Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1686
- 1687
- 1688
- 1689
- 1690
- …
- 2228
- chevron_right

Iedod adresi mīzalBmwM3 rakstīja:Nu ja LLp mums nevajag spectuljus mes mainam vanosu pat nenonjemot vinju un ari kedi uzmetam uz aci, un viss keda. kam mums pirkt kkadus tuljus ja to visu var izdarit tapat ar meiseli un amuru. Aa vel dzelz zagitis bija.

www. leningrad.ru
Mani pat FIB nevar atrast kur veel tu!
Mani pat FIB nevar atrast kur veel tu!
Vai tiesham viss japarversh par miskasti un japiesarnjo? Personigiem uzbraucieniem ir PM sistema, kur var izpausties valodas krashnjuma. 

Kāpëc tu saki "mums" tev kkaada personìbas dalìśanās?
un jā. Tgd es tev tiešām noticēju. 1mais teksts , ko ieliec forumā un to var ņemt par pilnu 

Es pieļauju, ka Tu esi viens no tiem, kuri uzskata, ka labu e46 arī var dabūt pa 1600€. Esmu tādus kā Tu sastapis un parasti paklusēju un noklausos tās muļķības, ko tie lauķi lej. Nav vērts ar tādiem runāt par lietām, kuras viņi nesaprot. Tas ir kā stāstīt vegāniem, ka barot suni ar dārzeņiem ir stulbi.Kikaps rakstīja: Tur jau tā lieta, ka i'm_infinite pats tirgo pliku dvuļu pa 1200e, tādēļ arī bļauj, ka citi cer atrast auto pa objektīvu summu. Bet atrodas arī cilvēki, kuri nepārvērtē savus auto.
Normāls e36 6cyl priekš dayly sākas 2k un uz augšu. Normāls e46 arī zem 3-3.5k nepabrauksi. Mans e36 ir tāds, kuram apskate ir vēl pus gadu, piekare negrab, motors griežas un uz priekšu kustas + bonusā piemetu kaut kādas daļas un mūziku klāt. Kājas cauri grīdai vēl ilgi nekritīs.
Ko tad Tu gribi? Es uzskatu, ka uz priekšu kustošs nenopuvis auto dajebkādas markas ir 1k un uz augšu. Moš kādu vecu Astru var lētāk dabūt, bet nu cmon. Nesalidzinasim pirkstu ar krānu.
Un ja Tev problēma ir dvuļa tad ja pats swapo, tad pa 1.5k no mana sanāktu Tev 2.5, ta ka es nesaprotu kur Tu te redzi kosmosu? Es pat skati ar pirmo reizi izgāju, kas Ventspilī nemaz tik bieži nenotiek, kur nu vel 25 gadus veciem auto. Pietam divreiz. Un es neesmu ne apvainojies, ne arī uzskatu, ka 600€ nebūtu kā Tu teici objektīva summa. Ir, bet tur arī rēķinies ka to par transportlīdzekli nosaukt būs pagrūti, ja tas būs 6cyl. Katram auto sava cena un katram īpašniekam sava auto cena nosakāma pašam.

