārlasīts m43b16 būs 100x labāks par random m50.

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Ap 2 laižu skatīties drifta treniņu. Kāds negrib pievienoties?
Izbraukšu no purčika/teikas
Izbraukšu no purčika/teikas

Ir dzirdēts par ziemas misenēm, nu jau vasaras misene. Nav ko muļķot tautu, daily misenezurkae36 rakstīja: Man viņu vaijgs prieks vasaras misenesnetaisos neko par lasīt tīri pa nākamo ned iemest citu motoru vēl svārku reduktora un gazst

Nav vieglāk uzturēt vienu normālu, nevis katrai sezonai pa misenei?

Kamēr būvēju savu kupeju būs sedans bet nevis Daily bet gan tiešām vasaras miseneRob rakstīja:Ir dzirdēts par ziemas misenēm, nu jau vasaras misene. Nav ko muļķot tautu, daily misenezurkae36 rakstīja: Man viņu vaijgs prieks vasaras misenesnetaisos neko par lasīt tīri pa nākamo ned iemest citu motoru vēl svārku reduktora un gazst
Nav vieglāk uzturēt vienu normālu, nevis katrai sezonai pa misenei?

Lai cik smieklīgi nebūtu.Bet fakts.
Nav noslēpums ka strādāju kā pavārs.
Piedūriens kāds ņemu priekšautu un materiāls gandrīz tāds pats kā BMW apšuvumam,tikai labāks.Jo ūdens un uguns necaurlaidīgs vairāk vai mazāk.Tagad tik jāizdomā kur tādu dabūt.

Piedūriens kāds ņemu priekšautu un materiāls gandrīz tāds pats kā BMW apšuvumam,tikai labāks.Jo ūdens un uguns necaurlaidīgs vairāk vai mazāk.Tagad tik jāizdomā kur tādu dabūt.

1994 BMW E36 2.0i(ex)
1997 Honda Civic EK4 B16A2 Sedans
1999 Honda Civic EK3 D15Z6 Sedans(ex)
1999 Toyota Avensis T22 D4D 2.0 universāls(ex)

Kur var nomazgāt motoru no apakšas, purvciema, teikas, pļavnieku rajonā?

Pieļauju, ka jeb kurā moikā var, nekur jau nav bedres, visi pēc viena principa met kerheru apakša, pats vari izdarīt carwashaomglsr rakstīja:Kur var nomazgāt motoru no apakšas, purvciema, teikas, pļavnieku rajonā?

Tas brīdis kad džeks iet kopā ar meiteni, es pabraucu garām ar e36, un džeks atskatās uz mani 

- ikey07

To nu jautā kādam savā uzņēmumā. Man bija kaut kas līdzīgs, saplīsa migliniekam rāmis, jaunu pirkt negribējās, darbā paņēmu pabiezu plastmasu, izkausēju vajadzīgo formu un piekniedēju pie rāmja, ideāli.udensvirs22 rakstīja:Lai cik smieklīgi nebūtu.Bet fakts.
Piedūriens kāds ņemu priekšautu un materiāls gandrīz tāds pats kā BMW apšuvumam,tikai labāks.Jo ūdens un uguns necaurlaidīgs vairāk vai mazāk.Tagad tik jāizdomā kur tādu dabūt.![]()
Uzņēmumi vispār dažkārt sviež misenē tādas lietas, kas maksā naudu.
ikey07 rakstīja:Tas brīdis kad džeks iet kopā ar meiteni, es pabraucu garām ar e36, un džeks atskatās uz mani

Rob rakstīja:To nu jautā kādam savā uzņēmumā. Man bija kaut kas līdzīgs, saplīsa migliniekam rāmis, jaunu pirkt negribējās, darbā paņēmu pabiezu plastmasu, izkausēju vajadzīgo formu un piekniedēju pie rāmja, ideāli.udensvirs22 rakstīja:Lai cik smieklīgi nebūtu.Bet fakts.
Piedūriens kāds ņemu priekšautu un materiāls gandrīz tāds pats kā BMW apšuvumam,tikai labāks.Jo ūdens un uguns necaurlaidīgs vairāk vai mazāk.Tagad tik jāizdomā kur tādu dabūt.![]()
Uzņēmumi vispār dažkārt sviež misenē tādas lietas, kas maksā naudu.
Formu jau pats sev pērku.Jājautā uzņēmumam kurà iepērk visu sūšnai.ikey07 rakstīja:Tas brīdis kad džeks iet kopā ar meiteni, es pabraucu garām ar e36, un džeks atskatās uz manitas brīdis
1994 BMW E36 2.0i(ex)
Par cik rit gojas pastu nedabut nekur,iesakiet alternativu lai plauktus varetu sapuleet
ar kompatu pa brugji
Man ir , bet nu nav tik daudz ,lai kādam dotucipruss18 rakstīja:Par cik rit gojas pastu nedabut nekur,iesakiet alternativu lai plauktus varetu sapuleet

Zaļās pastas daudz ir tur kur pieminekļus taisa 

Kur īsti ir tā lukturu regulēšanas vieta pie Bauskas ielas CSDD ? 

Easy atrast, maksa 5 eur, nesen reguleju.omglsr rakstīja:Kur īsti ir tā lukturu regulēšanas vieta pie Bauskas ielas CSDD ?
Man paprasija 2eriebeklis rakstīja:Easy atrast, maksa 5 eur, nesen reguleju.omglsr rakstīja:Kur īsti ir tā lukturu regulēšanas vieta pie Bauskas ielas CSDD ?

Es tik un tā uzskatu, ka lukturu regulēšana blakus CSDD ir pats labākais bizness ever 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1673
- 1674
- 1675
- 1676
- 1677
- …
- 2228