Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1687
- 1688
- 1689
- 1690
- 1691
- …
- 2228
- chevron_right

Laurix rakstīja:Vo vo!byrbyr rakstīja:A nah kabrim motoru?bestbmw rakstīja:Kalik paluri sito un tas nav tavs nemotors
http://www.autogidas.lt/bmw-328-e36-cab ... 57496.html
Ar kabri pats esi braucis? Vispār spiest negribās, tu vienkārši izbaudi ko sniedz kabris, ar savu sedanu spiežu uz nebēdu, tur atkal ir citādi.![]()
Tas pats, kā dāma ar lielām krūtīm..
Sniedzoties pēc skūpsta spranda jālauž..
Sēžot blakus auto un sniedzoties pēc somiņas, kura uz aizmugurējā beņķa, ar cici norauj roku no ātrumkloķa..
Vakariņojot, jāstāsta, kas uz šķīvja, jo pati neredz..
Labāk dēli..
![]()
Kā tad nevajag! Jebkurai bundžai vajag normālu bīdekli! Mierīgi var braukt gar menteni un sevasmāti
![]()
![]()

Kāds zin, kur Jēkabpilī sestdienā var uzlikt garengāzumu un sagāzumu?
Vai vismaz iedot padomus kā saregulēt mājās, lai līdz Rīgai normāli tieku?

Kā garensagāzumu, mājās uzregulēt es nezinu, bet sagāzumu vienkārši.funkyasshit rakstīja:Kāds zin, kur Jēkabpilī sestdienā var uzlikt garengāzumu un sagāzumu?
Iesien striķītī atsvaru un pakarini, tad ar bīdmēru pamēri augšu un apakšu.

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Liet. pipax sas kloķis pārlūza pēc 50km 

Es pieņemu ka celt pretenziju nav vispār nekādas jēgas, ne? Nevaru īsti arī izcelsmi pierādīt, nopirku auto ar visu šifteri...

nu a Kapteinis ar tādu hārdkorā frēzē tā pat kā vēl viens cits džeks darija viss bumbās bija
moš pamēģini ar otru roku slēgt,labā pārāk uzkačāta var gadīties 

Ej un paslega savu automātu, uzkačātā roka bļ*

Vecīt es labprāt,bet viņam pagaidām ir pizdec ,viņš garažā rūsē,nu tas ir,atpūšas,vai arī gaida,kad es viņu ar cirvi saskaldīšu,vai varbūt tomēr salabošu tuvākajā laikā
tagad atkal esmu spiests braukt ar diupiec manuāli kamēr mersim bloku čipo 

Da paļubomu heraklsĢirts rakstīja:nu a Kapteinis ar tādu hārdkorā frēzē tā pat kā vēl viens cits džeks darija viss bumbās bijamoš pamēģini ar otru roku slēgt,labā pārāk uzkačāta var gadīties
1994 BMW E36 2.0i(ex)
1997 Honda Civic EK4 B16A2 Sedans
1999 Honda Civic EK3 D15Z6 Sedans(ex)
1999 Toyota Avensis T22 D4D 2.0 universāls(ex)
1997 Honda Civic EK4 B16A2 Sedans
1999 Honda Civic EK3 D15Z6 Sedans(ex)
1999 Toyota Avensis T22 D4D 2.0 universāls(ex)

Toties es gandrīz rūcošā Tavā ex e30 sēžu un jaucu ārā to, kas palicis no manas kulisesĢirts rakstīja:Vecīt es labprāt,bet viņam pagaidām ir pizdec ,viņš garažā rūsē,nu tas ir,atpūšas,vai arī gaida,kad es viņu ar cirvi saskaldīšu,vai varbūt tomēr salabošu tuvākajā laikātagad atkal esmu spiests braukt ar diupiec manuāli kamēr mersim bloku čipo

galvenais cauri neizkrīti
un danunahuj viņš uz mana vārda vēl ir? 

Neesmu dakteris, laimīgais saimnieks šeit nav.Ģirts rakstīja:galvenais cauri neizkrītiun danunahuj viņš uz mana vārda vēl ir?

Kāda jēga tik dziļi to skrūvjcaurumu urbt? Ja ir uz dziļāko, tad ir krietni garāki robi vēl kā OEM...
Tagad bail palika

Sveiki, kurā vietā vēl atremontē sūkņus ar garantiju. izņemot Nerings.lv .? 

BMW - Best Motorsport Weapon

Viņu stundas laikā uzlikām atpakaļ, sametinājām kārtīgi apkārt. Tā skrūve (man bija līdz galam ieskrūvēta) tik tālu neaiziet, kādēļ tik tālu ir izurbts, nezinu, bet tā tiešām IR vājā vieta... (un man nolūza braucot mierīgiriebeklis rakstīja:Es tikai ceru ka ar manu kas tāds nenotiks, negribas tērēt naudu uz šifteri. To ka lūzt, esmu dzirdējis.Kikaps rakstīja:Un arī man tas beidzot notika!!!![]()

Ja kas tads notiek sacensibas, skaiti vēja dalības maksa.Kikaps rakstīja:Viņu stundas laikā uzlikām atpakaļ, sametinājām kārtīgi apkārt. Tā skrūve (man bija līdz galam ieskrūvēta) tik tālu neaiziet, kādēļ tik tālu ir izurbts, nezinu, bet tā tiešām IR vājā vieta... (un man nolūza braucot mierīgiriebeklis rakstīja:Es tikai ceru ka ar manu kas tāds nenotiks, negribas tērēt naudu uz šifteri. To ka lūzt, esmu dzirdējis.Kikaps rakstīja:Un arī man tas beidzot notika!!!![]()
)

Tas gan. Nu vai nu nolauz pirms sacensības un sametini kārtīgi vai arī brauc uz sacensībām ar labām domām un laba vēlējumiem 

Vajadzeja poļu shifteri ņemtiKikaps rakstīja:Tas gan. Nu vai nu nolauz pirms sacensības un sametini kārtīgi vai arī brauc uz sacensībām ar labām domām un laba vēlējumiem

Rekur foršs video https://www.facebook.com/baltictouring/ ... 395252499/
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1687
- 1688
- 1689
- 1690
- 1691
- …