Pilniba piekritu, E46 sakas no 4k un tani pasha laika E36 cenai butu jabut lidz tam 3.5k. Comam palidzeju atras e46 un no 20 apt apskatitiem auto atbilstos cenai bija tikai viens i to gadu jau pa lv drilets, bet nu vareja gan redzet gan just ka auto turets vairak ka kartiba! Nopirkam pa 3700eur sakumcena 4100.I'm_Infinite rakstīja:Es pieļauju, ka Tu esi viens no tiem, kuri uzskata, ka labu e46 arī var dabūt pa 1600€. Esmu tādus kā Tu sastapis un parasti paklusēju un noklausos tās muļķības, ko tie lauķi lej. Nav vērts ar tādiem runāt par lietām, kuras viņi nesaprot. Tas ir kā stāstīt vegāniem, ka barot suni ar dārzeņiem ir stulbi.Kikaps rakstīja: Tur jau tā lieta, ka i'm_infinite pats tirgo pliku dvuļu pa 1200e, tādēļ arī bļauj, ka citi cer atrast auto pa objektīvu summu. Bet atrodas arī cilvēki, kuri nepārvērtē savus auto.
Normāls e36 6cyl priekš dayly sākas 2k un uz augšu. Normāls e46 arī zem 3-3.5k nepabrauksi. Mans e36 ir tāds, kuram apskate ir vēl pus gadu, piekare negrab, motors griežas un uz priekšu kustas + bonusā piemetu kaut kādas daļas un mūziku klāt. Kājas cauri grīdai vēl ilgi nekritīs.
Ko tad Tu gribi? Es uzskatu, ka uz priekšu kustošs nenopuvis auto dajebkādas markas ir 1k un uz augšu. Moš kādu vecu Astru var lētāk dabūt, bet nu cmon. Nesalidzinasim pirkstu ar krānu.
Un ja Tev problēma ir dvuļa tad ja pats swapo, tad pa 1.5k no mana sanāktu Tev 2.5, ta ka es nesaprotu kur Tu te redzi kosmosu? Es pat skati ar pirmo reizi izgāju, kas Ventspilī nemaz tik bieži nenotiek, kur nu vel 25 gadus veciem auto. Pietam divreiz. Un es neesmu ne apvainojies, ne arī uzskatu, ka 600€ nebūtu kā Tu teici objektīva summa. Ir, bet tur arī rēķinies ka to par transportlīdzekli nosaukt būs pagrūti, ja tas būs 6cyl. Katram auto sava cena un katram īpašniekam sava auto cena nosakāma pašam.

3.0D cipots gan vacija gan ari velreiz parcipots riga! Bija visa dokumentacija taho tija 350000. Bet atklajam ka patiesiba 600000. Bet nu tas po jo tiesam labs auto bija un gaja atiecigi!ValtersZ rakstīja:1.8 E46 pa 4000+![]()
![]()
![]()
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

I'm_Infinite rakstīja:Es pieļauju, ka Tu esi viens no tiem, kuri uzskata, ka labu e46 arī var dabūt pa 1600€. Esmu tādus kā Tu sastapis un parasti paklusēju un noklausos tās muļķības, ko tie lauķi lej. Nav vērts ar tādiem runāt par lietām, kuras viņi nesaprot. Tas ir kā stāstīt vegāniem, ka barot suni ar dārzeņiem ir stulbi.Kikaps rakstīja: Tur jau tā lieta, ka i'm_infinite pats tirgo pliku dvuļu pa 1200e, tādēļ arī bļauj, ka citi cer atrast auto pa objektīvu summu. Bet atrodas arī cilvēki, kuri nepārvērtē savus auto.
Neteicu kosmoss, teicu nepārvērtē. Pa 600€ pliks & nesapuvis m40 sedans būtu pilnīgi objektīvi. Cilvēks jau negaidīja 6cyl. Taču, uzskatu, ka normālu dvuļu arī līdz pakai drīkst gribēt. Un ja jau pa 1.5 sanāk no Tava diupiec tad no 600€ M40 sedana pa 1k sanāk diupiec. Labi, atzīstu, par skarbu izteicos, taču neko nereālu nesaskatīju gribētajā, tādēļ uzskatu, ka Tavs uzbļāviens tomēr bija nevietā. :)
Un par e46 pa pusotru EUR, laimes spēle. Vai anglis. Var jau paveikties un dabūt pliku m43. Coms nesen pa 2k pārdeva nerūsējušu 46-to, un neko īpašu neviens tur neredzēja. Domāju, ka drīz pa divīti varēs labu 4cyl/320 dabūt...
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Es pats arī to sapratu un atvainojos par to posta veidotājam.
Neiebraucu, ka runa iet par labu virsbūvi un tikai. Un vispār kas man daļas

Neiebraucu, ka runa iet par labu virsbūvi un tikai. Un vispār kas man daļas

Paziņa gadus 3-4 atpakaļ tirgoja e46 sedanu (2000. gada lkm), 323 ar ļoti dzīvu motoru, principā praktiski nerūsējis, lupatu salons... Ss'ā noturēja diezgan ilgi, līdz cenu nenolaida līdz kkādiem 1600eur..
d[-_-]b

Kadas 2 ned atpakal panjemu puspuvushu e36 bez dokiem pa 80 eur normali nosokejos apaksa lielaka dalja no polly un pulverksraota piekare. Masinas cena atsista momentali. Veel prikols ka aizmugure atsperu vieta kiegeli! 

