Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1685
- 1686
- 1687
- 1688
- 1689
- …
- 2228
- chevron_right

A nah kabrim motoru?bestbmw rakstīja:Kalik paluri sito un tas nav tavs nemotors
http://www.autogidas.lt/bmw-328-e36-cab ... 57496.html
Ar kabri pats esi braucis? Vispār spiest negribās, tu vienkārši izbaudi ko sniedz kabris, ar savu sedanu spiežu uz nebēdu, tur atkal ir citādi.

+++++byrbyr rakstīja:A nah kabrim motoru?bestbmw rakstīja:Kalik paluri sito un tas nav tavs nemotors
Ar kabri pats esi braucis? Vispār spiest negribās, tu vienkārši izbaudi ko sniedz kabris, ar savu sedanu spiežu uz nebēdu, tur atkal ir citādi.

Bestbmw pie dupša, ko viņš ap stabu aplokabyrbyr rakstīja:A nah kabrim motoru?bestbmw rakstīja:Kalik paluri sito un tas nav tavs nemotors

Tatad te bestbmw es veeel neko tadu nepateicu un kartejo reizi mani nobanoja. chista atbraukshu uz to atklashanu un buss izrekinashanas bronksa, atceraties ka braucat uz manu dzimto pilsetu! Tas ir pizdjets. Kur ir kads pamatojums pa ko. Aa nu kaliks ieziepejies kadam ja? Vajag palasit pirms bano un dirsa daudzi ne es viens!

Aizmirsu piebilst sitas ir drauga profils, Visu gaishu!

Adresi iedod un varēsi rēķināties šovakar cirvi
Vis ok, par ko stress
a ko kaliks grib no bestbmw/bmwm3, arī nesaprotu?

Meksikāņu seriāls. 

-Riks* rakstīja:+++++byrbyr rakstīja:A nah kabrim motoru?bestbmw rakstīja:Kalik paluri sito un tas nav tavs nemotors

Pilsētā skaidra, vajag konkrētāku adresi
Tiešām nevienam nav, viņš lielījās, ka simtiem E36 esot taisījis, noteikti tad ir daļa no foruma
Gaidu kontaktus
Var caur PM arī, lai ir konfidenciāli
Tiešām nevienam nav, viņš lielījās, ka simtiem E36 esot taisījis, noteikti tad ir daļa no foruma
Gaidu kontaktus
Ko tu gribi darīt viņam ka viņš tev jāsatiek aci pret aci?kaliks rakstīja:Pilsētā skaidra, vajag konkrētāku adresi
Gaidu kontaktus

Man sudu pietiek, sorry bet ne! ne tu pirmais ne pedejais galva devejs kursh atduras mentene ar zajavu.kaliks rakstīja:Adresi iedod un varēsi rēķināties šovakar cirvi

Viss es off nevaru caur coma prof te lekties!

Visi tie e36 , ko vinns taisijis ir nodoti lomaa un iipasnieki brauc ar hujdajiem un riteņiem.kaliks rakstīja:Pilsētā skaidra, vajag konkrētāku adresi
Gaidu kontaktus

Nopietni?
mūsdienās ir cilvēki kas ir gatavi kaut kur braukt un dod galavā, kad kāds kaut ko ne pa prātam pasaka internetā?

Nafigam tev jaizliekas?BmwM3 rakstīja:Man sudu pietiek, sorry bet ne! ne tu pirmais ne pedejais galva devejs kursh atduras mentene ar zajavu.kaliks rakstīja:Adresi iedod un varēsi rēķināties šovakar cirvi
Visi tapat zin, ka tšis ir tavs otrais profils?
Tu domā, ka te visi ir stūlbi?

Vinns vienīgais sevibuzskata par gudru , jo "labojot" auto vinns izmanto tikkai - dzelzs zāģīti/āmuru un meiseliKristapseduards rakstīja:Nafigam tev jaizliekas?BmwM3 rakstīja:Man sudu pietiek, sorry bet ne! ne tu pirmais ne pedejais galva devejs kursh atduras mentene ar zajavu.kaliks rakstīja:Adresi iedod un varēsi rēķināties šovakar cirvi
Visi tapat zin, ka tšis ir tavs otrais profils?
Tu domā, ka te visi ir stūlbi?

Nu ja LLp mums nevajag spectuljus mes mainam vanosu pat nenonjemot vinju un ari kedi uzmetam uz aci, un viss keda. kam mums pirkt kkadus tuljus ja to visu var izdarit tapat ar meiseli un amuru. Aa vel dzelz zagitis bija. 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1685
- 1686
- 1687
- 1688
- 1689
- …
- 2228