Cik varētu maksāt 328 kupeja bez lūkas,ar m50 ieplūdi, oil catch can, palielinātu cr, zirnekli, ņeražas izplūdi, ar svaigi pāršaibotu negaudojošu bloķi + baudāmu attiecību, uniball shortshifteri bez luftes, 330i bremzēm, hsd coiliem, visām atsaitēm, xbrace, visu polly? stupicu lenķi utml.
?
?

Noteikti ka sakot no 2k uz augshu skatoties no bundzas stavokla!
Es tādu nekad mūžā nēsmu redzējis par 2k 

Iemet kadu bilzu pa visiem izdomas cenu atbilstoshu!

Es negribu nevienu aizvainot, jeb spriest par to, ko, kuram varētu vajadzēt, bet kur tas kaifs nopirkt BMW ar šujmašīnas motoru, bez ekstrām utt gan es nesaprotu. Es pats nesen biju krustcelēs un centos izlemt - e36 līdz 2500€, jeb e46, e39 līdz 4500€. Beigās paņēmu e46 kupeju m54b30 pa 3.7k€... Stāsta morāle ir - es pa 2.5k€, kas man bija auto iegādei nemaz uz e46 neskatījos, jo tas liekas vnk nepareizi. Protams kaut kādi m43 un 2.0 dīzelis tur sanāktu pliks, bet tas piedāvājums LV tajā cenu kategorijā ir nožēlojams salīdzinot ar to, kas ir ap tiem pašiem 4k€.
Kā arī e36 uzturēšanā būs lētāks, tāpēc saprotu, ja cilvēki ņem 4cyl motorus, ja viss cits ir labi, bet uz e46 man liekas, ka tas ir galīgi garām. Rij tie benzinnieki tāpat daudz, Pietam e46 ir smags un vadāmības asums e36 ar ir labāks. Tāpēc galīgi pliks e46 ir garām salīdzinot ar e36. Un pec manas īsās pieredzes vienīgais ieguvums ar pliku nemotora e46 pēc e36 būtu skaņas izolācija un civilizētāka gaita pa bedrēm. Arī nav to vērts. Vismaz man tā šķiet. Bet 330ci gan cita lieta
Kā arī e36 uzturēšanā būs lētāks, tāpēc saprotu, ja cilvēki ņem 4cyl motorus, ja viss cits ir labi, bet uz e46 man liekas, ka tas ir galīgi garām. Rij tie benzinnieki tāpat daudz, Pietam e46 ir smags un vadāmības asums e36 ar ir labāks. Tāpēc galīgi pliks e46 ir garām salīdzinot ar e36. Un pec manas īsās pieredzes vienīgais ieguvums ar pliku nemotora e46 pēc e36 būtu skaņas izolācija un civilizētāka gaita pa bedrēm. Arī nav to vērts. Vismaz man tā šķiet. Bet 330ci gan cita lieta

Cita lieta ir swapot to 330ci motoru iekš atvieglināta e36 

Vo vo!byrbyr rakstīja:A nah kabrim motoru?bestbmw rakstīja:Kalik paluri sito un tas nav tavs nemotors
http://www.autogidas.lt/bmw-328-e36-cab ... 57496.html
Ar kabri pats esi braucis? Vispār spiest negribās, tu vienkārši izbaudi ko sniedz kabris, ar savu sedanu spiežu uz nebēdu, tur atkal ir citādi.

Tas pats, kā dāma ar lielām krūtīm..
Sniedzoties pēc skūpsta spranda jālauž..
Sēžot blakus auto un sniedzoties pēc somiņas, kura uz aizmugurējā beņķa, ar cici norauj roku no ātrumkloķa..
Vakariņojot, jāstāsta, kas uz šķīvja, jo pati neredz..
Labāk dēli..

Kā tad nevajag! Jebkurai bundžai vajag normālu bīdekli! Mierīgi var braukt gar menteni un sevasmāti

Beautiful Mechanical Wonder

Kāds zin ko nozīmē piezīmēs tas "214=S3"?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1686
- 1687
- 1688
- 1689
- 1690
- …
- 2228